39

АНИ

преди 11 години

Шистак,продават ли се по коледа?Пустите му имоти ,на тъщата.

38

Анонимен

преди 11 години

xaide svikvaite nishto novo pod slanceto.

37

Иванов

преди 11 години

Говорят си два мола по телефона:- Как сте?- Бомба сме!:)

36

Анонимен

преди 11 години

Ама като пишете новини, ги пишете по- достоверни. Евакуиран е целият Бизнес парк- не само сградата, в която са мобилните оператори. Всички до една бяха изпразнени. Дори не сте си направили труда да проучите- осланяте се на слухове... Що за новинарски сайт сте? Колкото до сигналите- аман от хора без работа! Като си нямат работа- дай а тормозят другите, дето се сцепват!

35

Анонимен

преди 11 години

Абе май само в ,,България мол'' няма заплахи дайте да ходиме там хахахахахахахаха.

34

redordead

преди 11 години

май много от тук пишешщите не осъзнават, че това не е война между търговците, а между собствениците на моловете, ако въобще има война. Големите играчи, имат обекти във всеки МОЛ, така че например магазин на норт фейс или ню йоркър като има във всички молове, и в сердика като има бомба си губи...

33

Анонимен

преди 11 години

Да не говорим и, че барикадират всичко, даже и подземните гаражи, а там 90% от колите са с газови уредби, ако наистина има бомба полицайченцетата, че затрият части от съседните квартали с тъпотата си.

32

Оцъклен

преди 11 години

Туй търговците са страшна работа. По-злобни са от радикални ислямисти притиснати в ъгъла. Войните между тях може да костват живота на невинни хора. Бомбени заплахи, пробутване на кофти стоки, прецакване на клиентите по всевъзможен начин... в името на бързата печалба.

31

Анонимен

преди 11 години

Тези сигнали за бомби в моловете са си между тях, част от конкурентната борба и забележете са само в двата основни и най-големи (Мол България не е разработен, пък Мол София, Скай Сити и Галаксито изобщо не са фактор или заплаха за останалите два). Тези сигнали нямат връзка с другите по училищата, където се видя, че номера минава и решиха, че учениците им имат нужда от ваканция. Цветанов да не се прави на много работещ по случаите.

30

Анонимен

преди 11 години

Мъжки глас е заплашил по телефона с взривно устройство мол Сердика център в 15.34.Ама нали уж хванаха една 17 годишна за заплахите в ,,Сердика център'' Преди време написах че хората на Цвъки само отчитат дейност защото даже вързано куче не могат да хванат и май съм бил прав.Защото по всички медии ни обясняваха че за същия мол се е обаждал мъжки глас.Абе нема такъв цирк.

29

Анонимен

преди 11 години

BG ??????

28

Rezil

преди 11 години

Търговците пък призоваха да се вземат спешни мерки и да се прекрати евакуацията на клиенти при всяка заплаха за бомба.- алчни ***... веднъж сигналът за бомба да се окаже истина, недай си боже, и ще им се дореве защо не са правили евакуация..

27

shiro

преди 11 години

ами мола работи нормално вече :) този път бяха доста бързи, супер.

26

Анонимен

преди 11 години

Защо досега никой не e проверил в тиквата на Тиквата? Дали защото и децата знаят, че в онуй пространство между ушите на БКП-пожарникаря никога не е имало нещо, различно от вакуум?

25

Анонимен

преди 11 години

Коледно настроение, гарантирано от ГЕРБ.

24

Гюргя

преди 11 години

Хаха - ***. Така и не инвестираха в една проста машина на входа, която чете какви устройства има във всеки. Във всеки мол в Гърция, Турция, Израел има такива неща и по този начин се хващат бомбите парлама. ***. Не инвестират в техника, нека сега да губят 20те от най-силните си дни преди празниците. Как може да са толкова ***??? Освен ако няма нещо друго разбира се

23

!

преди 11 години

Браво, Цурко! Как върви закупуването на апартаментите?

22

Анонимен

преди 11 години

У наше село бомби нема, но пък луканки и бабеци по терасите колкото щеш !

21

бре

преди 11 години

Даа, и аз бях там, нямаше нещо от рода "излизай" - просто хората си излизаха сами " за всеки случай". Видях че не пускаха да се влиза, но който не настоява. Все пак всеки си отговаря за себе си.На изхода вече чакаха смелите ни *** водещи вечерните новини, с изписана досада на лицата им.

20

Анонимен

преди 11 години

17, баце, треаше да се излендзиш просташката :)