151

ГЛЕДАМ ВИДЕОТО...

преди 11 години

... И СЕ РАДВАМ НА "ВЕЛИКАТА РУСКА ЛЕТАТЕЛНА ТЕХНИКА"...!ПОРАДВАЙТЕ СЕ И ВИЕ ....ПОСЛЕ ПИТАЙТЕ ,ЗАЩО ЩЕ КУПУВАМЕ ЗАПАДНИ САМОЛЕТИ /...МАКАР И ВТОРА УПОТРЕБА/!

150

Video до dnes.bg

преди 11 години

youtube/watch?v=hEQdW6yS5o4Ето и видео от катастрофата!

149

Господи ,боже мой...

преди 11 години

...МАЛКО СА МИ МОИТЕ ГРИЖИ ...СЕГА ЩЕ МИСЛЯ И ПРЕЖИВЯВАМ И ЗА ТИЯ ПИЯНКИ -РУСНАЦИТЕ...!КАКВО ДА СЕ ПРАВИ --ВСЕКИ СИ КОВЕ СЪДБАТА САМ...??!!!ТОВА Е ЖИВОТА ..КАКВО ТОЛКОВА??!ЕГАТИ И "ТРАГЕДИЯТА"... ДУПЕДАВСКА...!

148

Анонимен

преди 11 години

До 179При руснаците е още по зле - презират себе си.

147

анонимен

преди 11 години

До Анонимен 177Няма разлика.... едното води до другото... всички нещастия на света са предизвикани от такива като теб, които се изживяват като богове и презират останалите...

146

Анонимен

преди 11 години

Очевидно руснаците са *** маймуни. Преди няколко години си избраха Сталин за почти най велика личност на всички времена. Почетоха сатрапа, лично отговорен за най бруталния геноцид в познатата история ! Почетоха сатрапа виновен за унищожаването на над 20 млн руснаци в мирно време ! Очевидно, руснаците са ненормални уродливи подобия на хора ! Няма друго обяснение !

145

Анонимен

преди 11 години

До 176Бъркаш презрението с омраза.

144

от друг анонимен

преди 11 години

До Анонимен 171при теб става въпрос за патологични отклонения.... омразата не е най-доброто от човека, още повече, ако пък е продиктувана от деформирано мислене и липсата на ориентация какво е да си човек.... в най-обикновения смисъл...

143

Анонимен

преди 11 години

До 173Предразумни маймуни. няма хипотеза, това е реалността

142

анонимен

преди 11 години

моля тези, които знаят за авиацията само от картинките... да се въздържат от коментари, ще е по-добре и за тяхната психика. авиацията е хубаво нещо, лошото е, че всяка по-сериозна грешка се измерва с човешки животи...а журналистът написал заглавието да си оправи стила - при катастрофа обикновено се пише за загинали пътници, а не за умрели... разликата е малка, но я има все пак...

141

до Анонимен 171

преди 11 години

Защо? Руснаците какви са според тебе? Извънземни ли? Или имаш друга хипотеза...Ще бъдеш ли така добър да я споделиш с нас.

140

До ВАСИЛЕВ

преди 11 години

Твоята малоумщина и неграмотност е непостижима ,кандидатствай в ГИНЕС !!!! Баща ти с лъжичка те е събирал от чаршафа ,друго обяснение просто нямам !

139

Анонимен

преди 11 години

До kotarakavi4oТрагедия е ако става дума за хора. Тук става дума за руснаци.

138

kotarakavi4o

преди 11 години

Ей ,хора, обърнахте трагедията в хоримашки спор:-Кой бил герберас и кой комугей?-Кои самолети били по-по-най?-Разни хейтъри спамят простотии...Разберете- случила се е трагедия. Това може да се случи с всеки от нас- на всеки му се налага да лети понякога до някъде. Нека бъдем съпричастни с трагедията им и поне за малко да забравим кой какъв е, от коя партия е, кой мразим и от коя националност е...Не може така.Нека отдадем почит на загиналите, а за другото си има специалисти да разследват.

137

коко

преди 11 години

До149-Василев, Драго малоумно олигофренче,Никога недей забравя,че ако не бяха дедите на хората,наричани от тебе "***" сега щеше да се хвалиш на един източен език колко си щастлив,че някой ага е уважил осраните ти задни части.

136

166

преди 11 години

Баси простотията.

135

Анонимен

преди 11 години

До чингене Сали Или и двете. Впиянчен шафьор на раздрънкана щайга. ЕВАЛЛА БАТЕ , ТОЗИ ХИПОТЕЗА НЕ МИ ДОЙДЕ НА АКЪЛА ! АЗ МИСЛИХ ,ЧЕ ИЛИ ЕДНОТО ИЛИ ДРУГОТО ,АМА ЗА ДВЕТЕ КОМБИНИРАНО НЕ СЕ СЕТИХ ! БУТ ШУКАР СИ ГО ИЗМИСЛИЛ !

134

Анонимен

преди 11 години

До чингене СалиИли и двете. Впиянчен шафьор на раздрънкана щайга.

133

Анонимен

преди 11 години

На кой му пука за тия пияндета ?!

132

Анонимен

преди 11 години

Пилота трябва да е бил пиян - н***ан...