35

до 37 от 30

преди 11 години

Както ти обещах - няма да споря.

34

Анонимен

преди 11 години

Не може да излетиш при това положение, ако самолета е настроен кацане няма време да променяш конфигурацията, когато се прави тъч енд гоу, всичко се подготвя още при захода. Когато се каца, се каца, и това е. Още повече ако са кацнали по-напред от мястото, където се полага. Тогава не остава писта за засилване.

33

35 ot 30

преди 11 години

А ти от къде знаеш, че е било 'аварийно кацане'?В техните форуми пише,че кацането е вървяло нормално до момента в който се е оказало,че машината не спира?Ти как би реагирал тогава? Нямаше ли да се опиташ да излетиш и да потърсиш втори вариант с по-дълга писта?Само питам. Без да споря.

32

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам какво коментирате след като същия модел самолет и преди това е имал два сходни инцидента които за щастие не са били придружени с жертви. Очевидно просто самия модел самолет има някакъв дефект. Жалкото е, че руснаците са толкова проста нация, че не са го оправили след два инцидента, а се стигна до трети, но този път с жертви.Прилича ли ви на една друга държава ? :)

31

Анонимен

преди 11 години

30, не говори глупости, никой не прави тъч енд гоу при аварийно кацане, хората гледат някак си да опрат земята без удар и оттам нататък набиват спирачки и каквото стане. Още преди самолета да е опрял екипажа решава какво ще се прави, кацане или се отказват и минават на втори кръг и нов заход. И това, което се реши, се изпълнява, а не си променяш плановете в последните секунди. Самолета или е имал повреда в спирачките, или са заходили високо или с голяма скорост, което е пилотска грешка.

30

Анонимен

преди 11 години

Намери ти видетото, където Ф-15 каза без едно крило, да видиш какво значи американска машина и израелски пилот, ограничено човече.

29

Морски

преди 11 години

Ха, ОК, сачо , че напишете в гугъла "Ми-8 держит удар" и ще видите какво значи руска летателна машина, руският хеликоптер дори и не разбра, че е ударен от ракета Стингър....

28

да

преди 11 години

Стига бе ,само руснаците ли пият? Германци , поляци ,чехи ,англичани ,та и българи не пият по - малко.

27

един руски виц:

преди 11 години

Самолет каца на 31 декември. Пътник гледа уплашено през прозореца и вика стюардесата:- Какво става, уж кацаме на Карибите, а долу някакъв сняг, елхи- А, няма страшно. Просто Роман Абрамович празнува Нова година с приятели.

26

do 22 с корекция

преди 11 години

Твърдеше се, че еиния двигател се бил запалил докато кацали. Не бих се съгласил, защото когато са докоснали земята и се оказало,че самолета не може да спре поради една или друга причина, и по всяка вероятност пилотите са решили да направят т.нар. touch аnd go за още един заход или за избор на по-добра писта. Това е наложило двигателите да се форсират на максимална мощност/full trottle/ за да може да се ускори самолета отново и да се 'отлепи' от земята,тъй като тази писта където е кацал е била малко по-къса и не толкова обезопасена в края си.При пълно форсиране от тоя тип от двигателите излиза огън зад тях и е нормално човек да остане с впечатлението,че двигателя гори. Ако е имало пожар, то той по всяка вероятност е възникнал след излизането от пистата или след удара в бетонните заграждения на пътя...

25

Анонимен

преди 11 години

A популярните в Чалгария коли ВАЗ да не би да бяха измислени от Руснаците. Правеха ги по лиценз на западно европейския Фиат и всеки следващ модел беше по лош от предния. Руснаците са безобразно *** само размера на територията и наличието на природни блага крепят тази държава от това да се превърне в тотално черна дупка.

24

фак да цццп!!!

преди 11 години

Лимузината ЗИЛ на Путин била направена с шаси на хамерикански пикап. През студената война руските совалки са копие на хамериканските, ТУ-144 е копие на Конкорд. (няма значение кой кога излиза на бял свят, важното е кой кога започва проекта). Автомат Калашников е копие на StG44. Само западните шпиони са копие на руските :)) Всичко руско е крадено. Не се сърдете на хората които си правят майтап за мотора от Ролс Ройс монтиран на самолети ТУ. Руснаците са ***. Това е многократно доказван ФАКТ.

23

Радостина

преди 11 години

ей, неграмотници самолета струва $35 million , а той го застраховал за 660...хаха ,незнам коя е тая компания дето ще го застрахова в пъти над себестойноста му...!!!Проверявайте какви грешки пишете

22

МИТКО

преди 11 години

РУСКА АВИОКОМПАНИЯ.... "РЕД УИНГС"! КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!

21

Анонимен

преди 11 години

Абе бг-*** и *** вие сте правени на по 5 парцуци в дупетата на майките си бе, на входа и на изхода на всяко летище пилота го чака дрегер, ***

20

Анонимен

преди 11 години

модераторе защо ми триеш коментарите ?! само написах на *** които реват тука че на някой от самолетите ту 204 се монтирват мотори Ролс Ройс

19

уту

преди 11 години

До MomoИзобщо правиш ли разлика между рубли и eвро?явно автора на статията се е самозабравил,близко е до акъла.

18

Анонимен

преди 11 години

много малко русофоби акаха, можете бе, можете още да злолрадствате.

17

1

преди 11 години

*** za poslednite 2 godini se razbiha super mnogo samoleti ruski.

16

Анонимен

преди 11 години

Е то причините ще са или в техниката която в Русия е чудовищно изостанала или във водката която в русия е чудовищно разпространена.