305

ПП

преди 11 години

Колко вятара има Иван Костов

304

ivelinovaiveta

преди 11 години

Spored napravenoto dopitvane okolo 64% shte glasuvat s DA na referenduma.

303

Мия

преди 11 години

Вие как очаквате за 2 дни хората да си съставят мнение по въпроса. Това да не е като да си избереш круши от пазара. Информация трябва.youtube/watch?v=2skiAEu8kHE

302

Топалова

преди 11 години

Енергетиката у нас запада. Имаме нужда от тази централа. Аз съм за!

301

Елеганс

преди 11 години

51% е малко, повече трябва да излезем, повече. Не стойте безразлични, хора!

300

Пурко

преди 11 години

Правилното решение е да има Белене! Когато фактите говорят и форума мълчи!

299

martin.stoyanov.376

преди 11 години

ако успеем да изведен корен на квадрата, ще научим как да виждаме в бъдещето, за да вземаме правилните решения.

298

Анонимен

преди 11 години

Тия от статистиката са сложили оп едно кристално кълбо и са определили цифрите ,а пък мастити учени коментират по това... Глупости на квадрат!

297

martin.stoyanov.376

преди 11 години

До 10тина години ще сме в окаяно положение. Ама представете си, хипотетично вече е построено Белене, колко хиляди *** с метлите могат да се закарат там да метат площадката. Икономически изгодно е!

296

Анонимен

преди 11 години

НЕ! Никакъв АЕЦ. Още догодина да се закрие и Козлодуй предсрочно. Цура ке ни оправи със слънчевите батерии и бат' Доган с хидроелектроязовирите по 1 млрд. бройката за 20 мегавата мощност, РЕВОЛЮЦИЯ в енергетиката, баце- първата страна в света чийто енергодобив ще е изцяло от източници, ДОКАЗАНИ в цял свят и от цялата научна общност като най-неефективните методи за добив на ток, известни на човечеството до момента. НО- ЕС така каза, така заръча- И ТАКА ЩЕ БЪДЕ!

295

Ноби

преди 11 години

До Анонимен Ми ти няй-яркия пример за неграмотност бе Айнщайн

294

пффф

преди 11 години

едва ли 51% ще гласуват, най много 30.....

293

РУМЕН221

преди 11 години

БНТ: " Панорама",08.04.2011г.- Борисов:" - Ако послушаме сините и се откажем от "Белене", отиваме на Арбитражен съд в Париж. 2017г. спира 5-и реактор на "Козлодуй" и Русия не удължава срока му (само тя има право), 2019-спира 6-и реактор, пак няма удължаване.- Токът поскъпва 18 пъти. - Икономиката загива. - Трябва да внасяме ток от Турция, а мен ще ме съдят за национално предателство."- ЕДИН ПЪТ И БОКО ДА Е ПРАВ!

292

ivelinovaiveta

преди 11 години

Защото България ще загуби!Вложените досега средства са над 3 милиарда лева - дотук всички ние, заедно с децата и пенсионерите, вече сме извадили от джоба си по около 500 лева, за да няма нова атомна централа! Още поне толкова ще плати всеки български гражданин заради натрупаните задължения и иска на руската страна. Без АЕЦ Белене атомната енергетика в България приключва - доброволно излизаме от клуба на 36-те ядрени държави в света и закриваме единствения високотехнологичен отрасъл у нас.

291

до 332

преди 11 години

това е типично изказване на средностатистически манипулиран гражданин с не много висока обща култура, образован главно от медиите! :)Как си я представяш ти тази "силна икономика"? - Тока ще ти стане 1 ст. и ще бием Китай по износ ли? :)))))))) В момента има 400 хил. безработни, а догодина ще са с още 200 хил. отгоре - в АЕЦ-а ли ще ги пращаме? :)И ти и други кухи кратуни ще гласувате с "ДА" да си направи някой далаверата, а децата ти и внуците ти да плащат. Вие просто сте без АКЪЛ!!!

290

до 332

преди 11 години

АЕЦ Белене приятелю, означава едни пари, които няма да паднат от Луната, а ще ги плащат твоето потомство, едни кражби, една зависимост от Русия, една катастрофа за целия регион - недай си Боже ако стане природен катаклизъм. Означава че на теб са ти промили мозъка медиите. Япония и Германия и някои други страни нямаше да се откажет от ядрената енергетика ако беше нещо хубаво. Заради такива като теб които гласуват за тикви-премиери и аец сме на това положение, щото сте много умни!

289

Венелин

преди 11 години

За съжаление при Белене нещата стоят коренно различно от Козлодуй. Първо, тока няма да е толкова евтин. Даже въобще няма за е евтин!Второ, руснаците няма да ни прибират ядрените отпадъци (за да правят бомби). Ще трябва да си ги държим тук за вечни времена...Трето, 100 % безопастност при ядрените централи няма! Пък и никой не може да предвиди какво точно може да се случи - справка Япония!

288

Анонимен

преди 11 години

и социлолоците се хванаха за палците

287

Анонимен

преди 11 години

Разбирате ли политиците в какъв капан ни вкарват?И БСП и ГЕРБ искат да се строи централа.Защото и двете партии се надяват да спечелят изборите и далаверата да бъде за тях.А ние няма да имаме право да недоволстваме защото сами сме го решили на референдум.Хитро,но нечестно.Решението трябва да го вземат специалистите и политиците,за да има кой да носи отговорност.И това не трябва да бъде целия български народ.Откажете се граждани от този референдум.Манипулират ви.Отново.Мислете за децата си.

286

prostazi

преди 11 години

$ERVENITE mekereta iskat da kradat pak i nov 4ernobil