24

моцо

преди 11 години

земята се пренасели и трябва матряла да се намалява

23

коце

преди 11 години

Чиста популистика.оръжие-това е свобода.

22

Анонимен

преди 11 години

usa ....armed idiots redneck kantri

21

Анонимен

преди 11 години

Сащ се подготвя за фалит без масови безредици. Вземаха на хората каквото имаха и сега остана оръжието.

20

Walter 7,65

преди 11 години

Хамериканска поговорка :По добре цял живот да носиш оръжие и никога да не ти се налага да го използваш отколкото веднъж да ти потрябва и да нямаш. И друга : Изковаха рала от мечовете си и сега орат земята на тези дето си ги запазиха.

19

Анонимен

преди 11 години

всеки който е Бил в казарма трябва да има огнестрелно оръжие през целият си живот .

18

KAZAK

преди 11 години

S ORAZOE NE SE IGRAE (NOSI NESTASTIE).TO SE PIPA SAMO KOGATO SE IZPOZVA ,A KOGATO SE IZPOLZVA NOSI SAMO SMART I NISTO DRUGO.TOVA E FUNDAMENTALNO PRAVILO KOETO HAMERIKANCITE SA ZABRAVILI I SA SE PREVARNALI V DECA NA KOITO E DADENO ORAZIE BEZ DA IM E RAZIASNENO ZA KAKVO SLUZI.

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен То добре си Много по спокоен, и оная спокойно я бутнаха под влака, Кога тия либерасти ще разберат, че убиват хората, а не оръжията, така е било, така и ще бъде.

16

Анонимен

преди 11 години

До Иван Тя и овцата така си мисли, но вълците въпреки толерантността им и дълбоките мисли, се хранят с агнета и овце.

15

666

преди 11 години

интересна ми онази жена, дето казва, че никога не е нападана, пък има 5 оръжия.

14

Анонимен

преди 11 години

Интересно когато крадеца влезе въоръжен в Дома им с какво ще се защитят тия Американци, заменили "най добрия си приятел-който по добре да го имаш и да не ти трябва, от колкото да го нямаш и да ти трябва" за компютър с не ясни характеристики и възможности.

13

Анонимен

преди 11 години

Eбаси значи ако си върна пищова и ще ми дадат 200 долара, че аз ще отида и ще си купя 5 нови бре ...

12

Иван

преди 11 години

12, от оръжие по лесно се умира от колкото от бой :) Това което ти наричаш изключение изобщо не е изключение, а правило! Годишно десетки хилядите жертви от неправилно боравене с лично оръжие в САЩ го доказват! Да не говорим, че един престъпник винаги ще борави по добре с пистолета от колкото теб и когато знае, че и ти имаш пистолет той ще те застреля пръв! Когато нямаш пистолет резултатът от срещата с престъпника ще е максимум да те ограби, но ще останеш жив, което е много по важно!

11

Алов

преди 11 години

Аз пък разменям играчки за пищови и други такива джаджи като Ф-1 , ПГ-7 и кой квото даде.

10

Анонимен

преди 11 години

11, и от бой се умира, а пистолетът е именно за да се предотвратят "ексцесиите" (Не е задължително да гърмиш". Това, че понякога (По изключение) именно пистолетът е причината за по-сериозен проблем, нищо не значи.Утре като си навлечеш яда на някоя мутра на пътя и тръгне да те гърми или убива от бой, много ли ще ти е спокойно?

9

Анонимен

преди 11 години

Много съм по спокоен, че в България не всеки психар може да се сдобие с оръжие! При една пиянска свада максимум мага да изям един бой или да ме наръгат с нож, но с САЩ те стрелят без да мисля!

8

Иван

преди 11 години

Оръжието може да е полезно за обикновения човек само ако може да борави с него! В САЩ годишно загиват около 5000 души и се раняват около 20 000 души от нещастни случаи поради незнание за боравене с личното оръжие. Като към тази бройка добавим годишно 4-5 случая на психари, които стрелят случайно и убиват между 50-100 души и пиянските и съседските свади при които от огнестрелно оръжие загиват около 10 000 души се вижда, че оръжието в ръцете на средния човек носи само несигурсност за живота му.

7

rument

преди 11 години

И утре като в къщата ти влезе крадец или убиец,с подаръка ли ще защитиш себе си,семейството и дома си?! Аз имам газов пистолет,и няма да се замисля да гръмна някой от упор,ако застраши мен и семейството ми.

6

Анонимен

преди 11 години

Типичният пример за зомбираността на средностатистическия американец. Щяло било да им е спокойно като нямат оръжие. А с какво точно ще си защитавате същите деца, за които уж толкова сте се загрижили? Те сигурно психарите ще се трогнат и не само също ще си предадат оръжията, ами и не могат да убиват по друг начин? Наскоро имаше масово убийство и в китайско училище - с нож и пак толкова деца бяха убити

5

стара истина

преди 11 години

Престъпниците не харесват честните хора да имат оръжие.