361

Анонимен

преди 11 години

Булсат са абсолютни ***. Попитах какви програми ще гледам в крайна сметка и някаква овца ме отсвири, като че ли не см си плащал редовно. приключих с тях да им е.....

360

ТВ отстъпник

преди 11 години

Хич не ми трябва телевизия, като си имам компютър - гледам само това, което искам и когато искам. Единствените, които биха страдали без БТВ, са бабите, ама за кратко, то има достатъчно сериали по другите канали, мойта баба толкова и помни всичките, които изгледала! А за БТВ бих казала - Ех, тая наглост край няма, братче, не си гледат умрялата застаряла телевизия, ами за още кинти ламтят, да се оттеглят достойно в пенсия, аз като бях на 10, те същото даваха, ама тогава сериалите бяха от Ю.Америка

359

Анонимен

преди 11 години

Ако не са Краси Радков,Виктор Калев и Комиците никой не би се и сещал за БТВ.Новините им са такива,че филмите на ужасите са си детски филмчета.Другото са някакви турски бози дето насила ни зарибяват с тях.Има един български сериал и са го завряли по нощите като прокажен.Ненапразно народът ги е кръстил Босфор ТВ.И без това рейтингът им е отрицателен-да се махат!

358

Анонимен

преди 11 години

голям праз ,голям майтап ...БТВ нямало да има,Хаааче кой ще умре без тая боза

357

Анонимен

преди 11 години

Най-страхотният канал е БТВ ПАРОДИ...аааа КОМЕДИ май беше!

356

Ало, Булсатком

преди 11 години

И Булсатком си показаха същността,веднага отрязаха НВО.Господа,нарушавате ми правата-все още нямам нищо освен основния канал,всички останали отсъстват,ама побързахте да ни лишите от филмовите НВО Много ли щяхте да обеднеете,ако ги бяхте оставали докато си оправите бакиите с БТВ.Досега бях изключително на ваша страна.Успяхте да ме отвратите.Платила съм за оше 3 месеца.Потребителят ли ще бъде вечния прецакан? Срам!

355

Анонимен

преди 11 години

Ние без БТВ можем, но дали БТВ може без нас??? Аз от години не гледам БТВ, не желая негативни емоции, простотии, чалга, цинизми и мноооого реклами, които се излъчват по 24 часа в денонощието. Много ще се радвам, ако БТВ фалира, и най-накрая просташкото шоу на слави и уж журналистиката на цолова ще спрат да се излъчват, защото са вредни за децата ни. Явно, булсатком ще спре тази пошла телевизия, защото СЕМ не предприе нищо срещу нея. Чудя се защо ТВ7 се забърка в този скандал, който БТВ сътвори??

354

Анонимен

преди 11 години

Снимката много ме радва.

353

Анонимен

преди 11 години

Ей този 381 дава добра идея.Заслужава си да се опита.

352

Българин

преди 11 години

Телевизии-отживелица от началото на 20-ти век!Продавайте телевизорите докато още са на цена и приключвайте.Не ми харесва идеята да гледам това което ми "пуснат".Искам да гледам това което искам.За какво съм Българин ако не гледам филмите преди още да са излезли по кината или още преди да са им свършили снимките.Не гледам турски филми и толкоз.Това решавам аз,а не директора на някаква си телевизия.Затова има Интернет.Останалото са бози.

351

Анонимен

преди 11 години

Лоша работа.Бабето куфее,че пак са пуснали босфора за да гледа влудяващите турски простотии.

350

rado_dark

преди 11 години

БТВ = чалга + селяния. Взимайте си сериалите и отивайте в Диарбекир. След събитията в Катуница и отразяването им от БосфорТВ, спрях да я гледам тази телевизия.

349

1984

преди 11 години

БТВ не възстанови сигнала защото имат договор с Булсатком до 31.12.2012 г. Ако Булсатком, клиентите на Булсатком и рекламодателите в БТВ потърсим правата си по съдебен ред, тъй като имаме изрядни договори до 31.12.2012 г. и сме редовни платци, БТВ няма да може да изплати глобите, които съда ще му наложи за едностранно неспазване на договора с булсотком и рекламодателите и за пропуснати ползи, вкл. от клиенти на Булсатком. Така, че БТВ отново лъжат, че са възстановили согнала, защото ни уважават

348

tito

преди 11 години

nai skapanata tv.e btv,ne q gledaite

347

анонимна

преди 11 години

Маса *** народ се е из..ала тук. Да не би телевизорите ви да са с един канал че злобеете за връщането на БТВ ???Оставащите канали, (от които мн. малко стават за гледане), трябва ли да ги нападаме, просто не ГЛЕДАЙТЕ...хора без работа и пълни със негативи, по-добре се пречистете.Коледа идва....

346

56

преди 11 години

ха, ха моята свекърва /която между другото много обичам/ ми заяви,че ще идва у нас да гледа турските си серияли / които ние НЕ ГЛЕДАМЕ / защото те няма да имат БТВ. Да, ама нееееее .

345

абонат на Булсатком

преди 11 години

Не ми липсват.За тези които искат да ги следят да , предлагат отделен пакет,като НВО например.

344

ТВ граматикЪ

преди 11 години

Ъм чИ кът ги спрЪт и ь-ТВ и недУносИнЪтЪ бЪрекувЪ 7-ца, кой шЪ лижИ и мажИ дирникЪ на тиквЪтЪ и тиквочитИ за избУритИ ?

343

Анонимен

преди 11 години

380 е много прав. BTV трябва да си плащат, за да ги излъчват. Никой не иска да плаща за тъпите им програми!

342

coup

преди 11 години

нямам телевизор и съм човек с много свободно време! :)