61

Анонимен

преди 11 години

Защо Българина винаги трябва да чака някой да го освобождава,да му помага,,като принца на бял кон в приказките,или Руските другари през Българо-Турската освободителна война.Слаб народ сме,това се изясни ппрез годините,никакъв напредък,бърз и сигурен упадък.

60

Анонимен

преди 11 години

По времето на Садам преди да го нарочат, средната заплата в Ирак за народа беше няколко пъти по малка от тази в БГ(в доларово изражение), а пенсията повече от 10 пъти по-малка.Сега са по-високи от тези в БГ. Какъв е извода?Американците да окупират България и да ни освободят от комунистите и копелдаците им дето не спират да цицат народа до ден днешен !

59

Анонимен

преди 11 години

Скоро диктатора ще падне, евала на Генерала!

58

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Сайтът на SANA не може да се отвори от няколко месеца.Сигурно Асад не си е платил хостинга.Не може да е цензура, такова нещо не можа да има в съвременния и демократичен свят!Заради хостинга ще да е...

57

Ахмадинеджад

преди 11 години

Заедно ще смажем плъховете,Башар !!

56

Киркорчо

преди 11 години

То си беше в реда на нещата да те поздравя!

55

do kelemeto

преди 11 години

Kirkorcho, ne se izlagai da pises gluposti.Plastat li ti za tova , kakvo..generala e bil platen spion

54

Киркорчо

преди 11 години

Генерал отвори очите на цял свят със своите думи,че преминава на страната на бунта, защото армията се е отклонила от първоначалните си задължения да защитава страната и се е превърнала в шайка за убийства и разрушениe. Никакви думи повече не трябва. Дори Путин казал, че 40 години управление на едно семейство - това е лоша работа.

53

Не бива така !

преди 11 години

Този генерал, както и останалите като него са предатели. Те могат да очакват само разстрел или от тези при които са отишли или от онези които при които са били до сега. Така е било и така ще бъде. Сбогом генерале.

52

Анонимен

преди 11 години

НАБЕРЕТЕ В ТЪРСАЧКАТА : "САНА Сирия" И ПРОЧЕТЕТЕ НОВИНИТЕ ПРЕДСТАВЕНИ ОТ СИРИЙСКАТА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ.

51

Анонимен

преди 11 години

kadeto e minal 4ufutin sled nego treva ne nikne

50

вестникарче

преди 11 години

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ: Според CNN, която се позовава на сирийски "активисти" и на бабата на Осама Бен Ладен, сирийския президент Б.Асад е преминал на страната на бунтовниците! Той е поел командването на 145-ти пехотен батальон на Ал Кайда, и в момента атакува собствения си президентски дворец, който се защитава от две роти чистачки, въоръжени с ядрени и химически метли и пачаври. Асад лично е пленил 12 съветски генерали, които пиели водка в мазето и чакали да дойдат китайците....

49

Тихомир Томов

преди 11 години

До 50 ГОСТ - Минал е на страната на Пенсионираната Опозиция - не се знае накъде ще се обърне палачинката . На предишния си пост сигурно е очаткал доста муджахеди и други противници на Башарчето и си търси индулгенция !

48

Шматко

преди 11 години

Башар Асад ако му сложите снимката до нашият Цветан Цветанов ще видите че има голяма прилика ! И като добавим и маниерите може да се каже че са роднини . Може и това да е предпоставката Борисов да си го вземе под крилото

47

До 47

преди 11 години

Аз лично съм си получавал заплатата когато съм работил но тези проекти и патенти бяха държавни и държавата можеше да печели солидни пари с което да пълни пенсионните фондове или да инвестира в друго ! Но нали се управляват крадци , убийци или блюдолизци какво можем да очакваме ? Я Кунева за едни 3000 евро продаде интересите на България а сега ги получава като пожизнена пенсия от ПАРИ БА. И е добре ако си не компетентен да си траеш по темата .

46

Чоки до 47-мия

преди 11 години

След като знам за нашите патенти значи имам и нещо общо с тях ! И за да ти настръхне косата ще ти кажа че у нас са учили невероятно много чужденци , кубинци , палестинци , от Африка и къде ли не още . Имаше така наречения чуждестранен батальон с отделна столова и кухня във ВНВУ В. Левски В.Търново . Да си чувал че бяхме водещи в областа на РЕБ и РЕВ че имахме уникални разработки в облеклото което нито една инфра червена или топлинна камера не може да засече ? За Гвоздика и Акация да си чувал ?

45

Анонимен

преди 11 години

След като прочетох това реших да хапна боб с лютеница!

44

гост

преди 11 години

Интересно на страната на коя опозиция е минал. Щото малко множко станаха опозициите в Сирия и всяка от тях се опитва да си създаде собствена армия за да воюва в последствие с другите опозиции. Като гледам в Youtube и като чета (разбира се не Reuters, France Press или български сайтове) общото за немалка част от бойците от т.нар. ССА е каптагон и кокаин да има. Щото не е лесно да виеш като пребит пес "Аллах акбар" с повод и без повод, докато гърмиш по когото ти падне като отърван.

43

Анонимен

преди 11 години

44 ангеле там е работата че и русия се ислямизира мнго бързо , не случайно путин бие камбаната за демографския растеж , тя е на ангара най-вече.

42

Анонимен

преди 11 години

45 зидаре значи тодор живков не трябваше да со отива барабар със соцуализма защото асад е сирийския тодор живков