28

БПФ

преди 11 години

А защо дъртите ***, които пращат *** си да крадат и проституират, не се наказват безмилостно? За деянията на лица до 14 години, отговарят техните родители - колко гнусни хъхряка досега са вкарани в затвора, задето чаавето им е откраднало?Но в Хъхристан, бивша България, закони за *** няма, затова сами въздавайте справедливост - хванете ли *** джебчийка или ***-джебчийче, свалете го на земята и го смажете с ритници, защото от държавата правда няма да видите.

27

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте за банкоматите, те са запазена територия за БЪЛГАРИТЕ. Tам що нямате този хъс ,за коментари под такива новини? Там направо се топите от кеф! Жалки сте!

26

Анонимен

преди 11 години

Някой може ли да ми посочи ПОНЕ една прилика между НОРМАЛНИТЕ хораа и омите(турците)

25

една

преди 11 години

До Анонимен: Не е виновен който яде баницата, а който му я дава. *** крадът и краденото го продават на българите. А те като знаят,че е крадено защо го купуват?!? И като го купуват не се ли грижат за нарастване на краденето?!? Тогава кой е крадеца? За мен българина краде използвайки ***. Това е истината. Само че като го окрадат всеки пищи, но като му предложат крадено тихомълком го прибира и потрива ръце. Народопсихология, която Европа трудно ще промени!! За съжаление на нормалните.

24

bolka

преди 11 години

"Половин България - с нови данъци", известява "Стандарт". От 1 януари в половината градове ще се плащат ПОЧТИ ДВОЙНИ НАЛОЗИ. Става дума за данък "сгради", таксите за автомобил и събиране на ***. Най-голямо ще е увеличението в ПЛОВДИВ, ПЛЕВЕН, ЯМБОЛ, ДОБРИЧ И В ОЩЕ НАД 100 ГРАДА, т.е. ПОЧТИ ВЪВ ВСИЧКИ с много малки изключения.ЧЕСТИТО!

23

АНТИМАНГАЛ

преди 11 години

МОЛЯ ВИ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ *** БЪЛГАРИ И МАНГАЛЕТАТА БЪЛГАРСКИ ДЕЦА-ЗВУЧИ ПРОТИВНО И ФАЛШИВО !А ТОВА Е ДО КАКВО ДОВЕДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И НАЙ-ВЕЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБ НАШИТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат.Стариците край кофите за смет.Бащите със джобовете празни,в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване.Селата мъртви. Пусти градовете.Строим хотели, паркинги иМАГИСТРАЛИ...Край просяка минава БееМВе. На ПЪТЯ КЪМ ЕВРОПА се продават в ръцете с кукли малките моми.Те детството си в сънища сънуват.Стаена скръб в очите им гори. СПИ,ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ!ДОБРЕ СИ ТАМ ПОД ТАЗИ ЧЕРНА ПРЪСТ.ЗАВИЖДАМ ТИ ЗА ТУЙ,ЧЕ НЕ ДОЧАКА МЕЧТИТЕ СИ РАЗПЪНАТИ,НА КРЪСТ. АВТОР : ЧЕТИРИНАДЕСЕТГОДИШНО БЪЛГАРЧЕ

22

да умират от рак

преди 11 години

Красимир Велчев, председател на ПГ на "герб": "В спора за цигарите съм на страната на малкия и средния бизнес". С други думи, той иска повече и повече българи да умират от рак на белите дробове!

21

черен пояс по карате

преди 11 години

В юношеската си възраст Бойко Борисов посещава спортните зали на МВР. Там придобива черен пояс по карате. Придобива още анцуг от ТПК "Родина", сини гуменки "Пирин" и ръчен часовник "Красная Победа". За негово съжаление останалите шкафчета в съблекалнята били заключени.

20

До 12

преди 11 години

Тия двамата за които говориш са само двете страни на една монета!

19

курса по джебчийство

преди 11 години

Щом на пет-годишна възраст тези деца успешно са преминали курса по джебчийство, значи стават за политици на "герб"!

18

Анонимен

преди 11 години

От това животно на снимката ще стане хубав шампоан!

17

до 14

преди 11 години

Ако снимката беше правена на полето между посевни култури щях да ти повярвам!

16

Анонимен

преди 11 години

"Професия джебчийство започва с деца между 5 и 11 години"И са само мангалистанци!

15

Анонимен

преди 11 години

Това са глупости,те на 11 вече раждат следващите джепчии

14

Анонимен

преди 11 години

ДА *** КРАДЪТ НО ТЕ ЛИ СА ВИНОВНИ ЗА ТОЯ ХАЛ НА КОИТО Е БЪЛГАРИЯ ИЛИ УПРАВНИЦИТЕ НИ КОИТО СА БЪЛГАРИ !

13

Фотографа

преди 11 години

Уважаема редакция,Можете да подберете по-точна снимка. Очевидно е, че това дете на снимката с мотиката на рамо е научено да РАБОТИ а не проси и краде.

12

алекс2

преди 11 години

Защо се сърдите на *** , че се занимават с това което им е отредила природата ... да се ровят в *** и да преживяват точно по този начин , спасението е РАЙД

11

Анонимен

преди 11 години

Плюехте Тодор Живков!!!!!! Сега възхвалявате Боко Мутрата!!!Браво ***!!!!!За съжаление скоро няма да се роди втори бай Тошо!!!!!!И накрая ,дано сте доволни с това,което причинихте на България!!!!!!!

10

Анонимен

преди 11 години

До АловПускай компа и се хващай на "работа"

9

Алов

преди 11 години

Все говорим лошо за *** ,но трябва да вземем пример от тях. Ето от 5 годишни започват да работят.