242

а 292...

преди 11 години

292,който подкрепя всички днешни "революции"известни като терористични въоръжени действия също много безуспешно се опитва да смени боята дистанцирайки се уж от Ленин.Разбира се неговите интернационални идоли подготвят световна революция от бедни и гладни по учението комунизъм,както виждаме навсякъде.Как иначе ще се свалят всички законни правителства и ще се създаде световно правителство.

241

за 287

преди 11 години

287 още не знае,че в Русия комунистите са против Путин и,че тези,които наложиха комунизъм в Русия са отново против истинското руско.Руският и американския народ няма какво да имат един срещу друг и нямат,но злобни и невежи драскачи се опитват да се правят на много знаещи и се хранят от собствената си омраза,докато се самоизядат.

240

Анонимен

преди 11 години

Най гадното в САЩ е че булката може да буде мъж.

239

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Ехе, драскачът пак ръси лъжи!Законът още не влязъл в сила, Путин трябва да го подпише!Ами ако върне закона заради малка поправка?

238

до 314

преди 11 години

Имахме един съсед, който беше *** военен старшина преди, но в годините на "мътните води" забогатя много и отиде да живее в квартала на богатите покрай Витоша. Богатството му беше от рекет и какво ли още не от престъпния свят. Та и той нас, обикновените бачкатори ни смята за "гладни, бедни и злобни фанатици", точно като теб и твоите "проспериращи" американци.

237

Анонимен

преди 11 години

една чужда страна, чужд президент с тяхната си политика предизвикаха толкова коментарии у нас.Кога нашият президент ще направи нещо, което да не ни остави равнодушни?А то все плюем другите !

236

до 306

преди 11 години

Вярно е! Но, защо? Защото САЩ имат всичко и ги е страх да не воюват с гладни, бедни, злобни фанатици! Този, който има го е страх да не му го вземат. Вашият учител др.Ленин бе казал,че бедния, голия е най-революционно настроен...защото няма какво да губи.

235

Анонимен

преди 11 години

Да, американците и не само те, осиновяват болни деца, но не от милосърдие. Просто после преживяват със социалните средства, нещо като нашите ***. Който не го мързи,нека прочете статистиката колко деца изчезват годишно в САЩ, а който го мързи да не пише поне глупости.

234

Анонимен

преди 11 години

По темата за осиновени деца - чудно ми е къде изчезна двукестата Джоли, която само клечеше по световните медии с голямото си семейство и благородните си каузи? Щеше сватби за милиони да вдига, показвахте ни пръстени, салфетки, английски замъци, а после се появи новината, че ако не й присадят дроб ще пукне! Та оттогава нищо не пишете за тази неземна благородна красавица! Сигурно обикаля напред-назад да си търси орган! Само да не е от негърче, че ще вземе да почернее!

233

Анонимен

преди 11 години

лапайте на алкохолизираните руснаци и плюйте по американците.това е пак начин на съществуване, дано ви забележат от Сибир, може да ви похвалят.

232

Анонимен

преди 11 години

САЩ толкова много ги е страх от Русия, че сън не ги хваща :))Освен да драскате по тия форуми, вземи излез от филма, отиди в Русия, САЩ ... по Европа, ако щеш.Милиони българи и руснаци са емигрирали от държавите си и са избягали при "гадните капиталисти" , а ти седи строй комунизма, Хаинбоаз и Димитровград.Докато има такива промити мозъци, които само мрънкат по отминалото и несподелената любоФ, към мадар Раша, все ще сме последна дупка.

231

Анонимен

преди 11 години

САЩ винаги са се страхували от Русия !

230

Един от вас

преди 11 години

В САЩ е много лошо ! Стойте в България, задръжте и *** при вас! Благодарим ви!

229

За282

преди 11 години

Какво лошо има да си чистач? У вас кой чисти " ***" , или е мизерен като навсякъде в България!Чистенето е работа з която ти плащат! Няма срамна работа!Има мързеливи, неграмотни, завистливи но " знаещи велики" Българи! Бедни мързеливи оплаквщи се !

228

Анонимен

преди 11 години

В Русия не се търсят органи, така ли? Само в САЩ? Може да са забранили износа на деца, за да си ги разфасоват сами... Вместо суровини да изнасят готова продукция.

227

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, да не даваш деца са осиновяване. Още по- хубаво да можеш да се грижиш за тях. Американците, добри, или лоши, не съм чул да си дават децата за осиновяване на други. Тоест те се грижат за тях. Дано и руснаците да са на това ниво. А това, че еди кой си вземал деца за органите им е по налудничаво и от срещите с извън земни.

226

тя

преди 11 години

Стояне...ти...с някакъв ментален проблем ли си или е от празниците още???Нямате си идея колко хора годишно "изчезват'' тук в Хамерика.И от тези липсващи се намират я има ,я няма 2-3%. Да..толкова. Цифрата им е между 67000-84000 души.Това е една огромна машина за намиране на органи , която работи и се пази от ДОСТА високи места.Колкото до оня *** който остави детето в колата си ...той бе оправдан с мотива от съда, че ОПАШКАТА в МОЛА била голяма и това довело до забавянето му.

225

Анонимен

преди 11 години

Стоянчо осиновяват недъгави деца които после не им се намират дирите.Сещаш ли се за какво?А за грижите вземат такива за да им дава пари държавата и жилище по програми.Майка Тереза е само една.Другите са интересчии.

224

Мен

преди 11 години

Ами БРАВО на руснаците !!!

223

men79

преди 11 години

До стоян петровНормален живот ли е да те оставят да се изпечеш в жегата .... и даже да те оправдаят за това....?!?!?