6

Сухой

преди 11 години

Като за последен мандат да дръпнат 300-350милиона и да избягат. Пак купуваме блокуци су-31 и су-35 с пълно бойно снражение вървят 30 милона долара. Ако незнаят откъе се къпъват да ми се обатят а посредник, това ще е цената за мен каквото е ще е директно от сухой и няма да ощетя държавата и със стотинка, дори ще си платя данъците тука. Борисов намери ме,!

5

Анонимен

преди 11 години

Тия са ненормални. 400 милиона долара за 8 самолета. Те *** ли се?Гледах по дискавъри частно лице си купи Ф16 без ракетите за 2 милиона. Т.е. Министър на държава със сигурност може да ги вземе за същата цена.

4

Анонимен

преди 11 години

Употребяваните самолети могат да вършат абсолютно същата работа като и чисто новите - тоест никаква. Тези машини ще се използват за еър полисинг, а не за война. Като сте беден естествено си купувате автомобил втора ръка, а не от магазина. При самолетите това е още по-вярно, защото те се подържат безупречно и са практически нови.

3

///

преди 11 години

изборът е само един- нови грипени с офсет заводи за резервни части на наша територия в която да работят български работници,няма какво да му се чудят толкова,вярно е че са по слаби като характеристики от еврофайтъра и от новите руски су и миг но все пак нали сме в нато бе да го...пък и за охрана на България все още имаме 15 действащи МИГ 29....

2

Бай Трендо

преди 11 години

Аз гласувам твърдо за МИГ - 35. Време е за нови съвременни бойни изтребители, а не за кошерища втора употреба от складовете на НАТО ... bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B8%D0%93-35

1

Ангелов

преди 11 години

Чудно, какво ще правим с тези 8 самолета. Ще противостоим на стотиците турски, гръцки или сръбски. Ако досега двата самолета се пилотираха от командира на ВВС и заместника, то тогава имат шанс още 6 началника. Останалите стотина "млади летци" ще гледат кинокадрите отпреди 25 години, ще мечтаят и летят на планери. За успокоение ще им начисляват "летателни", но това няма да осъществи мечтите им.