13

Анонимен

преди 11 години

11. Рейгън беше на 70 когато го избраха за президент и изкара 2 мандата !Голяма политика водеха , срещи с Горбачов , Тачър ... Спасиха Англия от стачките и кризара и го натресоха демократично на Изрочнз Европа !

12

Анонимен

преди 11 години

11. Рейгън беше на 70 когато го избраха за президент и изкара 2 мандата .Срещи с Горбачов , с Тачър - голяма политика водеха . Спасиха кризата и стачките в Англия , и я натресоха на Източните страни !!

11

Анонимен

преди 11 години

Надявах се да е Джим Кери, но уви!

10

ТопТ

преди 11 години

Винаги съм се чудил какви са тези назначения на 65-70 годишни пенсионери. Може да имат изключителен опит , но нямат нужната енергия и размах. Затова постове на съветници би било по-приемливо.

9

bg

преди 11 години

Neshto loshi4ko za nego ne mojete li da napishete?....Nari4aite go angel.

8

тя

преди 11 години

Да бяхте написали и онова което е неудобно, а именно...,че е евреин по майчина линия.Честито на циониостите.

7

asd

преди 11 години

Що не казват какво и е на Килъри, да не е инсулт вместо сътресение....може би няма да се върне повече?

6

cecko2497

преди 11 години

Обама си е пич но Джон Кери е масон......но все пак нека да е по добър от Хилари, ще видим.

5

Даола

преди 11 години

Въпреки че е бил шеф на Ветерани от Виетнам против войната, той е участник в тази позорна война и днес в 21 век да го сложат за външен министър е абсурд. Няма американец, участвал по един или друг начин в тази война, да е невинен! Все пак да си спомним, че Клинтън не е участвал, защото не е искал.

4

Даола

преди 11 години

Трябва да си избере някой от по-новата генерация ,а не от онези, които се формираха по време на студената война. Някой, който не е толкова обвързан с различни властници и служби.Ами то е същото като у нас, някой бил 40 години ченге и сега ще се промени - да, ама - не ! Затова сме в тази безпътица.Моисей защо водил народа си толкова дълго, за да измрат онези, които са възпитани в робство и на робство.

3

Джим Кери

преди 11 години

Не си разбрал правилно. Дъртата вещица се дехидратира(подриска) от злоба като чу последните изявления на Путин, качи се на метлата и катастрофира, след което е получила мозъчно сътресение....?!?, което е странно,..... след като главата и е празна;-)) А колкото до новия, той може да се контролира...., все пак има опит от Виетнам, и от многото виетнамски деца, които лежат на съвестта му.

2

Анонимен

преди 11 години

Еврейката Хилари,хванала попътния вятър!

1

Гошо Тъпото

преди 11 години

Поздрави на Джон Кери,и ние в Кривунделово,го...одобряваме.