123

муспи

преди 11 години

Тука един казва че Бойко е еврейн. Той е ***, което е същото, защото ходи с малко кепенце да плаче пред стената на плача, пали оня свещтник със седем свещи в синагогата пред главния раби и саморъчно си е обрязал ***. Също така е главен менаджер на еврейския геноцид в България и въобще еврейското присъствие. А това свинско месо на снимката е ***, но подложено на диета. Съвсем не е нужно да му се каже - *** еврейка, само еврейка е по обидно. Така е и било наречено, ***.

122

Анонимен

преди 11 години

Тия завладяха Холивуд , а и не само .

121

Анонимен

преди 11 години

135, не... последните данни са че евреите са с чисто македонско потекло.

120

Анонимен

преди 11 години

В руския и украинския език *** е обидна дума. Самите евреи понякога се наричат така, но в рамките на самоиронията и майтапа. Четете статията на Николай Бердяев "Християнството и антисемитизмът"

119

ere

преди 11 години

по последни данни македонците са с чисто еврейско потекло :)

118

Учител

преди 11 години

Ето ги невежите коментатори, които не знаят, че на всички славянски езици, включително и българския, "***" означава "евреин". Паисий и Вазов пишат "***". Вазов има стихотворения "Жидов гроб" и "Жидовката". Последното се отнася за царицата ни Сара-Теодора, втората жена на Иван-Александър и майка на Иван-Шишман.

117

анонимен

преди 11 години

Не знам защо са написали някой,че *** е мръсен еврейн в Полша на еврейте също казват жиди без да се внушава,че това е обида аз познавам рускиня на която фамилията е *** и тя даже се гордее с нея защото е еврейка.Руснаците ползват още едно име за еврейте подобно на нашето (***) *** и на свой концерт в Москва големият певец Михаил Шуфутнски казва и ето сега съм пред вас *** еврейски за него и тази дума не е обида.нещо има грешка в превода.

116

Украинските фашисти

преди 11 години

са като българските фашисти - прости, *** бандити

115

опааааа

преди 11 години

пак ревът , пак опяват , пак нещо не са доволни :))))))

114

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЧИ МОЖЕ ДА Е ЕВРЕЙКА НО НЕ Е ***

113

Анонимен

преди 11 години

Алооооу, говори Бай Брадър.Антисемитъците веднага да излязат на терасата и да се самовзривят ритуално. Преди това да оставят прощално писмо, в което обвиняват световния Ционистки заговор за всичките си проблеми. Смешници.

112

Вагнер до долния

преди 11 години

Пич,Боко ако беше евреин щеше да разреши на еврейския гигант Шеврон да дупчи из България за шистов газ и сега щехме да имаме един огромен КРЕДИТ от циониските банки с огромна ЛИХВА,която ще се изплаща и от твоите внуци...също така за атентата в Бургас Боко щеше да обвини Хизбула,както направи премиерът на Исраел.....има и още ,но не ми се занимава с такива като теб да им се сервира всичко на готово.Имаш си нет рови,търси,чети и т.н.

111

Анонимен

преди 11 години

Боко също е евреин

110

Анонимен

преди 11 години

ААААААА МАЙ СВЕТА ЗАПОЧНА ДА СЕ ОТВАРЯ!!!! Е КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ.

109

Анонимен

преди 11 години

Поздравления редник или не ,аз стигнах само до ефрейтор или млад джан от запаса , кажи сега кой ти беше зводния

108

Анонимен

преди 11 години

141 така е я и мръсните *** непрекъснато анатемосваха ционистката държава Израел , тя беше по-голям враг за тях от самите Щати символа на свободата и справедливостта.

107

Анонимен

преди 11 години

139 има примери колкото щеш , просто си насправи труда следващия път когато се случи подобно нещо , защото за съжаление все някога се случва , просто си спомни какво съм ти казал, може пък да започнеш да гледаш с друго око на тях

106

Анонимен

преди 11 години

Съветския съюз и Сащ винаги са се управлявали от евреи и цялата студена война е един театър с изключение по време на управлението на Кенеди,който им обърка сметките и затова заплати с живота си!Стига вярвахте на това,което гледате и слушате официално!Истината винаги е била неудобна и с всички средства е била спирана!

105

Анонимен

преди 11 години

137 виж какво мой човек когато се случи някаква бедствие независимо къде по земята , еврексите спасителни екипи са първите , които реагират , понякога и преди американците , но това за тебе не е благоросдтво и човечност нали . Кой народ има поговрка че дори един загубен човешки живот означава загуба за цялото човечество.

104

Анонимен

преди 11 години

132 първо се научи след като се тупаш в гърдите че си българин да използваш български термини а не турски чуждици , колкото до Иисус , ако не беше разпнат нямаше да стане Христос , нямаше да има възкресение и нямаше да има християнство , трябва малко пипе да има човек за да може да осмисли това нещо .