6

имигрант

преди 11 години

Ами че то и досега си беше така - НЗОК поемаше процедурите по ин витро и по-точно не целите процедури, а само лекарствата за стимулация. Самите процедури ни караха да си ги плащаме от джоба. И сега ли ще е така другарко Атанасова???

5

kasandra3

преди 11 години

Десислава Атанасова е права, всичко това се прави в полза на гражданите и по този начин болните ще имат достъп до здравни услуги, само инвитро зачеването ще се прилага на здравно осигурени лица, но аз мисля, че така е редно.

4

:(

преди 11 години

Като ще се плаща инвитрото здравни вноски, да се забранят абортите. Съседката направи куп аборти преди да се омъжи, а сега чака за инвитро. Не съм съгласна да плащам в такъв случай :((((

3

марга

преди 11 години

да изплатят на бълг семейства сумите от по 5000 лв дадени за ин витро процедураза един опит става въпрос за осигурени

2

Гражданин на РБ

преди 11 години

Не съм съгласна от моите здравни вноски, /за ФАР / да се ползват всички вкл и Български граждани живеещи в чужбина, а аз, която имам нужда също от финансиране за инвитро процедури да съм изключена от този кръг от лица! Т.к действащата към момента Наредба N 28 е дискриминациоона!!! Отказвам да плащам здравните си вноски в този случай!

1

възмутен

преди 11 години

Е...и и пасивността на нацията! Крадат ни парите под носа, а ние нищо! Не само, че Дянков не върна стотиците милиони от Здравната каса, които цапцароса и които Конституционният съд установи, че това е незаконно, ами продължава със същата наглост да точи милиони левове от здравните ни вноски! И няма кой да им каже нищо! Няма институции, няма прокуратура.....