77

тано цолов

преди 11 години

Този,който се представя за Георги Жеков не е водещия на предаването "БЕЗКОМПРОМИСНО" и председател на БАП г-н Георги Жеков.Не знам с каква цел го прави мога само да предполагам.Гледайте г-н Жеков във ви бокс и ако участва на изборите да го подкрепим-това е нашия човек,доказан антикомунист,българофил.

76

Kavaldjikov

преди 11 години

uhaaa - bg prezidentstvoto pobutna nagore daje bg turisam ot parvata minuta na 2013 godina...navred po sveta e veselo i vsichki se smeyat radostni i stastlivi ! rabota v bg turist - bg prezident ekip e tova - 200 broiki bg izucheni kachestveni spetzialisti i experti - magistri, bakalliaros?!

75

Бай Ганьо

преди 11 години

До ЧИНГЕНЕ САЛИМного ориенталски мотиви вкарваш нещо. Ти случайно да не си бай *** или бай ***?

74

Анонимен

преди 11 години

Това което казва *** е напълно вярно. Туризмът е нещо несигурно. Година с година не си приличат. Ако в Германия и Скандинавските страни кризата отмине и хората възвърнат доходите си, може отново да се радваме на голям приток платежоспособни туристи. Но ако например стане втори атентат на летището в Сарафово или отново спрат тока на Слънчев бряг за една седмица, хиляди ще отменят резервациите си и повече няма да дойдат. Единствено производството може да бъде фактор за една успешна икономика

73

Селяндур.

преди 11 години

Малоумняци. Коя държава без икономика е добре.. Залъгват хората с този туризъм. Това е винаги временна заетост, сезонна работа. Незнам защо постоянно ни набиват този туризъм. определени хора, бивши ченгета и комунистическа номенклатура си пълнят гушите.Аман няма отърваване от тях.

72

Guffaw WH CO WAD

преди 11 години

Дон Балон Решил, един скучен Зимен ден, да се погрижи за Демокрацията в страната Си Балонленд, и извикал Своят малък съветник с Голямата сянка Хер Флик.Дон Балон: - АЗ съм Решил, да подобрим Демокрацията у нас, но как АЗ не знам, повтарям - АЗ не знам? Хер Флик присвил очи зад потните си очила и казал: - Като Ви видях и Разбрах.Как да подобрим нещо, което го няма, но можем да подобрим това, което го има от 23г. У Нас! А то е Мутрокрация.А тя, Лесно се подобрява, много е просто, Мутро се заменя с Демо(Народ) и имаме Резултат, който е Демокрация.А Тя, ако я Има, няма нужда от подобрения.Дон Балон се замислил дълго, навел глава на една страна, скрил ръцете си в предните джобове на панталониТЕ си, и погледнал тъпо обувките си ... и Разбрал - едната обувка била Лява, а другата Дясна!

71

ЧИНГЕНЕ САЛИ

преди 11 години

Здравейте ! Ще ви представя новият си кючек за 2013 г. - БАНКОМАТ КЮЧЕК ! Тука има-тука нема , де е банкомата ?! Ще го схруска бай ви *** кат шопска салата ! Тука има - тука нема , де е банкомата ?! Хайде *** в Англия ,там е парата ! Хайде народе , там се краде , е българи бре , е чапкъни де , деригаса бе, тедомиса бе, чат-чат бе, пат-пат бе.... ИНСТРУМЕНТАЛ-кларнет / кабадан / : даа-тъгъдъ-дътъ , дъгъдъ-дъгъдъ-дътъ ..... Майтап си правя бе ,кво умно можете да очаквате от чингене Сали ?!

70

старец

преди 11 години

До 90. Добре е, че сте имали възможност в строителния бум да си вземете апартаменти за даване под наем, но такива като Вас са единици. Истината е, че "туризъм конкурентна икономика не прави". При криза туристическия балон се спуква - справки Гърция, Испания. За бъдещите поколения остава само опустошена природа и нисък стандарт на живот на слуги.

