72

Танев 3

преди 7 години

Второто направление, което е радикална промяна на Земната география, това е смяната на Магнитните, последвано от смяната на Географските полюси. Причините са както вътреЗемни, така и Космически. Признаците са отслабване на Земното Магнитно поле също по две причини: вътреЗемни и Космически. От особенно значение е смяната на полюсите по ВътреЗемните причини. Засега движението на Земното ядро е в направление западсеверозапад. Много скоро в обратната посока. Сега, Ядрото е северно от Гвинейски залив

71

Танев 2

преди 7 години

2. В момента се очертават две направления в размитието на бъдещия катаклизъм. а) еволюционно - Вследствие на затоплянето, топенето на ледовете, средното ниво на Световния океан нараства, което води до изменение на климата - на едни места суша, на други наводнение; на едни места топло време, на други застудяване. Земната памет е в нарстнало въздействие върху Човечеството. Под формата на социални, политически въздействия ециграцията нараства, водена от някакво подсъзнание за оцеляване.

70

Танев

преди 7 години

Този който е чел Библията, знае, че НОЙ е единственият, който е наблюдавал изменението на природата и на природните процеси, вярвал е в геологичния катастрофален катаклизъм, подготвил се е за него и е оцелял. Всички останали, въпреки че са предупредени, са нехаели и... не са оцелели. Приказките за общ катастрофален катклизъм не са празни приказки, те са предупреждения към Човечеството. В момента се очертават днаправления в развитието на бъдещия катаклизъм.

69

муспи

преди 11 години

Врявата за края на света се вдига от тези дето имат нещо в този ад. Останалите, болшинството и непременно добрите, го приветстват - ако ще утре, ако ще когато ще - той е желан. Краят на злите е началото на добрите. Потънете в огъня на шеол жиди и жидовстващи!

68

анонимен

преди 11 години

Как не ги досрамя тв-медии да пускат партенки за края на света и журналистите с най-голямата си наглост да подхвърлят реплики от рода Ще оцелеем ли след края на света.Има хора с увреждания,които това ще им повлияе и може да настъпи танъв хаос и да бъдат извършени престъпления.Абе толкова прости и неграмотни хора бива ли да има.Политиците се чудят как да се отърват от наболели проблеми и лесно решават,че могат да се гаврят с народа.Ще ми е кеф за политиците да има края на света.Голем смех ке падн

67

АНГЕЛ

преди 11 години

НА КОГО ОТ БЕДНИЯТ ИЗСТРАДАЛ НАРОД МУ ПУКА ЗА КРАЯ НА СВЕТА.тОЙ ОТДАВНА Е НАСТЪПИЛ ЗА 90 % О БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ.ДА МУ МИСЛЯТ БОКО,ЦОКО ДЯНКОВ КАК ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕ БОГ И КАКВО ЩЕ МУ ХУРТУВАВАТ.ТАМ НОМЕРЦАТА НЕ МИНАВАТ:)

66

dan

преди 11 години

Не ме е страх от края на света!!! Страх ме е,че ще продължи!!!

65

Leo Getz

преди 11 години

Относно миризмата на риба която се усеща от конкуренцията,истината може да е препържен маргарин :)

64

ФАШИСТ

преди 11 години

така съм хукнал на зад , че АПОКАЛИПСИС е трудно , дори не възможно да ме хване . да му мислят космонавтите - те изпреварват времето :) Бъдете ЗДРАВИ !

63

бедна

преди 11 години

Язък за алчните политици и управници.23 години крадяха за да се подсигурят до девето колено, а тя ква стана:"край на света"!

62

да

преди 11 години

Пускат "партенки" за отклоняване на вниманието от наболелите въпроси на обществото.

61

Китаец

преди 11 години

До имигрант какви Китайци? И какъв завод ще строят в Леново?

60

Анонимен

преди 11 години

вече с нетърпение чакаме края на света. в този свят ние българите нищо добро не видяхме. особено последните 23 г. демокрация. надяваме се, че след края на този свят ще има ново начало, нов свят, в който държавата ни ще се управлява от истински държавници, а не като днешните ***, които работят само за личното си благо

59

Анонимен

преди 11 години

Стига с този край на света,не ви ли омръзна.Няма да е зле да свърши,ама няма да стане.Мислете какво ще правите след 21.12,защото това е просто една дата в календара!!!

58

Края на света

преди 11 години

ЗА България края на света дойде още през 1989 година. Тогава всички комунисти станаха демократи

57

Анонимен

преди 11 години

Българите по вече се страхуват от неадекватността на политиците,съсипващи 23 години народа.Продават се за чужди и свои интереси.Има и свестни,но прекалено са малко.

56

х

преди 11 години

краят на света ще ни отърве от 23 годишната агония.

55

БЪЛГАРИНЪТ

преди 11 години

ВСЕКИ ДЕН СЕ СПАСЯВА ОТ КРАЯ НА СВЕТА, ТАКА ЧЕ МУ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА, КОГА ЩЕ НАСТЪПИ. ДА МУ МИСЛЯТ УРЕДЕНИТЕ И БОГАТИТЕ ...

54

Анонимен

преди 11 години

balgarina e praktichen chovek i podobni gluposti za kraia na sveta sa mu prez kura

53

Баш майстор

преди 11 години

За българския чиновник всеки ден е на майстора .