12

Анонимен

преди 11 години

За гафовете ли говорите? Ами според най-големия е избирането на Обама...отново. И по-лошото е, че неговия съперник беше още по-побъркан. А аз си мислех, че ние нямаме избор. Другият гаф е сериозното разногласие межу Израел и САЩ за войната в Иран. Евреите се посират като си помислят сами да воюват с персите, а янките са наясно, че щом в Афганистан ядоха пердах, то в Иран за отрицателно време ще трябва да си ходят. Различие между САЩ и Израел до този момент не бе имало.

11

демагог

преди 11 години

Ужас Асад си свалял музика! А, ами той и Буш четеше приказки докато хората му измираха в кулите, и в постоянните войни където си организира за печалба.

10

Анонимен

преди 11 години

хаха, тия ли шебеци управляват Сирия.

9

Анонимен

преди 11 години

Асад свалял сатанинската музика на Лейди Гага и станал убиец САЩ са виновни ***.

8

kireza

преди 11 години

Не разбирам защо нашите медии обслужват бандитското НАТО?Защо не написаха че саудитският глава на мюсюлманите е разрешил на бандитите в Сирия да изнасилват жени и деца,защото "горкичките" вече месеци не правели секс - нямало как да прескочат до родните си страни за да *** жените си или приятелките си??????????Ега ти дивашките нрави!!!!!!!!!!!!!!И такива бандити нашият Младенов приютява в Правец,а сега и в Хасковските казарми!!!Пълен бандит!!!

7

Месия

преди 11 години

Горките ми!

6

Ристу

преди 11 години

Ланс Армстронг е най-великият колоездач и спортист на всички времена и никакви агенции не могат да ме убедят в противното.

5

Вагнер

преди 11 години

Поредната порция чафутски новини като за зрители на БъТъВъ.Минавам на Булсатком,там няма да има БъТъВъ след Нова година!

4

Църо

преди 11 години

Аууу... страшен компромат изровиха за семейство Асад! Женицата си е купила обувки, а Башар зверствал в нета, като си качвал музика! Ужаст!!!Нищо, сега като го сменят, нан новия никой нема да знае името на ни една от жените му в харема, нито пък ще им видят лицата зад фереджетата, а вероятно и музиката ще забранят, както в Афганистан и Пакистан, та западът ще миряса!

3

Анонимен

преди 11 години

Този Асад уж в Европата учи, но кръвта вода не става, жаден за власт изтрепа народа си

2

Анонимен

преди 11 години

Башар Асад е прекарвал време в качване на музика на своя айпад,сигурно е свалял от пиратски сайт песните на Гага - този шедьовър на западната цивилизация!

1

В БЪЛГАРИЯ

преди 11 години

Най-големите скандали - НЯМАТ НАЧАЛО И КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!