69

Статистика

преди 11 години

1400 фирми фалираха, 97 000 останаха без работа през 2012 ГАРАНТИРАНО И ИЗПЪЛНЕНО ОТ ГЕРБ : Ужасяващи данни за регреса на бизнеса в последните месеци бяха изнесени в самия край на 2012 година. Ужасяващи данни за регреса на бизнеса в последните месеци бяха изнесени в самия край на 2012 година. От статистиката става ясно, че за периода са фалирали и прекратили дейността си над 1 400 малки и средни предприятия, а броят на освободените от работа е повече от 97 000 души.Интересно обаче е кой и защо допуска убиването на родните търговия и производство, след като така наречените водещи финансисти определят именно малките и средни фирми като гръбнак на икономиката. А това е така, защото точно те осигуряват около 75 % от работната заетост в държавата. Математическите изчисления показват, че бизнесът в момента се задушава и огромната част от фирмите регистрират намаляване на годишния оборот наполовина, в условията на сериозна инфлация и непрекъснато нарастващи разходи за горива и енергия.Търговци и производители са категорични, че основна вина за това имат непрекъснато намаляващият брой на купувачите, както и нелоялната конкуренция. Представители на бизнеса заявяват убедено, че контрабандният внос на всякакви стоки е причината българските произведения да стават все по малко конкурентни на другите, които се вкарват и продават без да се плащат никакви данъци и мита.От Агенцията за насърчаване на малките и средни предприятия признават с половин уста, че в настоящия момент цели 70 % от фирмите са затънали до шия. Това е принудило работодателите да се разделят с повече от 97 000 души, а основните причини са фирмена задлъжнялост и финансови затруднения. Експертът Владимир Минев разкрива още, че 2 600 предприятия са обявили несъстоятелност и това е, меко казано, силно тревожно.На всички е повече от ясно, че на някой му изнася да умъртви бизнеса в България. Въпросът е, че обикновените хора не знаят кой е той, а политиците крият и явно играят по неговата *** за лични облаги.

68

Анонимен

преди 11 години

Държавата е загубила най-малко 3.5 млн. лв. от неизгодна сделка на Министерството на земеделието в края на годината. Става въпрос за продажбата на 29 дка пясъчни дюни край Несебър, включени в държавния горски фонд, които са продадени на цена под данъчна оценка от ведомството на Мирослав Найденов, а след това мълниеносно препродадени на шест пъти по-висока цена. На всичкото отгоре имотът се намира в защитената зона на Натура 2000 и е един от малкото останали незастроени дюни в района на Несебър. Последният купувач обаче се оказва фирма, свързана с близкия до управляващите бизнесмен Чавдар Александров, и като коледен подарък бързо получава разрешително за строеж на новия ваканционен комплекс в навечерието на светлия празник

67

От Австралиа(Сидни)

преди 11 години

.Каква икономика? Какъв туризъм? Някой виждал ли ги е в БГ? Я пак?Това което са написали преведено Пустото може да разчита на Празното през 2013 :D :D Поздрави от Сидни.

66

Анонимен

преди 11 години

Бяхме на море в Дружба . Повече няма да стъпим там !Даже ми дадоха да попълня формуляр.Написах им няма да дойда тук в мръсния ви льол , обграден с бетон ?Искам да съм на море , от пясъка да стъпя във водата и да има вълни , иначе са направили басейни до самоя бетон ??Имат ли право да изливат тези бетони и да спират вълните ! Кой им даде това право , да си ограждат плажната ивица .Ще се намери ли управляващ, който да ги накара да си изхвърлят бетона и да освободят ивицата на морските вълни?

