59

Анонимен

преди 11 години

88, то няма нужда да клеветим - зоната е защитена и Цеко нищо не може да направи. Достатъчно е да се драсне едно писмо до ЮНЕСКО и дотам. И по-добре отидете до Австрия, примерно, да видите как се прави туризъм, а не да давате разцепена на четири салфетка, о, вий "строители на БГ туризма" :)

58

до 85

преди 11 години

Тия т.н. еколози като ги е грижа за природата защо една дума не казаха за Белене,едно леко протестче само да бяха организирали да ни измият очите.Това го няма никъде по света,освен в България и моля ти се не ми казвай,че ги е грижа за нещо освен за гъзолизане.

57

кореняк банскалия

преди 11 години

Не ни трябват повече лифтове и писти и тия са много итрябва да бъдат намалени.Преди години имаше спокойствие имаше кеде да си паркираш колата беше тихо спокойно сега нито колата има къде да спреш шум вечер да те е страх да излезеш от пияници и хулигани напълни се с крадци дошли от всякъде.Нашите земи на богатите банскалии бяха в по ниските и плодородни места а не по баирите искаме си спокойствието тишината и сигурноста не искаме пияндета да ни тормозят.

56

Анонимен

преди 11 години

гората не е тяхна..ако си имат гора тези банскалии-от софия...да си я сечат ,а не да посягат на държавното-стига с тази мутрандия...наглеци..шепа мутри управляват държавата

55

дядо

преди 11 години

абе до кога до ви обяснявам че швейцарското богатство няма общо с пиститеглавите ви са като на талибани - билярдни топкинито ниждат нито чуват - само това дето е под носа имголям келипир- хем мафията ще пласира материала хем ще имате пистиама ако нема гора тогава ще видите

54

... До 83

преди 11 години

Аве къв си ти, кви пет лева бе човек. Виждам вече ,че глупости всеки пишИ. Аз пиша едно ти организации далавери и пр..Ми то само това ви главата на вас.

53

Анонимен

преди 11 години

79, така като гледам, вие се събирате по пътищата в момента.А природата не е на еколозите, но не е и ваша. Тя е на всички и трябва да се пази. Сядайте на неуморния на ЮНЕСКО и си трайте, "крале на туризма" :))))

52

Знаещия

преди 11 години

Хора стига с тоя преход. Просто спазете закона нека кметството направи един сградоустройствен план и да бъде приет немисля, че после ще има проблеми. Сега всеки дърпа чергата към себе си защо ли? Еколозите били виновни не или "Орлов мост", също не? От край време има хора които употребяват максимата "раздляй и владей" и в този случай важи. Просто трябва да се направи това , което го пише в закона на Република България.

51

До 75

преди 11 години

ХАХАХАХААХАХ Абе вие умора немате. Нестига, че 80% е незаконно и некачествено строителство, но ми говорите за легално и блабла, та искате и още. Бах тея бушмени нагли. Нямате си на идея вие какво е ТУРИЗЪМ. Вашата работа е плод селянията и алчното безхаберие...

50

НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

преди 11 години

БАНСКАЛИИ СМЕ ОПРАВНИ ХОРА И ВИНАГИ СТАВА ТОВА КОЕТО НИЕ КАЖЕМ

49

Анонимен

преди 11 години

Вие от Банско ле сте?

48

vrv

преди 11 години

Аз съм клиент бе тъпчо. Плащам по 58 + 5 лева за карта и виждам, че няма нужда. Горите не само на банскалии и скиорите, а на всички така, че като не ти изнася се махай ти.

47

до 67

преди 11 години

човека си изразява мнението, а ти си ***.. защото си мислиш че освен твоето не трябва да има друго

46

До 65

преди 11 години

Госпожо, незнам откъде сте, но майтапа си го бива.:))))Легален, екологичен туризъм...ХАХАХАХАХАХААХ.Ай стига ве....

45

бай иван

преди 11 години

хубаво е да има ски курорти но да не са в националните паркове. Рила и Пирин са двете най-красиви планини в България. С построяването на лифта Пионерска - 7-те рилски езера е**а майката на най-красивата част от Рила планина, с лифтовете на Банско направиха същото и с Пирин

44

Анонимен

преди 11 години

Такъв екологичен туризъм, че са съсипали маса нещо заради тия писти.

43

vrv

преди 11 години

Против съм да се строи засега. Преди Коледа 2 пъти ходих в Банско на ски и сам си пътувах в кабинката. Да не говорим, че в 8:30 бяхме 10 човека на касата за карти максимум. Горе само половината лифтове работеха, защото няма достатъчно скиори. По пътя навсякъде табели продава се за 200 Евро м2 и призрачни, ненаселени сгради. И пет кабинкови лифта да направят нищо няма да се промени.

42

НАЦИОНАЛФЕТИШИСТ

преди 11 години

До АфриканскиТИ НЕ РЕШАВАШ КАДЕ КАКВО ЩЕ СЕ СТРОЙ

41

до 51

преди 11 години

Явно ти с бутане си вадиш хляба.Банскалиите са бах тея ***, нема кво да си говорим.

40

Анонимен

преди 11 години

Разширяването на ски зоната над градчето не е възможна заради съпротивата на ЮНЕСКО, под чиято егида е природен парк Пирин, в границите на който попада и част от сегашната ски зона.Лоши, лоши ЮНЕСКО, природозащитниците явно и тях са купили :)