16

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

НАЙ ПОДХОДЯЩ Е Т 34...НАЙ ДОБРИЯ ТАНК...

15

Анонимен

преди 11 години

На пето мЕсто...в последно време ми писна някакви *** да ме поучават как да говоря...например свинята-майка Мартина Вачкова. Както за пореден път става ясно, тези, които се мислят за много грамотни и журналисти са едни от най-простите хора в обществото.

14

Анонимен

преди 11 години

Пияната *** за автомобили ще ми говори,виж ако с каква водка едикакво... си става!

13

Анонимен

преди 11 години

пълни глупости, не ни занимавайте с тея и с техните глупости, че Господ и вас ще ви накаже

12

крумов

преди 11 години

Да му се невиди, как може такова Италианско чудо да измести негове превъзходителство Москвич-а. Тука има някаква конспирация.

11

автодилър

преди 11 години

Браво ! Много добър избор! Паркирането ще е безпроблемно, а и оцеляването също...Да не забравяме,че проблема с *** пишмян шофьори и черните джипове ще се реши от раз...Прекрасен избор! Как го предпочитате - с опционалните екстри или искате още нещо 'по-така'...

10

Анонимен

преди 11 години

8. Не схващаш ли шегата , за края на света , тук е за колите и си е руска шега . Не я чети и не коментирай !Има една шега - Времето : дадени са темрературите до петък . В петък е 1,456 градуса . Събота - нищо !!!

9

Анонимен

преди 11 години

Доста *** не са схванали, че това е шеговита статия ? Колко *** трябва да си, че да не загрееш ?? Боже .... Иначе за УАЗ-ката съм съгласен...

8

ф-1

преди 11 години

Тези руснаци бая водка са изпили...Чудя се само, кой селектира тези глупости и това ли са важните новини?Толкова интересни неща има за автомобилите, а на нас ни рекламират руските допотопни брички.

7

Анонимен

преди 11 години

Заглавието трепе врабчета и кърти мифки. Ава требе да ви се кае ена работа : ако има край на Света, то на никой нищо няма да му трябва. Значи край на Света значи, че абсолютно никой няма да оцелее значи и се чудя значи на верващите : хем верват - хем се крият :) :) :) Чудна работа. Хем верват в края на Света, хем верват, че точно те ше оцелеят. Луда работа.

6

до тиквичка

преди 11 години

Мойто момче, бъкел не разбираш от коли. Фиат мултипла има доста по-голямо вътрешно пространство. Изреждаш ми най-големите *** сред вановете-шаран, галакси и алхамбра, отвратителни талиги, скапващи се през 15 минути, явно тати кара такава. Мултипла-та е с 3 места отпред, което означава че е доста по-широка от изброените от теб ***, има и по-добра видимост. За да има голямо вътрешно пространство, един автомобил трябва да е квадратен - физика, а не заоблен като *** алхамбра и братчеди.

5

тиквичка

преди 11 години

мултиплата, че грозна ,грознта е, но по никой начин не е широка.Широки коли са вановете на фолсфаген,форд, алхамбрата ,краслер вояджъра, еспеиса на рено.

4

Анонимен

преди 11 години

Този фиат с фаровете на мястото на чистачките, ако беше човек очите му щяха да са челото.

3

vb

преди 11 години

Ай сиктир с тоя край на света...голяма еуфория, голямо нещо! То и 2000 година щеше да има срив, ама нищо не стана.Медиите са много жалки в стремежа си да вдигнат тиража...

2

Анонимен

преди 11 години

харош машина руская машина бавно върви много гори

1

ясен

преди 11 години

Руснаците са много умни!!