69

ХА ХА ХА

преди 11 години

А турчин роди ли най-накрая

68

2012

преди 11 години

2012 ще бъде запомнена с признаването от международната общественост на Палестина( окупирана от кабалисти,талмудисти и ционисти-заселници)и неуспеха на ционистите поне засега да въведат света в нова кървава война.А по-смешна картинка от Нетаняху с нарисуваната си бомба в ООН не може да има.Да,светът навлиза в нова ера,ерата на световното правителство на антихриста,който Исус Христос ще разгроми когато се завърне,а какво ще стане преди това Той ни предупреди в Новия завет.

67

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

Снимката на току що скочилия Баумгартнер е направена от Чък Норис с фотоапарат Skina...

66

последни новини..

преди 11 години

1/ китай построиха метро под река....2/ младежи пребиха старица в софия...

65

Анонимен

преди 11 години

Вървим сaмо нaпред, но когaто си предубеденa мaлкa мушицa, която сaмощ циври и не събирa обективни фaкти - всичко ти се виждa зле. Следвaщaтa годинa ще е още по-хубaвa и герб пaк ще спечелят. Пикaйте гaз сегa :D :D

64

Анонимен

преди 11 години

Пaк преоблдaвa тъпотaтa и негaтивизмa в коментaрите нa зaклетия - потребителя. Нaукaтa е толковa изумителнa и нaпреднaлa, техникaтa постигa чудесa и ни помaгa безкрaйно, все повече хорa зaпочвaт дa се връщaт към ценностите и идеaлите, които сa вaжни

63

$!(@) 2012!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.На бедните хора не им достига много, на алчните - Всичко.Няма значение дали сТЕ се продали или са Ви купили - все ще трябва да си го отработите Като ***.Когато Ви набиват нещо в главата,обикновено Ви изкарват Акъла.И Важните Клечки са от дърво.Утре, утре, винаги Утре и така минава Животът за Теб.Търговците и ПолитициТЕ продават това което не са Направили,крадците и ПолитициТЕ - това което не е Тяхно,проститутките,ПолитициТЕ и ЖурналистиТЕ - това което Не Би Трябвало да Продават.Кой още Твърди,че светът не се крепи на Търговията? Лошо живеят тези, които Смятат, че ще живеят Винаги.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

62

$!(@) 2012!

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото Ви е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.Това, което може да се Каже, няма да е истина и Истината не може да се Изкаже. Само толкова може да се Каже и само това е Истина.Богове няма, Както Вие си МислИте, защото при Вас, има само МислИ.Даже и тези МислИ, не са Ваши.Да МислИш,че МислИш Не Означава, че МислИш, а само, че Спиш!W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2013! ~1<@>13$!.

61

$!(@) 2012!

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2013!~1<@>13$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

60

Ф.С.В

преди 11 години

ГЕРБ били махнали незаконните постройки хахахахах какъв виц -освен на Несебърлии горните етажи и на бедните рибари кочинките -друго не махнаха - на Плевнелиев незаконната къща на 10 метра от брега в село Черноморец махнаха ли ?? а забравих махнаха къщите на Цар Киро но преди това народът ги беше махнал частично хахахах

59

Анонимен

преди 11 години

до 87Ето така ГЕРБ 'съсипва' малкия и среден бизнес - кара го да плаща дължимите данъци.

58

Анонимен

преди 11 години

До ПолитологДа не забравим и за :1. Сложиха водомери на заводите за алкохол - в резултат внесените акцизи нарастнаха двойно2. Сложиха водомери на бензиностанциите - на светло излязоха 700 'нови' бензиностанции 3. Вързаха търговците с НАП в реално време - за едно тримесечие се отчетоха 4.3 млрд по голям отчетене оборот (с над 30% спрямо оборота от предно тримесечие) !

57

Анонимен

преди 11 години

До ОтвратенТака се говори от около 3000 години насам.

56

Политолог

преди 11 години

герб водят страната в правилната посока. Единствената им голяма грешка е загърбването на Изтока - Русия и Китай. Тази грешка е фатална, но въпреки това - -бяха спрени заменките на гори от колцина феодали;-бяха премахнати много незаконни постройки, безнаказано строени ПРЕЗ ВСИЧКИ предишни правителства;-бяха спрени кражбите на ДДС. ОГРОМЕН успех за България!;-бяха оправени много пътища. Абсолютен факт;-за първи път от 20 години, гласът на ДПС спря да се чува;-... и още много неща!!!

55

Анонимен

преди 11 години

Боко Мишока се покри в миша дупка! Много страхлива се оказа тая мутра!

54

Анонимен

преди 11 години

Вчера се тръбеше навсякъде че турски гражданин е убит от българи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!След,като излезе истината че са били гнусни *** и .............. медийно затъмнение!!!!!!!!!!!!!Стига с тази Бойковщина!!!!!!!

53

Ф.С.В

преди 11 години

България преди и сега -- олимпийски медали -1972 Мюнхен - 21 1976 Монреал - 22 1980 Москва - 41 1988 Сеул - 35 1992 Барселона - 16 1996 Атланта - 15 2000 Сидни - 13 2004 Атина - 12 2008 Пекин - 5 Герб -2012 г -2 МЕДАЛА

52

богати безделници

преди 11 години

Днес пожарникарят ще изнесе лекция на тема: Дрямката - неколко съвета как да излъжем, че не дремем. За богатите безделници от ЕТ герб - вход свободен!

51

Отвратен

преди 11 години

до: до ОтвратенЗапази си плюса за себе си ! Ти, си част от чалгарите. Нима смяташ, че от неграмотност съм написал това ? Виж на клавиатурата, че буквата "ъ" е под "а", а "в" е точно до "н". Когато пишеш легнал и в тъмното е нормално да излизат такива "грешки". Очевидно си се засегнал от смисъла на написаното от мен и търсиш начин да го омаловажиш.

50

Анонимен

преди 11 години

Какво и е на държавата, бе Марио. В коя друга страна пациентите в лудницата имат достъп до интернет.