64

VVV

преди 11 години

Маите никъде не са написали, че ще свърши светът на 21.12.2012, просто на тази дата завършва последния цикъл от календара им и започва нов, но за края на сввета промъкваха тази идея само Холивуд с филма 2012.

63

$!(@)

преди 11 години

Времето, за разлика от Парите, не се Натрупва.Ако се Чувствате добре, не се Безпокойте - ще го Преодолеете.Никой не бива да бъде Изключение. Ако се живее сред Луди хора, Трябва да се научи какво е Лудост.*** си остава ***, Дори и да е Облечена с костюм и вратовръзка.Учените *** са най-лошите ***.Нищо на този свят не може да се извърши без грешки, Защото глупациТЕ са така Изобретателни! С отстраняване на Причината изчезва и Следствието.Приятно - ще бъде този миг, който Не Очакваш.Хората повече вярват на Очите си, отколкото на ушите си.Необходимостта Не Знае Закон.Брадата Расте, а главата нищо Не Знае.W.A.D.Времето Ви...Свърши.~2012~.~1<@>13~$!.Приятно Прекарване.Чест е не да попаднеш в Рая, а да те Изгонят от Ада.

62

Julian

преди 11 години

Гледам че календара на win7 е до 2099г., според мен това е тайно послание от Майкрософт, че тогава ще е края на света.

61

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте, че НАСА има сведения само за видимата част на нещата, т.е. за 4% от Вселената

60

Анонимен

преди 11 години

Ай стига бе насрахте се, *** и полит драскачите, ай сикана от тук отивай да пишеш под някоя политическа статия, не си оригинален бе *** и *** ти под всяка статия едни и същи ги пишете ...боко тиквата...лентички незнам кво....ай сиктир бе насрахте се..Ако мислиш че с тази адитация правиш нещо лъжеш се и без това всички политици са *** и ми все тая за кой ще гласувам ама ей така на пук на такива като теб за боко тиквата ще гласувам.

59

Анонимен

преди 11 години

КАК ЩЕ СВЪРШИ СВЕТА БЕЗ БОЙКО ДА РЕЗНЕ ЛЕНТИЧКАТА И ДА КАЖЕ:"ОТКРИВАМ КРАЯ НА СВЕТА"

58

Анонимен

преди 11 години

Честно казано, много ми се искаше да стане нещо. Например, да се сбъдне пророчеството за трите дни мрак. Да се случи нещо разтърсващо, да се осъзнаят хората, да се променят някакси към по-добро.Но не стана така, за съжаление.

57

Дървен Господ

преди 11 години

Ще ви се да свърши света! Няма! Още ще се мъчите! Гърч за мат'ряла!

56

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Още преди години представители на Южноамериканските индианци дадоха пресконференция, на която ги казаха тези неща! Някои си напълниха гушите, не знам как християнските секти не се възползваха, може би защото техните водачи най-добре знаят, че всичко е лъжа и измама.

55

anonimen

преди 11 години

До Анонимен ''''' maite sa bili umna nazia po skoro nie sme glupazite

54

Анонимен

преди 11 години

"НАСА развенча митовете за Апокалипсиса на маите"===Маите никога не са предричали апокалипсис. Стига сте писали глупости.

53

Анонимен

преди 11 години

*** добре, че са НАСА да ни го кажат, че иначе нямаше да се сетим!

52

милото

преди 11 години

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!ГОСПОД Е БЪЛГАРИН,А НИЕ ИМАМЕ ДА ПОЖИВЕЕМ!

51

Един Бастун

преди 11 години

В дискотека се срещат готина мацка и един симпатяга. Той я пита:- Искаш ли да направим един фокус?- Искам, какъв е?- Взимаме такси, отиваме в нас, правим, каквото правим и после ти изчезваш

50

Анонимен

преди 11 години

*** сега, че вярвай колко верика нация са Маите

49

Анонимен

преди 11 години

Не на джамиите.

48

petter.bojinov

преди 11 години

NASA - you are bastards!You guys do not exists for more than a year, but already destroyed my impression of the new world!So, what? I am still in the old one!?

47

Isaac

преди 11 години

Според последната теория НАСА е прогнозирала пълно "земно затъмнение"дали няма да стане,и как няма да се случи ... мале мале

46

Анонимен

преди 11 години

:DDD хора, аз вече се понапих по случай, че не настъпи края на света, ама пък като се замисля, че то не е по-добро, данаците, заемите, сметките, ман*алите, оххххххх, защо не свърши тази мъка, хей, ама щом мисля така, май ми е малко пиенето, хора, хайде.....НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕ..... :)

45

Анонимен

преди 11 години

Само погледнете снимката на нашата планета и кажете, възможно ли е Господ да унищожи такава красота? Според мен планетата няма да се затрие, а с това и част от тук пишещите екземпляри.