368

kireza

преди 11 години

Заглавието на статията е неправилно!Трябва да е следното:"МИЛИОНИ *** ОТ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ.......":)))))))))))))))))

367

123

преди 11 години

До 20-30 години тази държава ще се прекръсти на Индия 2 или Пакистан 2. Белогъзите англичанчета ще трябва зорлен да станат мюсюлмани щото вече ще са малцинство. На центъра на Ситито ще има и джамия.

366

пешо

преди 11 години

НАЛИ ТЯХНИЯ ПРИНЦ СЕ ОЖЕНИ ЗА КАМИЛА.И СЕ ПРАВЯТ НА ВАЖНИ. ***-

365

NO !!! NO!!! NO!!!

преди 11 години

:))) Kakви милиони бълнуват тия та ние сме 6 милиона само...Дреме ми за тези депресанти! Тук трабва да си оправим икономиката и сме номер 1СТРАНАТА НИ Е РАЙ! 4 сезона и море... ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА МЕНТЕ!

364

666

преди 11 години

Хич не сме ви умрели за депресиращата страна.Страна на пияници, емигранти талибани и надути местни със самочувствие без покритие.Братчеда изкара 3 години в някакви хотели като след разходите за транспорт,квартири ,сметки и храна оставали по-малко от 100 паунда. Щеше да се връща ,но го светнали за круизни кораби и сега е доволен, не ще да чуе за Англия.

363

Шуменец

преди 11 години

Другари англичани.Не се страхувайте.Миналата седмица официално станахме по 7 млн. жители,като малко над 2.2 млн. са пенсионерите.Малко хора останаха да пазят селата и много хора се преселиха в София,така че не се страхувайте от нас.Румънците не знам как са,но едва ли и от там ще се преселят милион човека. :)

362

МОР

преди 11 години

Фарадж ?! Не е ли от арабски произход тази фамилия ? Да не би някога, някой миризлив ориенталец да е опрашил незадоволената прабаба на този "националист" и той сега да пази местата за нови *** "пакита".

361

Българин

преди 11 години

Не искам и да чуя за тъпия остров, там е фрашкано с корнуолски апаши, дъжд и мъгли! Пияници, безделници и изперкали комплексари!

360

Ник Грифин

преди 11 години

Ще спечелим ние, националистите и ще гоним *** от Острова!

359

Анонимен

преди 11 години

Спокойно,ще дойдат предимно *** !

358

gyzove

преди 11 години

То там е такава смрад от всякакви изме*ярски племена,че ако българи и румънци отидем ще им облагородим нацията...Да,ама им се ще само.

357

Анонимен

преди 11 години

Англичаните страдат от параноя.Да им изпратим малко психиатри да ги излекуват срещу съответното добро заплащане.Да не би ние по-малко да страдаме от пияните им сънародници,които вилнеят през лятото на морето,а през останалото време и по къщите си закупени на безценица в безлюдните ни села.

356

откриите разликите !

преди 11 години

англичаните ще видят каква всъщност е реалността..*** не е Брад Пит ,а въшлив ***.. не живее в каравана, а в колиба сглобена от кашони и ламарини, не преживява от боксиране ,а от джебчииство, телефонни измами , обири по домовете и в по-безобидните варианти - просия и "бране" на жица , знаци , шахти и всичко,което може да се върне за пари. Ще видят и разликата с техните брадчеди Индииците,които учат и повечето са лекари и професори в ЮК..докато нашите Убавци не се поддават на обучение

355

ха-ха

преди 11 години

Да не се притесняват англичаните, 2014 г. отварят работния пазар Германия и Холандия и там ще отидат много българи и румънци.

354

Анонимен

преди 11 години

До лондонския ***!Добре, че са емигрантите та да ви облагородят малко извратените гени, че 20 века само по брат'чедска линия се опрашвате!

353

Бай Мангал

преди 11 години

Ей ся слид новъ гудина сас Айшету и братчеда Асан ши стягами куфарити и айдеее към Лондун!Казват чи там ималу многу джилязо за крадини...

352

Анонимен

преди 11 години

мдааа, за надутите пуяци представата за *** е Брат Пит ,който се боксира и живее в каравана (филма ГЕПИ)...... сега ще се наложи да се сблъскат с реалността , и Лондонското Сити да осъмне без един капак на уличните шахти. Ако 6-те милиона Българи ,които останахме съберем благотворително парички за изселването на милион ***...ще стане такъв живот ,че само си викам ДАНО.

351

ан

преди 11 години

До ВарненецГлей го па тоа.Къде виде софианци.от целия парламент има точно един сф.сички дойдохте от село и миришехте на крави.и си мислехте че сф.е чужбина.

350

a n

преди 11 години

Бе четем и мислим.проблема им е не българите а ***..1976г.т.живков "внася"300 000 хил.*** от румъния,с цел прираст на населението и ги заселва в северна бг.обаче безработен *** не е имало!в ткзс или строителни войски и след 10 ч.сички в гетото.има 1 единствен случай в който *** е изнасилил бг жена в пловдив,след което властите нареждат танковвете да влезнат в гетото и от тогава нема пр.с две думи,взеха им на *** хляба и сега ние плащаме

349

мунчо

преди 11 години

НЯКОЙ *** СЛАГАТ В КЮПА КОМУНИСТИ ЖИВКОВ И РЕНЕГАТА КОСТОВ СТАНИШЕВ БОРИСОВ и.т. н.НЕ НИ ОБИЖДАЙТЕ1