14

До Даката

преди 11 години

Прочети Библията отново докато намериш следния текст:"Бъди целомъдрен като змия и милозлив като гълъб"Айде със здраве :)

13

Анонимен

преди 11 години

Абе хора, журналисти - Китайската нова година не настъпва на 01.01. Моля, проверете!Какви са тези статии, има още време докато дойде годината за змията.

12

Анонимен

преди 11 години

Змията е символ на мъдрост във всички култури. Според контактьори с извънземните спиралите на ДНК са преплетени змии. 2013 ще е спокойна откъм световни форуми и струпване на огромни маси хора на едно място-олимпиади, световни и евротурнири. Освен това, доколкото разбирам на пръв поглед не е и атрактивна откъм нумерологични истерии, тъй като няма месец с 33 дн., няма и 13-ти месец. Дано да е спокойна. И най-важно да сме живи и здрави.

11

Криси

преди 11 години

С 2 думи нищо не казаха! За това не се занимавам с хороскопи.

10

Жени

преди 11 години

Имаме си двама такива...

9

До Даката

преди 11 години

Има и други книги освен БиблиятаНикой няма да Ви упрекне. ако ги прочетете...стига да поискате.Приятен ден.

8

тцЪ

преди 11 години

До ДакатаДака (или си Драка, не знам). В българската фолклорна традиция змията е пазител на дома. Ако я разглеждаш в библейския и смисъл - змията е символ на съмнението и желанието за знания. Какво е толкова греховното в "познаването на добро и зло"? Нали не сте езичник, обяснете на "неверниците" в "светото писание"

7

далече

преди 11 години

Опитвам се да си представя човекът, написал тази "статия" и повечето коментирали я. Трудно ми е, наистина.

6

До Даката

преди 11 години

А вие слагате ли си мартеница и знаете ли какво значи червеният и цвят...

5

Даката

преди 11 години

Като просветени християни знаем каква е ролята на змията в живота на човека. За съжаление не е тази за която говорят философи и окултисти. Аз ще ви пожелая-бъдете благословени през новата година и уповавайте на Господа с цялото си сърце. Само така змията ще побегне от вас и отровата и няма да ви достигне.

4

жената

преди 11 години

Ами то всеки си има в къщи по една змия!!!

3

Хи-Хи

преди 11 години

"В Годината на змията ще бъде груба грешка, ако се опитвате да заобикаляте правилата и законите."БРАВО! Значи от древността е измислено, че на обикновения човек не се полага да нарушава законите. Това е привилегия на властимащите!!!Иначе - ЧНГ на всички! Най-вече ЗДРАВЕ И ЖИВОТ!

2

Анонимен

преди 11 години

А сегашните управляващи ги е страх и от химна .....

1

znae6t

преди 11 години

pod ob6tite prikazki otgore da napi6a ne6to vajno..polojenieto na flying stars 2013..feng shui..za vsi4ko tova v google...dano sum bil polezen