32

Анонимен

преди 11 години

ЕС какво очакват - мафиотски *** като Боко и Цвъцьо да изберат читав главен прокурор ли?

31

Коледа е

преди 11 години

Много обичам кожичка от пърлено прасенце. Вадете нажовете.

30

Анонимен

преди 11 години

САМИ СЕ НАТРЕСОХТЕ.ЗАЩО ИЗБРАХТЕ ТОЯ *** БОЙКО?ЗАЩО ПОЗВОЛИХТЕ НАЙ-ДОЛНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАСМИНА ДА ВИ РЪКОВОДИ ЖИВОТА.???ЗАЩО ИЗБРАХТЕ ТАЯ ГНИДА ПЛЯВНЕН....?ЗАЩО СИСЪСИПАХТЕ ДЪРЖАВИЦАТА????ЗАЩОООООООООООО???!

29

Анонимен

преди 11 години

С ИЗБОРА НА ЦУЦАРОВ НА ТАКОВА ОТГОВОРНО МЯСТО,А Е.С. ЗНАЯТ ЧЕ ТОЯ ДЕБЕЛАК НЕ Е ЧИТАВ,*** В СКОРО ВРЕМЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗРИТАНА ОТ Е.С.ТЕ ТОВА НАДРОБИХА МУТРИТЕ.ПОЛУЧИХА СИ ДЪРЖАВА.

28

Анонимен

преди 11 години

Чета,чета,..И ПАК НЕ ДО УМЯВАМ,КАК МОЖЕ ДА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЗЛОБНИ И НЕ ГРАМОТНИ ХОРА!ТОВА ЧЕ ОБИЖДАШ НА ПОРАЗИЯ НЕ ТЕ ПРАВИ ПО УМЕН НИТО ПО МЪДЪР.ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС ВСИЧКИ ТЕЗИ КОИТО САМО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!

27

Маите

преди 11 години

Спасихме се от края на света... но от управлението на ГЕРБ няма спасение, още 6 месеца тегло и мъка.

26

нямам думи

преди 11 години

Полицията действа ,а прокуратурата спи . Днес са арестували човек откраднал от супермаркет 2 луканки и пакетче кафе за 14лв. и 20 ст.!!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Абоо,днесбг,колко ви плащат да изкривявате информацията ?!Що цитирате само първата част,а същественото пропускате"Никой няма интерес ръководителите на ключови позиции да започват своята работа поД сянката на съмнения. РАЗОЧАРОВАЩО Е,ЧЕ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ НЕ ИЗБЕГНА НОВИ ПРОТИВОРЕЧИЯ В ТАЗИ ПОСОКА " това е истината,Европа вече ни отписа,тежко и горко на народа,но сами си избрахме мутри да ни управляват,сега ще си сълбаме попарата им

24

Анонимен

преди 11 години

ДОСТА ЗВУЧЕН ШАМАР от ЕС!!! НЕПРИЯТНО МИ СТАНА АМА САМИ СМЕ СИ ВИНОВНИ !!!

23

Анонимен

преди 11 години

ТИКВИТЕ НА ГЕРБа СЕ УВЕЛИЧАВАТ! ГОЛЯМ ТИКВЕН БОСТАН СА!

22

Ауууууууууу

преди 11 години

Ако тоз е честен аз съм мома!

21

Анонимен

преди 11 години

Няма процедура, която да може да работи в България, след като участниците в нея са жалки подлеци*)))Никаква изненада в предварително нагласеният избор. Цацаров просто си беше спуснат като награда за замотаване на делото срещу Цецо Ушите. Ненапразно бе награден с пистолет от Цветанов. Милиционерите се сдобиха с още една играчка. Тъжна ни майка...

20

Лика прилика

преди 11 години

По *** и бузки - досущ като Буйко пужарникарчитуу.Колко ли мас ще излезе?

19

Търси Бойко, търси

преди 11 години

Къде си тиЛЮБОВнародна ???След шест месеца ще я усетиш другарю.Ще те пратим при Тодор Живков, да го охраняваш

18

Samo minavam

преди 11 години

На тази снимка от 20 мин. и гледам особенностите.Лицето на снимката,ще се продаде за тава пържоли.В тази насока,му е Ахилесовата пета.

17

ужасссс

преди 11 години

Къв е тоя оядения *** бе?

16

Анонимен

преди 11 години

Поискай, уважаеми Цацаров да се поосветли миналото на цялата група от вождови персонал на групировката Граб и тогава и аз ще повярвам, че няма хора, пораждащи съмнение! За съжаление голяма част от "управляващите" (учещи се да го ПРАВЯТ на наш гръб) са съмнително умни, съмнително подготвени и безспорно нагли и корумпирани. Взехте ЦЯЛАТА власт, сега какво ще я правите? "Обвинителят" Цецо, комуто не е ра бота да си пъха гагата тук и там не е ли добре да заеме опразнената от А. Петров килия?

15

Samo minavam

преди 11 години

Поредната безлична мижитурка.На предният глав. прок.,дари не му помня името.Дано да са му намерили достоина работа и тои е наше момче.

14

"Хейтър"?

преди 11 години

"Венсан повтори принципната позиция, според която никой няма интерес на ключови позиции да попадат хора, пораждащи съмнения"АхахахахахахаЗначи трябва яко търсене в детските ясли. Ама и там трудно нещо ще се намери.

13

Вагнер до 1

преди 11 години

Другарю,ти наред ли си изобщо!?!?!?!?!!?????????Ако искаш да ти е още по-гадно от еврея Станишев избери си другия еврей-Пръмова Кунева.