52

Дофтур оф були

преди 11 години

До момче ЩипянчеНе бе момче не.Това е българизирана версия на еврейската фамилия Кац-Цац-ар-ов и Цацаров-Кац.

51

Трезвен

преди 11 години

Ууууууууууууууууууу!!!

50

Анонимен

преди 11 години

В мен остана чувството, че работата отдавна беше уредена.

49

Yx

преди 11 години

Поредният Герберски фарс. Поредната демагокрация с целодневното прозрачно изслушване. И накрая на узтутък (хубава кюстендилска народна дума, означаваща прибързване, претупване), уф-та-леле, първонареден(!) в избирането (на какъв ли принцип) беше избран най-спорният, най-мъглявият, най-омотаният в кълчищата на съдебно-битово-търговски термини, кандидат. Вероятно заради очакваната реколта от придобитите от жена му ту като дарение, ту като покупко-продажба, ябълкови градини. В сделката, разбира се, избраният кандидат не бил участник, тя била на жена му. А с какви пари е плащал огромния за нормален човек заем от незнам-коя си банка, която не е на Окръжния съд, в размер на 370 000 (ТРИСТА И СЕДЕМДЕСЕТ ХИЛЯДИ български ЛЕВА) плюс ЛИХВИТЕ? Дори по 5 000 лева да е била месечната му заплата фантастична сума (не само за него, подобни заплати и другите правораздавници с 400 000 прекратени дела имат, а получават и медечни бонуси за храна по 10 лева дневно, два пъти годишно за дрешки, за отпуски ...), това прави 60 000 лв. на година. И като се вземат предвид лихвите, тая сума спада на половина. Този човек не яде ли (не личи по комплекцията му), деца няма ли да ги храни, автомобил няма ли (или ползва държавния), освен акожена му с мижавата заплата на нотариус не е изплащала този космически заем. А за защитата от бъдещия главен обвинител на разните граждански групи, сдружения, общества и т.н. чрез ловко избягване на отговорите за масонството, авджилъка и др. подобни. Изобщо ... от КАЛИНКА на МАЛИНКА, от Мърковска на Гугушка, от Гугушка на Цаца-рка ...

48

муспи

преди 11 години

Да всички в парламента са масони. Не само те, а и всички по богати. Единственото средство за оцеляване е да бъдат убити. Приказките са безсмислени и под тяхен контрол, - да спрем да спрягаме - масони, те ще го поддемат, защото хаоса им е питателната среда. Само куршум в гърба ги плаши! Стани юнак балкански!

47

Анонимен

преди 11 години

За съжаление май всички в парламента са масони и хич не ги е грижа за нас.Или както Майкъл Джексън изпя : All I Wanna Say Is They Don't Really Care About Us

46

Анонимен

преди 11 години

В парламента са най-големите врагове, вечер пият козя кръв по масонските клубове и се кълнат във вярност един към друг. *** демокрацията! *** масонски *** !!

45

До 2

преди 11 години

Напълно си прав точно така е бившия съдия и сега член на ВСС Калпакчиев-многократно прекъсван от министърката на правосъдието каза истината за Цацата.Ако е вярно само една трета от това дето каза Калпакчиев то значе тежко ни и горко с този Главен и добре дошло за мафиотите и Герберастите.

44

до 51

преди 11 години

Защо сега ги казвате тези неща. След избора кел файда.Защото, както казва Босия, тук няма никаква изборност. Ти и аз гласувахме ли. Събрали се няколко души да изберат един. И той бил изборен.

43

Анонимен

преди 11 години

Въпросът се свежда до:ако заемаш държавен пост и трябва да служиш на интересите ПЪРВО НА ДЪРЖАВАТА СИ,може ли да се допуснат ръководители,които имат ПЪРВА вярност към други КЛЕТВИ-ТАЙНИ ПРИ ТОВА или да дадат такива публично,но ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ДА Е ЛЪЖА,ДАЛИ ОПРАВДАНА РЕЛИГИОЗНО ИЛИ ТАЙНО все едно,когато с отворени очи приемаш поста.Някои лидери са задавали въпроса,но сега е забранена дискусията,защо?

42

Анонимен

преди 11 години

Един отдолу зове: "СТАВАЙТЕ!"Кой да стане, българина? Тоя заспал страхливец, дето е смел само пред монитора. На такъв и на жена му да посегнат, пак ще се спотайва и ще вика: "Е, то пък сама един път".

41

до 35

преди 11 години

Защо сега ги казвате тези неща. След избора кел файда.

40

Анонимен

преди 11 години

Съюзът Ротшилд-Вайсхаупт .Спартаковците по името на псевдонима на Вайсхаупт-Спартак,после се преименуват на комунисти.Крайната цел е световен окултен комунизъм или т.нар.нов световен ред начело с Луцифер,фалшив"Христос".бензина?

39

за Аz

преди 11 години

" Аz "вероятно много се развълнува от връзката масонство-комунизъм-нов световен ред,за негово съжаление,лъжите в коментара му и просташкия му цинизъм вече не могат да служат за прах в очите на тези,които знаят истината.

38

Анонимен

преди 11 години

Ама този дон Цацареоне да не би да е масон?!

37

Az

преди 11 години

Dnes.bg-posledniq bastion na chervenite bokluci. Zasramete se, nqma po-lajliva charvena mediq. Zasto ne mi poblikuvahte komentara za cenite na gorivata pod edin drug material, a publikuvate vsichki laji na platenite cherveni duhachi ?

36

Анонимен

преди 11 години

ЛА МАФИА.....

35

добър съвет

преди 11 години

Добър съвет на господин Цацаров.Една такава книга е "Екстернализация на Йерархията"на Алис Бейли ,основателка на между другите,Луцис тръст,бивш Луцифер тръст.

34

Анонимен

преди 11 години

Каква независимост,какви 5 лева.СПИТЕ.Ставайте бе БЪЛГАРИ.Аре моляви заради мен,заради младите излезте.Искам тук да живея.не да бягам като приятелите ми.Никой не остана тука.СТАВАЙТЕ!!!!!

33

Анонимен

преди 11 години

До прокурор na mayka ti