40

Гочо

преди 11 години

Водата е топла,Бойко я подгрява...

39

варненец

преди 11 години

хурма от кое село си? Това за "варнЯнския" какво означава?

38

jan

преди 11 години

Зона на ******асти в тъмните часове.

37

хурма

преди 11 години

Э$аси пияния съм- чета го "Моржове се клатят във варнЯнския студ" то там нощем само тва праят, водата нали не я спират...

36

Варна

преди 11 години

На тая топла вода освен дъртаци и дядковци и ходят и много *** и ***.Във Варна на *** им викат ***.Та тия *** ходят там да си търсят тъпкачи-обикновено ***!Там навремето ходеше да си търси *** и умрелия от СПИН Гейчин Августинов...

35

Анонимен

преди 11 години

На снимка 9, този не се ли казва Тони?

34

Анонимен

преди 11 години

Преди години дебитът на водата беше още по-голям,обаче трибуквените си сложиха една тръба да им топли 'Рапонги' зимата!Водата е лечебна,но мястото е превърнато в къпалня освен на обикновени хора,а й на *** и ***!Иначе по хигиенично си е,ако е само с душове!

33

Do 33

преди 11 години

Abe...kakvo sym vzel da ti obqsnqvam! Ima tolkova statii za tova.

32

Анонимен

преди 11 години

баси якото,не знам как не са го окупирали ***....

31

до 27 от Варненец

преди 11 години

Интересно е за теб и още 4-*** подкрепили те...които се чудят защо ли аджеба заможни хора се пльоскат в този гьол. Това не е просто гьол с топла вода, а вода която е лечебна за дископатии, дискова херния. Ама ти откъде да знаеш. Иначе никога няма да се пльосна там....сред тези папардаци.

30

Анонимен

преди 11 години

"Топлата вода" е според Вас, а варнЯнци го наричат "Свинския гьол" понеже там се пльосват най-дебелите баби и дъртаци, да не говорим за "обратните" които въртят *** покрай него с надежда да им излезе късметЯ. Мястото винаги е било забранено за къпане и още преди да направят бетонното корито имаше надписи и табела,която откраднаха на 3-я ден. Най-голяма полза имат лебедите които ползват заливчето за убежище в суровата зима.

29

Do 30

преди 11 години

Ti si tolkova lekar, kolkoto baba mi e astronom v NASA! Kalqvane e obrazno kazano....zazdravqva se organizma koeto e na bazata na imunnata sistema. Naprimer v Scandinavieto kydeto sa edni ot nai-zdravite hora....sauna i ledena banq se praktikuva postoqnno....i za tova sa kato kanari i sa zdravi. Dokazano e 4e po tozi na4in dyrjim imunnata sistema postoqnno 'nashtrek' ne 4e se kalqva mesoto.

28

Анонимен

преди 11 години

Сега ще ви кажа ходят там да си киснат яйцата да ги сварят :)))

27

Ivan

преди 11 години

V baseina, moje da zabremeneesh!!!

26

Manuelle

преди 11 години

Как ще се натика млад човек в тая гнусотия бе? То е очевидно за какъв потрес иде реч само от един поглед. Затвърждава се убеждението, че от едно поколение нататък липсват всякакви критерии за хигиена и поддържане...

25

Анонимен

преди 11 години

Интересното е че на тая ТОпла вода ходят и доста заможни хора, на който изглежда не им пречи да се киснат редом до скитници и *** във вода която се източва 2 пъти в годината за да се почисти басейна.Виждал съм да спират доста скъпи джипове и мерцедеси, на който собствениците им бързат да се топнат в басейна, има и редовни посетители от тях. Не са изключение и случайте на получили инфаркт в басейна и да отива линейка, на следващия ден тоя с инфаркта пак е там.

24

Анонимен

преди 11 години

*** кат не ви аресва,не гледайте бре!Като им е кеф на хората,нека си се плацикат.И на плажа през лятото има нелицеприятни гледки,ама никой не ги коментира както тези тук!

23

Bull

преди 11 години

До този миризлив гьол винаги съм виждал линейка.Всяка година някой от тези "моржове" гушва букета докато се прави на такъв.

22

varg

преди 11 години

Един млад човек не виждам.

21

Анонимен

преди 11 години

За да ти е студено, горе трябва да имаш мозък :))) Иначе сериозно, тези са доста корави хора щом тялото им издържа това изтезание всеки ден.