216

До 311

преди 11 години

Той не е бос в краката, а в главата. За там обувки няма. Защо изобщо се занимаваме с това нищожество приличащо на пещерен човек.

215

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

Преди повече от един век Иван Вазов е написал Под игото.И там неговия герой-*** ,единствения герой осмелил се да протестира в Сопот срещу турците сега -мутрите е обявен за психично болен.Какво трябва да се направи ,та да се събуди този заспал народ?Те, в т'ва е питанката?Преди 11 месеца в Букурещ при -30* румънците излязоха на стачка за да си върнат своя министър създал тяхната ПЪРВА ПОМОЩ.тел.112А ние като едно време по кефенетата из Браила обсъждаме брадата на седналия до нас на масата

214

Бай Вълчо от Хисаря

преди 11 години

До 666 СУПЕР-299 постВиж к'во 666 Супер. Преди 18 месеца бях написал ,че е виновен Станишев,ама стария Станишев/баща му, де.Та ,виновен защото е допуснал да учи в Симеоново един напет селски ерген и номиниран за най- добър художник за 2011г./сега 2012г за футболист/.Сиреч ако го бе оставил да рита на поляните о/о Банкя досега да бе най-малкото при сър Алекс.А, сега аз се тормозя с това недоразумение.Та миналата седмица си поспа в Осло:най скъпарския сън на който и де е държавник от ЕU

213

СБНЛ

преди 11 години

Оперативните от ДС пак активизираха агент"босия" !!!

212

FEN NA 666!

преди 11 години

FACK GOOGLE ASK ME...!

211

FEN NA 666!

преди 11 години

EVALATA 666ESTI6KE 666!

210

ОООО БОЖЕ,

преди 11 години

ОТ КОГА ЦЪРВУЛИТЕ, ЗАПОЧНАХА ДА РАЗБИРАТ ОТ ГЕНЕТИКА И ОТ ДЕМОКРАЦИЯ, БОЖЕ????

209

Стоянов

преди 11 години

Така е- от зле възпитан и необразован ***, премиер не става. Тази *** тиква генетично е определена да е мутра. Мислете българи преди да пуснете бюлетината!

208

ЛудВик

преди 11 години

С дивашки викове сганта дойде в .....парламента...Босия... луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.

207

Васо

преди 11 години

Дори и само заради един такъв като EU citizen трябва сериозно да се преразгледа закона за притежаване на огнестрелни оръжия. То и аз съм ефрейтор, и много други има, ама добре, че още се държим и не сме превъртяли. А Парламента е на всички , и на тия преди нас, и на тия дето идват след нас.

206

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

До А.С.А НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ГРОБАРСКАТА ПРЪСТ - ТЯ СЪЩО Е ДОСТА СИЛНА !!!ТА МАЛКО ЛИ НАРОД ИЗГНИ В НЕЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА "ПРЕКРАСТНОТО" УПРАВЛЕНИЕ НА ГРОБ !!

205

А.С.

преди 11 години

"Не може от тиквено семе да се роди премиер."МОЖЕ !!! Като попадне на подходяща почва и се наторява с тор като "EU citizen"!

204

АНТИЦИОНИСТ

преди 11 години

До муспиЕВРЕЙТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ !!!!!!!!!!!!!

203

муспи

преди 11 години

Не е важно че от тиквено семе израства тиква а не премиер. Важното е да се убиват евреите! С тяхното изчезване всичко ще си отиде по местата.

202

С НАМИ БОГ

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН ЧЕСТЕН МАГИСТРАТ И ПОДМЯНАТА НА ДОСЕГАШНИЯ АЛКОХОЛИК С *** ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛЗТВО !!! ТА В КЪЩИ И ДОМАШНИТЕ МИ ЛЮБИМЦИ ЗНАЕХА, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН ЧОВЕКА НА БОКО ОЩЕ ПРЕДИ 10 ДНИ !!! ЗА КАКВО БЕШЕ ТОЗИ ДОЛНОПРОБЕН ТЕАТЪР С ТРЕТОРАЗРЯДНИ АРТИСТИ ДНЕС !!! ШОУ ЗА ЕДИН *** И РОБСКИ НАРОД !!! ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ ЩОМ ГИ ТЪРПИ !!! СЪБУДЕТЕ СЕ РОБИ НЕЩАСТНИ !!! СЪБУДЕТЕ СЕ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО ХЕПТЕН КЪСНО !!! ЕХОООООО

201

Аноним

преди 11 години

Гласувах за ГЕРБ или Бойко Борисов ,но осъзнах каква грешка съм допустнал- Бойко ни събуди , с толкова неграмотени и елементарени ръководители.Сега с всички усилия трябва да се борим за ликвидирането им . Слава Богу , поне вече знаем срещу кого да се борим!!! Бог да пази България и българите по добре за Доган никогаш за Бойко!!!!!!!

200

Walther Schellenberg

преди 11 години

До ЕУ ситизена: По принцип ми е под достойнството да се занимавам с метросексуални евролиберасти, но поне показваш малко мисъл. Ефрейторче, с теб сигурно сме набори, защото и аз съм служил в армията, докато беше истинска...както и да е - бъди здрав и щастлив и Весела Коледа!

199

EU citizen

преди 11 години

Миличък, Хитлер и Валтер Шеленберг са се борили за Обединена Европа, а ти си един калпав киртак, който дори не е ходил в казармата... За твое сведение съм се уволнил като ефрейтор от БНА и имам законно огнестрелно оръжие, а ти *** да *** пистолета на руския агент Волен. Сега само ще ти се изсмея на безсилната злоба.

198

Walther Schellenberg

преди 11 години

До 282 ЕУ ситизена: твойта майка, европедераст такъв!!!

197

EU citizen

преди 11 години

Какво е това дисидент? *** някакъв, дето си мисли, че има право да разиграва маймунски театри. На какво отгоре, питам аз?