49

ДО ВЪЛКОДАВ

преди 11 години

ТИ КАТО СИ ГЛАДЕН СИГУРНО ДЪВЧЕШ ДЪРТИТЕ МЪДИ НА БАЙ ВЪЛЧО

48

ВЪЛКОДАВ

преди 11 години

До Бай Вълчо от ХисаряТези които се надяват власта да падне са като лисицата която вървяла след коча защото видяла, че мъдите му се клатят и чакала да паднат. Чакала цял ден и останала гладна.

47

Анонимен

преди 11 години

А от Боката кой да ни пази?

46

Анонимен

преди 11 години

Нека младежката Граб да ни разясни какво е "искало да каже" *** *** Боце?!

45

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До другарки и другари-40 пост.О.к. След 7 месеца дугарите и другарките идват, за вас *** от ГЕРБ. С лопати.Дай си тел. номер да ти звънна.След това си знаете всинца от ПП ГЕРБ- в гьола на Белене при шараните.

44

Анонимен

преди 11 години

Селски шегаджия!

43

Анонимен

преди 11 години

Истината е,че довластта повече НЕ трябва да се допускат мафиотските деца на столетницата БКП,а именно: БСП/дс,ДПС/дс,ГЕРБ/дс,Бълг.на гражданите/дс,РЗС/дс,ЛИДЕР/дс,АТАКА/дс,ВМРО(агент Каракач)/дс

42

Анонимен

преди 11 години

"С Гърция ще браним героите си, а с Румъния - разбойниците" РАПОНА СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ...ДАЛИ СЕ Е НАДРУСАЛ?!

41

ДАНО БОГ ГО НАКАЖЕ

преди 11 години

КАТО КАК ДА РАЗБИРАМЕ "С РУМЪНИЯ ЩЕ БРАНИМ РАЗБОЙНИЦИТЕ". БУКВАЛНО ЛИ ЩЕ ГИ БРАНИМ ИЛИ МЪКАТА НА СЛОВОТО БОРИСОВО Е МЪКА НА МИСЪЛТА МУ. ЩОТО Е МНОГО ВАЖНО КОИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ЗАЩО ЩЕ ГИ БРАНИМ ЗАЕДНО С РУМЪНИЯ. Е, ТОВА Е ДА СИ *** *** И ДА ПЛЕЩИШ ПРОСТОТИИ, ОТ КОИТО ДА ТЕ Е СРАМ. КАК ЩЕ ТЪЛКУВА ЕВРОПА НАПЪНА НА БОКО ДА БРАНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. ВЕЧЕ СИ ИЗБРАХА И ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ЦЕЛТА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. ДА НИ Е ЧЕСТИТО ОКОНЧАТЕЛНТО КОМПЛЕКТОВА НА ПРЕСТЪПНАТА УПРАВЛЯВАЩА КЛИКА.

40

герб

преди 11 години

Това може само партия ГЕРБ да го направи ГРАБИМ БЪЛГАРИЯ така гербаджийте си написаха на предизборните агитации , а простаците гласуваха за тях а най- простите още ги подкрепят

39

РУМЕН 221

преди 11 години

ИЗБРАХА КАНИБАЛ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР. СПОРЕД ЗАПАДНИ МЕДИИ ЦАЦАРОВ ЯДЕ МАЛКИ ДЕЦА!! ДОЛУ ГРОБ!!!

38

Анонимен

преди 11 години

А народът какво ще каже, какво ще прави? Любопитен въпрос! Ти ми казваше едно време, че вярваш още в българския народ. Хайде де! Не се подигравай! В кого вярваш ти ? В това ли рабско племе, което търпи всичко това? Виж го изобразен в представителите му.Народа, в когото ти вярваш, е роб, казвам ти, роб; робуването е за него блаженство, тиранията благодеяние, роболепието геройство, презрителното хъркане отгоре - музика! И пак този народ е клет и нещастен, трижд нещастен! Бит от съдбата, осъден да страда и да тегли за други, мъчен от неприятели, а още повече от приятели и спасители, той нямаше нито една твърда точка, на която да спре погледа си, една дръжка, на която да се ослони, той е изгубил вярата в себе си и в съдбата си и е станал тъй "практичен" и трезвен, трезвен до безчувственост. Без помощ, без съвет, съкрушен и разкъсан външно и вътрешно, ето го на, една печална, от бури разсипана останка от стари времена...Има ли кой да го съживи, да го повлече подире си? - Идеали? - Суета, вятър!..

37

Другари и Другарки

преди 11 години

Да съборим омразната Гербариийска власт . Долу Герб. Напред другари да изберем дружно Сергей Станишев, нашия вожд и бащица. Той е нашия спасител и месия. Заедно с Румен Петков, Мая Манолова, Орешарски, Румен Овчаров, Корнелия Нинова, Георги Първанов. Това са едни доказали се професионалисти и водачи на пролетариата. Нека заедно с братята *** и *** фесове да доведем борбата до Победа . Ура Другари и Другарки, пенсионери и пенсионерки. Кумунизъма е пред нас , нашата история като партия доказва правотата ни.

36

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 35Хе-хе-хе! Има искам гърците и цар Калоян да честват и да му отдадат почит.

35

Анонимен

преди 11 години

Само като прочетох заглавието се сетих ,че е бойко го е казал това.

34

Анонимен

преди 11 години

защо при другите правителства не беше възможен арест,съд и присъда като при килъриете,а вестника е толкова манипулативен и политически пристрастен в червено,че просто не заслужава коментар

33

аС

преди 11 години

Вода с олио, не се смесват ...

32

Анонимен

преди 11 години

коментирайте по темата ,ако не можете стига писахте глупости!България и Гърция ще честват през 2013 заедно Кирил и Методи,а през 2014 ще се отдаде почит и на цар Самуил във връзка с хилядагодишнината от битката на Беласица до сегашния град Петрич и смъртта на цар Самуил!До тук браво,защото има вечни интереси,а не вечни неприятели,а фиромските безумци да се сърдят само на себе си!Глупостите за нашите и румънски "разбойници" въобще не заслужават коментар,идиотизъм!

31

Анонимен

преди 11 години

Кирил и Методи СА ВИЗАНТИЙСКИ ВИСШИ да кажем ЧИНОВНИЦИ,"кирилицата" всъщност е БЪЛГАРСКА АЗБУКА изработена по поръчка на българския княз/цар/Борис 1 Покръстител в книжовните школи в ОХРИД И ПРЕСЛАВ ОТ УЧЕНИЦИ НА БРАТЯТА ОТ СОЛУН И НАРЕЧЕНА ТАКА В ТЯХНА ЧЕСТ!!!Нека да не ставаме и ние психопати като античките.Не рзбирам от какъв зор тая статия се препечатва по новинарските сайтове,тоя "журналист" трябва да се самоубие ако има човешко достойнство,ама то пък нихилист и журналист ...откъде да го има

30

Анонимен

преди 11 години

идиотска статия,бранели престъпниците,а дали при друго правителство бе възможно арест,дело и присъди като при килърите