177

229

преди 11 години

да го д...ш с пожеланията ти ! А за взаимопомощ и дума не може да става след 23г геноцид !!! Сега повелята на партията е- усмивки и добронамереност, нали ! Само, че 23 г. геноцид не се забравят за 23 минути !!!

176

Бог да ни благослови

преди 11 години

Честита Новата 2013 година на всички ! Здраве, благополучие и повече вяра в собствените ни възможности ! Нека не забравяме, че България - това е онзи наш Дух, който поддържа родовата ни памет, зарежда ни със сила и самочувствие и ни подтиква да бъдем солидарни и да си помагаме !

175

до аз № 216

преди 11 години

Дано от *** не се отървете през 2013 до един, а за българчетата- бяха погребани стотици хиляди през тези 23г геноцид !!!

174

Анонимен

преди 11 години

мишки

173

третото око

преди 11 години

Да благодарим на Създателя! Да пребъде името му! Неотдавна отец Иван каза:"Дал съм обет пред Бога, и го спазвам всеки ден". Ако не можем всички да бъдем като отец Иван, то поне нека по-често си спомняме че Бог ни е създал за добро. Честита да е 2013-та!

172

аз

преди 11 години

Нека през Новата 2013 година българите най- после да сме единни ,да се подкрепяме независимо къде се намираме ,да си помагаме с каквото можем ,да бъдем единни.Само така ще успеем да изградим по- добър живот за себе си и децата си.

171

Анонимен

преди 11 години

"Екипът на Dnes.bg ви желае здраве, щастие и лек махмурлук"За първите 2 пожелания времето ще покаже, за последното - не се сбъдна.

170

666

преди 11 години

не е хубаво да пишеш от друг от инициалите му

169

Натали

преди 11 години

Честита Нова Година!

168

Анонимен

преди 11 години

4ЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! За пъви път харесах новогодишното обръщение на нашия президент.Излезна от шаблона на предишните и поднесе обзорно,реялно и оптимисти4но своето приветствие!

167

ЧНГ

преди 11 години

В новогодишното си поздравление към редица държавни ръководители, Путин споменава Бойко Борисов на впечатляващото пето поред място ...Обръщайки се към министър-председателя на Република България Бойко Борисов, руският президент изказа увереност, че в следващата година ще бъде обезпечено по-нататъшно активизиране на политическия диалог Едва след това Путин се обръща с поздрав към такива световни лидери като Дилма Русеф, Дейвид Камерън, Уго Чавес, Бениамин Нетаняху, Ангела Меркел и т.н.

166

аз

преди 11 години

Ч Н Г на всички българи по всичките земни кълбета. Желая духовно и физическо здраве !Дано през Новата година да се родят много, много българчета!Амин!

165

Father Frost

преди 11 години

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички мои сънародници ! Бъдете , здрави , усмихнати , обичайте семействата си , уважавайте приятелите си , бъдете по-добри и ще изживеете една щастлива , мирна и благодатна 2013 година .

164

666

преди 11 години

До Анонимен Извинявай, но ти маи малко Бъркаш,преди Войната е работиш в Германия ,а след войната идва Комунизма.

163

Анонимен

преди 11 години

212 браво на дядо ти , въпреки че малко ми намирисва историята с връщането от германия и обличането на униформата , *** тогава са били с изключително изострени чувства спрямо дошлите от хитлеристка Германия , дали не е минал тогава и през Беляне.

162

666

преди 11 години

До Анонимен Ти си толкова *** че вече ми е безпредметно да ти отговарям. Моя дядо дето го обиждаш с собствените си ръце е строил Дунав Мост,Дъговия и Големия мост над Русе,Гъбозовода в Красен Металургичния също в Русе и още стотици обекти с отрудените си ръце е хранил семейството си и е строял блага за хората.И с честен труд е живял.Същия този дядо преди войната е работил в Германия като строител и се е върнал за да облече униформата и да се бие за БЪЛГАРИЯ.А ти си просто едно НИЩО СПРЯМО НЕГО

161

Анонимен

преди 11 години

до 208Сега ще звънна на всичките си познати да им кажа, че са много по-богати отпреди защото сигурно и те не знаят таз радостна вест.Аз вече се чувствам богат и щастлив...като прочетох поста ти.Благодаря ти, че ме осъзна.Нави ме.Ще гласувам за Бойко тогава, че дано стана още по-богат, че да мога да си позволя не само хляб, но и малко сиренце.

160

a от мен това

преди 11 години

Да е честита Новата година ,да бъде мирна,здрава и късметска.Мечтите да са реализирани,година на успехи,богатсво и дълголетие,вода ,слънце и въздух за всички,благодатна и благослобенна бъди ти 2013 гОДИНА.Доброта и любов в душите.На здраве на евсички българи и за Новата година да люшнем нии хорце

159

Анонимен

преди 11 години

минималната РЗ не е 90 а 290 и става 310 от 2013 , това пак не са пари но са повече от тогава .

158

Анонимен

преди 11 години

205 в момента сме точно 2-пъти по богати оъют тогава , само се огледай на улицата , чуй новините довечера , колко народ се прибира с колите си от морета , планини , чужбини , какви ще са здръстванията на входовете на София Нали знаеш че пред цифрите и боговете пърдон *** мълчат.