65

Анонимен

преди 11 години

ИКОНОМИКАТА. може да разчита на туризма ??? На какво може да разчита .. на Промишленост ?А зимния туризъм , каза Добрев , разчита най- вече на Руснаци и Великобританци ?Като пътувах миналата зима от Лондон до София , туристите със ски бяха Великобританци с руски произход !!

64

прилежен ученик

преди 11 години

Те това го учехме едно време в училище!Държавата требе да създава безработица при капитализъмо щот да не мъркат робите!А държавата като главен *** да притиска и граби безработните за да ги отучи да реват за заплати.......Требва да има и престъпност ,особенно по медиите щот требе се оправдаят заплатите на *** милиционере които държат в подчинение робите.Социологът Макс Вебер, застъпвайки теорията за насилието, дефинира понятието държава като човешка общност, която на определена територия претендира успешно да притежава монопола върху легитимното физическо насилие.[

63

Peter Georgiev

преди 11 години

Elektrosnabdqvane,telekomunikacii,dobiv na zlato i dr cenni metali+gas i neft e v racete na chujdi kompanii. Ot kostov do sega darjavnite ni blaga se davat v racete na dr s cenata na golemi premii za prodajnicite koito kazvat kriza e nqma pari. e kak da ima kato miliardi levove iztichat ot stranata ni.. ima dokazatelsyva vijte v Tv Alfa online tam se pokazva tova za razlika ot korumpiranite televizii koito kriqt istenskuq problem. naroda se sabujda izqshte se ot qd prodajnici... tv alfa vijte

62

Peter Georgiev

преди 11 години

Hora edinpat za vinagi razberete,che lipsata na pari ne e krizata. Ot ovan kostov do sega vsichki pravitelstva pozvolqvat na cbujdi kompanii da darjat Elektrosnabdqvaneto,telekomunikaciite ni,prirodnite ni resursi. ot stranata ni iztichat miliardi levove koito vmesto da otivat v gaznata ni iztichat neznaino kade.v momenta e razresheno na frenska komp. da sondira nashiqt gas i neft v cherno more. Nima nie nqmame specialisti. vijte v tv alfa online i shte se uverite sami za neshta koito se kriqt.

61

Мики

преди 11 години

Стига глупости от рода на "туризма е на мутрите".Родителите ми са инженери и зимните месеци нямат почти никакви поръчки.Ако не бяха апартаментите в зимен курорт, които придобихме през имотния бум щеше да им е много трудно.За коледа и нова година дават хляб на 3 сервитори, 2 готвачи, един майстор(който работи целия сезон за тях), ди джей, армия от чистачи и камериерки.Верно, че са сезонни работници, но иначе ще са гладни.Още 3 семейства са така в апарт хотела, за който говоря.Добре,че е туризма

60

Анонимен

преди 11 години

То няма на к'во друго да разчита...

59

Стария

преди 11 години

Този текст се трие непрекъснато от цензурата! Каква е причината?През последните години Черноморието ни беше презастроено хотел до хотел, хотел връз хотел, бетон до бетон. Само че плажната ивица е ограничена и туристите ПРАВИ да се пекат на слънцето, пак няма място. Така че, констатацията: Ниската средна заетост на легловата база също ще продължава да е съществен проблем за туристическия отрасъл. Постига се заетост на едва около една трета от легловата база., е направо СМЕШНА. Сега няма място на плажовете, а какво ще стане , ако легловата база се напълни 100%. Безконтролната алчност на новобогаташите разруши една неповторима природна даденост, каквото е нашето Черноморско крайбрежие.Нека тези от планинските курорти се поучат от горчивия пример на невъзвращаемото бетониране на българската природа около Черно море!Да търсят и да се борят за ГРАНИЦАТА, която не трябва да прехвърлят и да не си въобразяват, че местните жители ще са печелившите от строителството на нови хотели и писти!

58

Радио Ереваан

преди 11 години

Радио Ереван отговорило-"Отървахте се от социализма,сега се отървете и от комунистите и ще заживеете като истински европейци".