33

Анонимен

преди 11 години

Преди години (когато бях малък) падаше сняг по 1 метър и това не беше апокалипсис за никой.Пътищата се рзчистваха от армията, хората бяха здрави, защото не ядяха ГМО, кремвирши без месо и маргарин, от който се мре... Сега на север при -50 хората си живеят също спокойно.А ние се тръшкаме, че 5 см сняг ни е затворил в капан..Ние ли нещо се повредихме?

32

do 24

преди 11 години

Да бе,то само в България и само във Варна духа вятър.....аре моля те скрий се!!!Друго ще запееш,ако жена ти с детето стоят премръзнали в колата на ОМВ, щото няма как да се приберат.Киро,дано бял ден да не видиш!!!

31

Анонимен

преди 11 години

До 33: че ти и от Варна няма да можеш да излезеш :). И пътищата не са супер, ама 30 разправяше че си стои вкъщи щото имало сняг и някой друг му бил виновен. Ако не може с кола да тръгва с такси градски транспорт или пеш.Нали знаеш че оправданието е като *** - всеки го има. Мрънкосването на общо основание.

30

анонимен

преди 11 години

до 31 я излез от Русе и карай 10 км по посока Търново и после пак ми говори. да не би само във Варна да има сняг ??сега остава да кажеш, че пътищата са сухи и са супер за каране ?

29

Асеновград

преди 11 години

при нас е пролет +4 градуса няма сняг ,ние сме с БОГА вечеряли, който не вярва да заповяда в града или да се осведоми от някой близък

28

Анонимен

преди 11 години

До 30: Какво е общото между колата и седенето в къщи, без нея не можеш ли. И междудругото и аз плащам и данък и винетка ииии днес съм на работа и ходих с колата.

27

анонимен

преди 11 години

плащам данък на колата, плащам винетка и после - да си стоя в къщи, щото имало сняг !! е нали щяхте да глобявате фирмите, ако не били почистили снега, нали били купили роторни машини ? Е къде са ?

26

До 28

преди 11 години

До Анонимен: Готин във Варна вимата обикновено е суха и отвратително дховита, да кажеш че духа 3 дни е смешно. Може да вали 3 дни и после да го държи да речем 2 седмици, ама силен гаден вятър има цяяяяяяяяяяяяла зима. Даже тая закъсня ужасно много.

25

Анонимен

преди 11 години

Ама,че сте негативни кажете нещо позитивно!Освен да мърморим за нищо не ни бива,какво толкова е станало дошла е просто зимата.А във Варна си е такава духа силен вятър 3 дни ,малко вали сняг и толкова.Ще кажете ,че живеете в СИБИР.

24

ГЕРБЕРСКА ВАРНА ОЛЕ

преди 11 години

КИРЛИВИЯ КИРИЛ ЙОРДАНОВ КМЕТ НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ КАЗА НА ВАРНЕНЦИ ДА ДУХАТ СУПАТА. ОТНОВО ТОЗИ ГЕРБЕРСКИ *** Е ИЗНЕНАДАН И НЕПОДГОТВЕН - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ПЪК ПОСЛЕ БОЙКО РЕВЕ ЧЕ ЛЪЖАТ ПО НЕГОВ АДРЕСС НО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ СА ГЕРБ ЗАЕДНО С БОЙКО!!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ ЗА НИЩО НЕ СТАВАМЕ И ЕДНИ ПЪТИЩА НЕМОЖЕМ ДА ПОЧИСТИМ. МНОГО КРАДЕМ В ОБЩИНАТА И НЯМА ПАРИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ПЪТИЩАТА- МАЙ СМЕ ОТКРАДНАЛИ И ПАРИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ, РАЗДАДОХМЕ СИ КОЛЕДНИ ПРЕМИЙКИ И ЧАКАМЕ КРАЯ НА СВЕТА - ВАШ КМЕТ НА ВАРНА ОТ ГЕРБ КИРИЛ ЙОРДАНОВ! ВИЕ МЕ ИЗБРАХТЕ СЕГА СУПАТА!!!!!! Сигнализирахте за неуместен коментар

23

Анонимен

преди 11 години

ЩЯХА ДА ХВАЩАТ СНЕЖИНКТЕ В ВЪЗДУХА ,КАКВО СТАНА, БЕДСВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ В ЦЯЛАТА СТРАНА, АМА КАТО СЕ СТОПИ СНЕГА ЩЕ,ВИДИТЕ КОЛКО МИЛИОНА СА ПО ХАРЧЕНИ ЗА ТОВА ,

22

До 23

преди 11 години

Наложи ми се да мина по доста основни артерии на града за последните 3 часа и да, придвижването става бавно, но става. И има снегорини, които съвсем откровено си ринат, но има и вятър, който разнася снега и пътищата след няма и 10 минути пак изглеждат зле... Да заледено е и предполагам като спре да вали сняг ще почнат и да пръскат. Че не е перфектно състоянието на пътищата... не е, ама чак толкова трагично не е. Почвайте с пръстчетата надолу

21

Анонимен

преди 11 години

преди малко направих от ВИНС-а до кв, Чайка 20 минути с автобуса, по основните булеварди не е изчистено, а какво остава за по - малки улици ? дайте да обявим бедствено положение, че е най - лесно, да си слагаме кафяви и зелени кодове, да затваряме страната до март месец най - добре

20

bolka

преди 11 години

до 21 - имам съмнението, че на последните избори /пък и не само на тях/ този кмет е избран чрез "изборна еквилибристика"

19

Do - Drug Varnenec

преди 11 години

колега съгласен съм с теб, точно ние нямаме право да се оплакваме, дето станахме за смях пред цяла България, като си избираме 16 поредни години един и същ кмет. И преди изборите винаги всеки знае как му е писнало и как щял да сменя Киро и накрая пак 60%, излезе че сме най-големите *** в страната

18

Drug Varnenec

преди 11 години

До Варненец: Другия път пак да изберем "фурнаджийската лопата" Киро светулката !

17

Лелее

преди 11 години

А в Поморие и Каблешково снегорините обикаляха от средата на ноември! Защо ли? Вчера вечерта пътя Бургас-Каблешково вече беше заледен, а не видях машина да хвърля пясък.

16

Анонимен

преди 11 години

Пълна смешка. паднат температурите 1-2 градуса по нулата и 10 сантиметра сняг и в БГ става бедствено положение. Всяка зима ЗИМАТА ОТНОВО НИ ИЗНЕНАДВА. Ще си помисли човек че се намираме в Африка и сняг не е падал никога. Истината е че се крадат милиони уж за снегопочистване. Вижте какви машини внасят да чистят пътищата - 2-ра употреба от англия с обратен волан. Да не говорим за руските кразове и мазове на по 50-60 г.!

15

Варненец

преди 11 години

Във Варна пътишата не са пипнати - снегопочистващи машини не минават, не просто минават рядко - въобще ги няма, пясък абсолютно никъде не е хвърлян и това е по основните булеварди

14

sofeto

преди 11 години

На тоа студ мом са напия преди Коледа, на Коледа, след Коледа и Честита нова година!!!