145

Анонимен

преди 11 години

Абе вярно ББ не е идеален.Ама па за СерГейко нема да гласувам.Никога!Все пак ББ не се мазни на Доганчето както Сергейчо.С това печели по точки.Е не с туш де само по точки,ама печели.

144

Анонимен

преди 11 години

Индиец е измислил USB флаш паметта.Той е легенда сред ИТ специалистите.И няма нищо общо с нашите ***.А те са измислили само как да крадат ток а после ние го плащаме.Затова му вдигат цената всяка година по 2 пъти.В техните махали никой ток не смее да отчита.Те имат "права".Затова 2 милиона българи вече не са в България-щото им дойде до гуша!

143

Анонимен

преди 11 години

Тя е неонатолог.Така,че всички пишещи отрицателни коментари идея си нямат колко не са прави.

142

Честита Коледа

преди 11 години

Поклон пред " моя " екип .Брат ми ги награди добре !Господ ми даде спирачка - Брат ми , висока заплата и висока пенсия по болест !Живота продължава !

141

Анонимен

преди 11 години

Като на човек и пожелавам здраве ,щастие и късмет. Като на сестра на премиера ,запазвам мълчание ,защото толкова много хора ги умориха лекари , защото всеки лекар те гледа първо в джоба ,защото ако не беше роднина на "величие" нямаше да я погледнат даже ,така както правят с обикновенните българи. Затова нека и тя запази проникновенията си! И отличен лекар ,и прекрасен човек да е ,няма как да бъде обичана!

140

Анонимен

преди 11 години

172. Абе *** и ти се пишеш историк . Българите са известни и са направили няколко държави по пътя си от изток по Волга , Украйна , Дунав , Македония и Средна Италия .*** идват чак през 13 ти Век заедно с Турците . Турците са ги вземали да ги забавляват с песни . Водили са чергарски живот и никога не са имали държава !

139

Анонимен

преди 11 години

Мисля , че е редно да бъдем информирани имат ли брат или сестра Цвъчко, Фидосова, Вдянков,и всички звезди от ГЕРБ, барабар с всички калинки.

138

С НАМИ БОГ

преди 11 години

КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА СЕСТРАТА НА ПРИМИЕРА СЛЪНЦЕ ?!КОЯ Е ТЯ ЗА ДА НИ ИНТЕРЕСУВА ?!ГОСПОДА ПО-ДОБРЕ НАПИШЕТЕ КОЛКО ДЕЦА БЯХА УБИТИ И ОТВЛЕЧЕНИ ПРЕЗ 2012г.КАКВО НАПРАВИ ЦЕКО И МВР ПО ВЪПРОСА, ЗАЩО СЛУШАМ ПОЛОВИН ГОДИНА КАК СЕ "РАЗСЛЕДВА" СЛУЧАЯ С ЕВРЕЙЧЕТАТА В САРАФОВО, А ЗА ДЕЧИЦАТА СЛУЧАЙТЕ СА ПРИКЛЮЧЕНИ?!А ЗА БОЛНИТЕ ДЕЧИЦА КОИТО НЯМАТ ВУЙЧО СЛЪНЦЕ ЗАЩО НИЩО НЕ КАЗВАТЕ ?А ЗА ХИЛЯДИТЕ ГЛАДНИ ДЕЧИЦА НА БЪЛГАРИЯ ?ТАЯ ЛИ Е НАЙ-ВАЖНАТА В БЪЛГАРИЯ ?НЕЩАСТНИЦИ !!!ПРЕДАТЕЛИ !

137

Анонимен

преди 11 години

весела коледа на всички Българи! А на предателите-смъръ, смърт, и само смърт!

136

ь

преди 11 години

Тъй де, ама мен не ме лекуват ... щото няма клинична пътека ... а някои хора чакат с месеци.... сетих се защо ние сме "матриал" ... ще оцелят избраните

135

Дбс

преди 11 години

Недорасли,форумци, научете се да пишете. Когато станете грамотни,тогава може и малко душевност да придобиете. Сега сте за присмех. На г- жата д-р пожелавам здраве, спокойни срещи със скъпите й хора и да вярва,че има все още българи ,които признават и уважават старанието ,възможностите на другите с радост!

134

Пич

преди 11 години

Тези спинозни хептем са превартели ,плюят всичко и всеки .това са *** родени от *** майки и възпитани само в злоба и мрасотий . Живейте си живота и гледайте заблудения серГЕЙ до каде ще ви заведе . Не по далече от Сибир . Хайде с здраве и по скоро да стигнете там.

133

ромлянин

преди 11 години

багамеш пула нгура латоц даца шмуя даваш муя ла муя фотос майку ле сайфут а пинка майку ле драку ле азънза верейни

132

1212

преди 11 години

жива и здрава да си , само не разбирам защо си във всички новини ................

131

Анонимен

преди 11 години

Оставете жената на мира! Тя не носи отговорност за постъпките на брат си!А какво да кажа за някои по-долу, които я кълнат! Не сте добре!

130

Анонимен

преди 11 години

В случая едно нещо е интересно,каквато и да е сестрата на Борисов е неморално да се злорадстваза болестта и.Но дали относно изборите Борисов не говори през нейната уста?Както често прави с Цветанов,Плевнелиев и Дянков.Ако е така, то герб наистина си заминават.А дано.

129

бог ги наказва

преди 11 години

Жалко за заболяването на сестрата на боко.Тя няма вина, но изкупва греховете на брат си - бандита и доказан престъпник. Господ за нещо го подсеща, но нали е *** и алчен, няма как да го разбере. А и колкото клетви е отнесъл за погубени животи и съдби-няма как господ да не е милостив към народа ни.Ще видим. Аз вярвам.

128

С привилегии !

преди 11 години

Доволна сте от здравеопазването , що се отнася до вашето лечение !Но не виждате , или не искате да видите , как хората умират без необходимата помощ . Дълго е за обяснение ...Ако това сте премислили ?

127

?

преди 11 години

Защо да няма късметчета за женитба . Хората се женят на всяка възраст ?

126

Orda

преди 11 години

Ама брат ти ще ни види сметката.