248

Анонимен

преди 11 години

dobre te xrani naroda ot danacite baia si sa osvinil shte schypish kantara ,sega e zimno vreme triabva masssss.

247

kireza

преди 11 години

ИДИООООТ.....

246

Анонимен

преди 11 години

BRAVO BE *** gERBERSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

245

66666

преди 11 години

ТОЯ ПРЪДЛЮКОГА ПОЧНА ДА РАЗБИРА ОТ САМОЛЕТИ

244

Анонимен

преди 11 години

Сержант Ангелов ще празнува следващия си рожден ден в затвора!

243

аз

преди 11 години

Честита Коледа ! Желая на всички пишещти по "форумите" здраве ,бодрост и активна гражданска позиция.

242

румен221

преди 11 години

Де го специализирания съд, де го???Този съд ще има страшно много работа не само със самолетите, а например и със:- Сделката за "Кугърите" е най-отвратителното разхищение и кражба на държавни средства, защото имаме напълно изправни вертолети Ми-17 годни да летят в облаци и при обледеняване, които са с 40% по-добри характеристики и са десет пъти по-евтини. Модернизацията им с помощта на Израел ги правеше едни от най-боеспособните военно-транспортни вертолети в НАТО, при смешно ниската цена на "летателен час", от 1500 долара... и 1 000 (хиляда) пъти по-евтина модернизация, спрямо новите и безполезни Кугъри, при това с участие в модернизацията на нашите военни заводи... - "Летателния час" на Кугър е 15 000 долара и това е безумно скапо, но ги взехме само защото "телата" им се сглобяват в Турция...!!!- "Летателния час" на Ми-17 е 1700 долара!!! ИЗРАЕЛ ГИ МОДЕРНИЗИРА ПО НАТОВСКИ СТАНДАРТ!!!- Чехия през 2005 купи 26 нови Руски МИ-17... 26 НА ЦЕНА ПО МАЛКА ОТ 12-КУГАРА ЗА БЪЛГАРИЯ...!!!- Абсолютно същото е и положението с модернизацията на бойните ни вертолети Ми-24...!!! - Военният ни контингент зад граница и НАТО като цяло, има ВЪПИЮЩА нужда от тези вертолети..., но те стоят безполезни у нас като паметници на НАЦИОНАЛНОТО ПРЕДАТЕЛСТВО..., а "***" от Военното Министерство се канеха да ги режат за "скраб" както направи вицето му с ракетите...СЕГА ВСИЧКО СЕ ПОВТАРЯ С БОЙНИЯ САМОЛЕТ И това ако не е Пладнешки грабеж и Национално предателство не знам какво друго включват тези понятия...???

241

Африкански

преди 11 години

Добре е угоено генералчето.Да внимава само да не попадне на някой екзотичен остров,па бил и той под флага на САЩ.

240

бай Лъвчо отАксаково

преди 11 години

До бай Вълчо от ХисаЕла да да те почерпя с една стара мускатова от ,,време оно:89г.т.е. нема стари самолети има само -отлежали и отбрани ракии.То,ако слушаш ,дедото ,, ,то може да купи нещо и от братята Райт./те са измислили фърчилата наречени : самолети.

239

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Това е най-тъпият министър на отбраната.Стар самолет , старо вино? ЪЪЪЪЪЪ.Нещо бърка дятката.След него е неговия началник и най-тъпия премиер на България в най-новата ни история-Б.Б.Срам ми е да им изпиша имената и на двамата.Нека на изборите изметем тази ***-ПП ГЕРБ.

238

Анонимен

преди 11 години

TOZ E STRAJHOTEN PLUJEK...TOLKOVA E GNUSEN NO 6TE LAPNE OT SDELKATA I TO DOSTA DOLAR4ETA. GADI MI SE OT TOVA KUFTE!!!

237

Анонимен

преди 11 години

viste go toja lizac na Milicionera-Mutro-Tikva kompetenten e ?????????? kato tikvata !!!!!!!!!!!!!!!

236

възмутена

преди 11 години

Ало ,от тебе зависи колко ще завършат военни академии! Ама , че *** !

235

Анонимен

преди 11 години

изкуфял ***

234

666! СУПЕР...

преди 11 години

...ШЕ ВИ КУПИМ ВЪЖЕ...!

233

Анонимен

преди 11 години

Дърт козел,за военен съд.*** за армията купува,продава държавата .до стената!

232

Rocket1

преди 11 години

Това цялото нещо с тези самолети е направо невероятно . Армията се свива до 20 и нещо хиляди че нямало пари а сега изведнъж на гол тумбак чифте пищови . Тоя как ли е станал генерал ,с папкане и слушкане най-вероятно,удобен слушко за един супер Боко Тиквата и за един не по-малко профанизиран комик с пиците -Дянков . Тоя знае ли че изтребителя е нападателен самолет е какво ще прави с него като армия няма ?????????? Ами старите самолети са като старите коли ,винаги чакай повреда .

231

Аню

преди 11 години

не купувай самолети дърти като теб

230

breneke

преди 11 години

Народа е казал "Има ли авиация,има нация.Няма ли авиация няма нация".С тия регенерати можем ли да сме сигурни,че ще има нация?

229

Анонимен

преди 11 години

Когато бракуваха самолетите МИГ,поканили турски представители да видят,че се разоръжаваме.Турският представител като разбрал,че самолетите отиват за скрап се изпуснал "У будали,защо не ги продават?".Това е станало по времето на Иван Костов.До колкото ми е известно тия самолети са били годни.