93

BG-681

преди 11 години

Деси Слава: Българската *** чалга е най-великата музика!

92

Анонимен

преди 11 години

Поредната чалгаджийка,се прави на по_умна от Черната Златка!Да ама не!

91

Хм

преди 11 години

Ех Деситоооо... докъде са слезнали циците... :(

90

Анонимен

преди 11 години

пък ти си най-голямата ***

89

мая

преди 11 години

какво говори тая.... тя изобщо се взима много насериозно смешница! фолкаджииките станаха големи философки боже господи!!!стига с това лансиране на тъпачки! спрете се вече!е!!

88

Анонимен

преди 11 години

освен това ,,българско величие "има и друго,БАНКОМАТИТЕ по света.

87

Анонимен

преди 11 години

Може да пее и то добре.А пее каквото иска,защото го може.Слушала съм изпълнения в различен стил и всичките са добри.А за това,че с поп фолк се изхранва не е виновна тя,а тези дето го слушат.Но пред Лейди Гага предпочитам 100 пъти Деси Слава.Да не изброявам други от рода на Белослава,*** Рангелова и т.н.,които си мислят,че са известни и могат да пеят.Въпрос на гледна точка.

86

Професор

преди 11 години

Гнус, гнус, гнус!!! Тая Деси само да я бичиш отзад! Ше и спукам пърдялника, ако ми падне! Нищо не става от тази певачка, освен за *** секс!Извратена мандракука, която иска някой непрекъснато да и го набутва отпред или отзад!Каква музика, кви пет лева?! Тя си е чиста магистралка! Не може такива пачарви да се обсъждат по национални форуми, защото децата си мислят, че те са еталон на обществото. А те са -.......... знаете всички - ***!

85

Анонимен

преди 11 години

Чалгата е издигната в ранг на държавна политика от Б.Борисов- той приема в Мин. съвет Лепа Брена, посреща на летището Цеца Величкович, чалгаджийките го ухажват, ласкаят. Да не би някой да има илюзии, че Б.Б. има естетически вкус или пък го е грижа, че никога в България не са звучали,освен в *** махали, такива чужди на бълг. музика ориенталски ритми, маанета, кючеци и гюбеци. На ББ не му пука за нац. сигурност на Б-я, обслужва Ердоган, който ни избира Гл.мюфтия-турски агент и др.тур. инт

84

Много добра в поп и

преди 11 години

Фройд, ти нещо по фройдистки не си наред. Остави чалгата. Певицата ти казва,че с нея се издържа, защото от друга музика в България трудно се печели. Но Десислава пее изключително добре поп музика- потърси в мрежата "Secret concert" и други нейни поп хитове -страхотна е, безупречна! По същия превъзходен начин пее и народна музика- ученичка е на голямата Вълкана Стоянова. Рядко някой е толкова добър в различни стилове. Аз не слушам чалга, но в другите видове музика е много, много добра.

83

Анонимен

преди 11 години

BRAVO NA DESI SAMO CALGA

82

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До mimi199Чували сме й песните. Вие като чакал. Оплюваме социално-психиатричното явление "чалга", а не тази радневска жена, която сменя интимните си партньори много често.Критикуваме пошлите текстове.Критикуваме пошлия външен вид .Критикуваме равноделните ориенталски ритми, подхождащи за банкета след конференция на Ал Кайда.Ето тези неща критикуваме.Но ако теб са те възпитали да цениш пошлото и дивата ориенталщина, то никога няма да разбереш за какво ти говоря...

81

ВАЛ

преди 11 години

Деси Слава е наи малкото зле, а спомните за още поне 20 такива, които нито музика познават, а текста им се състои от три изре4ения-които се повтарят през цялото време!

80

Стига глупости !

преди 11 години

За зулуса, неговото думкане по тарамбуката е най красиво, за турчина - мазните зурни. Фолклорната музика, принципно е елементарна музика. Създавана е от неграмотни хора. По дефаулт. Стига с това `ние сме най умни, най високи и най красиви`, пък сега и с най красивата музика. Не се ли виждаме какви лузъри сме като нация ...

79

Анонимен

преди 11 години

До mimi199 Тук са все поклонници на такива като онзи Криско...пардон...Дриско, който има един единствен хит...и той е рекламата за кражбата на интелектуална собственост.

78

Пешо

преди 11 години

И момичето си го каза...че все с нещо трябва да се храни....За "правилните изпълнители" остава "удоволствието" да прекарат нова година на маса в дома или в заведение, където да им пее някоя или някой като Десислава. А че тя пее истински спор няма....друг е въпроса че обстоятелствата и времето са я накарали да се прехранва с "музикална халтура"....И плювалниците по посока поп фолка може би и те самите в дискотеката често кършат снага на песните на чалгаджийки от ранга на Шакира, Алабина и Иштар

77

Пешо

преди 11 години

Чета ви и се чудя откъде се взе тази толкова неграмотност...а тя води след себе си и тази неистова злоба и завист! Така ли не сте разбрали че от векове има само два вида музика...хубава и лоша...и два вида изпълнители...които пеят вярно на живо...и такива за плейбек. И винаги вторите са най-големите мрънкалници....все някой им пречи. Както сте я подкарали защо не се поровите и да прочетете, че и Щраус е бил прокълнат като "чалга" композитор...а сега цял свят му се кланя..

76

Анонимен

преди 11 години

Наистина може да пее!

75

Анонимен

преди 11 години

Най тъпата която се мисли за певица ,*** селска ОВЦА.

74

Фолклорист

преди 11 години

До 66 Значи ли това ,че всички музиканти с класическо образование са чуждопоклонници? Жалко за такива като Вас!!! Явно сте далеч от музикално ГРАМОТНИТЕ !!! Едва ли има музика с по-богата ритмика от българския фолклор !!! Идете и си поискайте парите от вашите 'УЧИТЕЛИ' !!!