29

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 8...2005г..."вятър 25м/с" Охлю-ю-ю-ю-ю-в, къде го тоя вятър СЕГА? Тогава е имало буря, ти разлика правиш ли, ***?

28

Анонимен

преди 11 години

Бедствието в България се казва ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 11 години

То сега във Варна има ли някой? :)

26

Анонимен

преди 11 години

21ви те децата им са си в чужбина и харчат парите,които родителите им крадат тук.

25

Анонимен

преди 11 години

Прав е 26ти,но не уточнява,че снегорините прадължават да чистят вече изчистените булеварди а останалите улици не се чистят.

24

един

преди 11 години

*** с лопатите и да ринат иначе помощи няма да има

23

Анонимен

преди 11 години

До ББРЕСПЕКТ! Много точно казано!

22

Николай

преди 11 години

Хора по всичко личи че идва края на света!

21

Кастро

преди 11 години

Ей майко мила! Колко е *** българина? Много разбира се. Докато се карате, ония режат баницата. Вие да не мислите, че реално има вражда между партиите. Всичко е нагласено. Днес са тия, утре други и всичко си е все по страрому, както си е в целия капиталистически свят. Народа е съставен само от крепостни селяни с ниска култура, които освен глупави и егоистични са и много страхливи, сякаш има какво да губят. Ако не ви харесва нещо, го променете, защото тия за които гласувате, няма да го направят.

20

До №19

преди 11 години

Отдавна не е в Банско и Слънчев бряг... а Френската ривиера, Швейцария и т.н.... затова не им пука, ще си хванат самолета в края на мандата кои за америка кой за където е решил и работещите ще останат тука обирани, от определени малцинства в калотия и сняг..

19

Анонимен

преди 11 години

Когато се обадих в общината, от там ми обясниха, че машините им били развалени. Не искам да тръгвам да смятам, какви приходи се събират от данъците, та толкова дори и за малък град като моя, не могат да изкарат 2 машини, дори и да не са чисто нови, а просто да ФУНКЦИОНИРАТ. Блокирана магистрала, трудни доставки на продукти от първа необходимост. Нека някои прасенца с име Лили, най-малкото поне да гледат новини, като нямат правилна информация. ИМА БЕДСТВАЩИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА И ТО МНОГО!!!

18

Ф.С.В

преди 11 години

В една упаднала страна което е факт и никой не го отрича даже БОКО -е нормално повече от половин България да е блокирана от 4 сантиметра сняг --въпроса е кой гушна паричките от данъци на хората --за почистване на пътищата --отговора го знаем всички - бентлита и хотели в Сънито и Банско Пампорово и къде ли не --а бедния гази в калният сняг и се моли на Господ да се прибере в апартамента си без ток с чакащи го на вратата СГ Груп обяснаващи му как ще влезе в затвора заради 10 лв към Виваком

17

ББ

преди 11 години

Слушайте сега, матриал, тракторите К-700 и верижните машини са предадени за скраб или приватизирани! Няма ги! Усвоени са! Ако тук-там ги има, няма кой да ги кара! Ама сме купнали снегорини, дето май никаква работа не вършат! Никой няма да ви казва колко и къде се чисти! Не ви трябва да знаете! Важното е, че се усвояват пари! Няма и войска, която да чисти! Няма ги и тополите и загражденията, които пазеха от навявания! Не ме питайте къде са! Казах!

16

Оп-са

преди 11 години

Преди 20 години си спомням като падне сняг и има вятър, излизаха масово К-700 и верижни машини! Чистеха и ринеха, че пушек се вдигаше! Сега къде е тази техника? КОлко налична техника има? Последните 48 часа в СЗ България колко техника е била на терен и каква? Да не се оправдават, че духа, защото да не отваряме приказка за изсечените тополи и окрадените ограждения!!! Мениджърите да излизат и да дават отговори на горните въпроси и да хвърлят оставки!

15

Анонимен

преди 11 години

Правителството праща Искра Фидосова да чисти снега,такава е повелята на Б.Б.С голямото си дупе снега няма шанс

14

Ф.С.В

преди 11 години

Който не му харесва да върви из лавини ) има Терминал -1 -2 да хваща самолета и в Бразилия сняг не вали -гарантирано поне цяла година няма да видите сняг ))) Лошото е че и там управлява Българка )))

13

ГЕРБ

преди 11 години

Зимата пак ни изненада 20 02 2013 г

12

Анонимен

преди 11 години

Хора помогнете в Добрич спират водата , не чистят и лъжат че обстановката се нормализира Моля ви уведомете централни медии и институцииПоложението е извън контрол Месната управа никаква я няма Това вече е геноцид

11

Анонимен

преди 11 години

Явно е че европецките лъскави трактори стават само за топло време, като хеликоптерите.

10

до 1

преди 11 години

При всичките е еднакво,не ми хвали измислените комунисти,каквито те бяха такива са и сегашните,само лапат.....А и нямат никакъв капацитет да се справят,камо ли желание,нали си имат хеликоптери..... Така,че хич не ми сравнявай бай ти Тошо,серГЕЙ,или ББ....