192

САЩ=АЛКАЙДА

преди 11 години

МАФИЯТА СИ НАЗНАЧИ главно прокурорче !

191

Анонимен

преди 11 години

211 този е угоена ***.

190

Анонимен

преди 11 години

О, Боже, и тоя свинчуга!

189

ало

преди 11 години

Тоз как оцеля на Коледа?

188

Анонимен

преди 11 години

Най-сетне е избран някой свестен прокурор , вместо някакви плюнки и слуги на мафията , която граби последните десетилетя. На България и трябва Главен Прокурор , който да съди мошенниците и бандитите. Затова съдииската мафия подскача. Все по трудно ще лапат хонорари от престъпниците.

187

До 208

преди 11 години

От снимката не ми се вижда да е ГЛАДЕН тоя ***!

186

Алеф

преди 11 години

До До стършел,,Мафията разчита на това че българите са *** и неинформирани като теб "По скоро разчита на ***, като теб, който с блеенето си да легитимират избора на послушен, корумпиран и неграмотен индивид, като Цацаров. Явно не си добре информиран относно концепцията на Цацаров; Цацаров иска да децентрализация на прокуратурата, а не както твърдиш: ,,пирамидалната структура на прокуратурата".

185

koi?

преди 11 години

Новият Гладен Прокурор...

184

До стършел

преди 11 години

Този съдия е председател на най-добре работещия в страната съд-пловдивския окръжен съд. И това е известно от години и никой не го отрича. Мафията разчита на това че българите са *** и неинформирани като теб например и гледа да компрометира човека, още преди да е заел поста. Защото силен гл.прокурор, при пирамидалната структура на прокуратурата означава сериозни проблеми за престъпниците.И цялата мафиотска *** в държавата е тръгнала срещу него. Като съюза на съдиите-най корумпираната пасмина

183

до Стършел

преди 11 години

Държавата ни е проектирана да не върви още с приемането на Гиньо Ганьовската конституция.

182

Стършел

преди 11 години

Добре! Толкова ли, няма един свестен, достоен професионалист сред прокурорите, който да стане главен прокурор, а вечно се избират едни съмнителни персони и да се чудиш после защо нищо не върви в държавата ни.

181

Анонимен

преди 11 години

kade se zagubi gadjeto na Stani6ev Vinegin li se kazva6e be komunisti4eski pseta

180

до МАКЕ

преди 11 години

А ти забрави ли, че вашият президент Плювналиев побърза да направи същия този червен прокурор конституционен съдия? Сигурен съм, че сега ще го направите и шеф на конституционния съд. Разбира се, на вас ви е позволено защото вие сте антикомунисти още от времето на милиционеросоциализма.

179

Избирател

преди 11 години

На предстоящите избори ще гласувам за онзи, който обещае, че ще създаде нови, наистина прозрачни конкурсни процедури, ще уволни всички, назначени по времето на ГЕРБ и местата на уволнените ще се запълнят по новите процедури, а след това ще проведе пълно разследване на управлението на ГЕРБ.Надявам се до изборите все някой да обещае такова нещо, а на обещанието му ще повярвам ако преди изборите създаде и приложи такива процедури в собствената си организация! Последното ще доведе до известно подобряване на състава на бъдещия парламент, което пък би могло да позволи промяна на конституцията (фразата народният представител е представител на целия народ да стане народният представител е представител на своите избиратели), а после и на други наистина полезни промени.

178

МАКЕ

преди 11 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК БЕШЕ НАЗНАЧЕН ЧЕРВЕНИЯ ПРУКОРОР НА ПАРАВАНКАТА БЕ МРЪСНИ ***.ТОЛКОВА МНОГО ОГЛАДНЯХТЕ ЧЕ САМО ЖЛЪЧ ПОВРЪЩАТЕ *** НЕДНИ

177

ганю

преди 11 години

малееееееееее тоз кат го видят европейците какво ще си помислят.......... колкото по ги критикуваме СС по добре живеят

176

рибар

преди 11 години

Този е цаца. Други са щуките. Цаца,цаца ама ... к'ва двойно-тройна гушка е отпрал не е истина.

175

Анонимен

преди 11 години

До сербеза.Какво ти трябва.

174

сербеза

преди 11 години

Охранено момче.Как ли ще изглежда след седем високосни за него години?Не мога да си го представя.Няма да има аналог.фидоската ще изглежда,като фиданка сравнена с туловището му.

173

Кънчев

преди 11 години

При такива главни прокурори не е чудно че вчера срещнах убиеца Йордан Опиц да се разхожда в София вместо да е в затвора.