230

Анонимен

преди 11 години

Тъпата и директорка е основен виновник.

229

Анонимен

преди 11 години

има банкова сметка. има и група във фейсбук. малко трудно се намира, обаче: facebook groups 177686342374115 (това е линка без чертичките и точките)

228

тошко

преди 11 години

Едно нещо не мога да разбера: На всякъде пишете имената на бандюгите с инициали, а на учителката и приятелката и само дето не давате ЕГНто...Оставете жената намира, да събере живота си!

227

ot daleche

преди 11 години

До АнонименPurvo da ti kaja,4e svobodni uchitelski mesta v Sofia niama.Ne gledai sita na MON-to i v burata po truda ima svobodni mesta,no vsichko e samo na kniga.Samo tazi uchebna godina v tzentralno stolichno uchilishte za 1 svobodno miasto po nemski ezik e imalo 16 kandidati-vsichkite filolozi.A za tvojata bezsurdechnost-neka Gospod te sudi-ne si svesten chovek!

226

Антигерб

преди 11 години

Сега нека телевизиите, които се изгавриха с нея, да пуснат банкова сметка, за да може народът да помогне на децата и !!!

225

Антигерб

преди 11 години

Сега нека телевизиите, които се изгавриха с нея, да пуснат банкова сметка, за да може народът да помогне на децата ѝ!!!

224

х

преди 11 години

каквито са ни политиците ,такива са ни и журналистите.журналистите ни са подкупени от пишман политици или от пишман историци от професори на живков и стават като клюкарските вестници без да им пука за съдбата на народа и работят уж в името на народа.никой не си дава сметка колко съдби се унищожават по вина на такива безотговорни и самозвани.

223

до 227

преди 11 години

Ти си бил голяма ГАДИНА! Знаеш ли, много е възможно да те сполети и теб нещо подобно. И тогава ще ти запука, ***!

222

Анонимен

преди 11 години

И ако някое вестниче или тв се бяха сетили да са малко по-коректни да кажат само инициалите й и да не клюкарят, щяха да блеснат. Ама нЕма! Де толкова акъл. Барем заради рекламата го направете, бе! Медиите я разкостихте и ся ау, нов сеир, щяла да се самоубива.. Е кво да прави?!?

221

Анонимен

преди 11 години

До yyyБлагодаря, много намясто цитарате думите на Маяковски

220

до Лора ком. №231

преди 11 години

Защото вече доста хора живеем в чужбина, и на нас ние дошло до гуша от продажници, завист, клюки и лицемерие.Криворазбрания патриотизъм бълва всякакви глупости против нас пак поради същите "качества" а народ търпящ положението в Бг заслужава съдбата си!Аз избягах от чалгата, простотията и мутрите, за да възпитам и отгледам децата си като българи, а не като диваци! Жалко за жената ако беше безсрамна като политик нямаше да си посегне- то това от съвест се прави, че си опозорил децата.Дано и помогн

219

ВВВ

преди 11 години

До 223Прав/а сте. Аз не гледам телевизия, махнах си даже телевизионния апарат и го препоръчвам всекиму: оказа се, че без него в къщи е по-спокойно и по-ведро и имам много повече време. Вестници не купувам и твърде рядко чета, като отворя някъде вестник, виждам, че нищо не съм изгубила, напротив. Опитвам се да следя новини по мрежата, но стойностни неща почти няма. По начало медиите ни поднасят умишлено подбрани и манипулативно тълкувани събития. По-добре в социалните групи, с близки и приятели.

218

Germany

преди 11 години

Помогнете на жената да се стабилизира,че иде Коледа- да може да посрещне празника подобаващо - с 15 промила алкохол в кръвта...........и до 223 ;предложението ти много ме разстрои-преместих го от единия крачол в другия..........смехурко !

217

лора

преди 11 години

вие, жалки критици на училището и учителите, защо със същата страст и настървение не критикувате и не вдигате глас срещу всички политици, мутри, престъпници и прочие, които да пиянстват и харчат народни пари е най-малкото може би, а се нахвърляте върху жена, майка, бедна учителка, която същите тия са довели до това състояние

216

boqn4o

преди 11 години

Homo hominis lupus est, са казали римляните, демек - човек за човека е вълк. Когато някой направи публична глупост, издъни се, сгреши, никой не си дава сметка защо се е стигнално до там, коя е била причина, какви са били предпоставките. Само чакаме нещо такова да стане за се увълчим.

215

Анонимен

преди 11 години

2,64 promila ne sa edna chasha vino!

214

до 226

преди 11 години

Битовите драми ако те правят уязвим не работи с хора или с деца! Никой в семейството ми не пие и не пуши хората ,които използват това като оправдание ме отвращават!

213

Анонимен

преди 11 години

Битовите проблеми на някой си НЕ ме интересуват! Най -вече защото този някой си влиза в клас при детето ми и то гледа и слуша. каквито и проблеми да имам Не ги огласявам и си ги решавам без да пия и да налитам на хората около мен! Работа за учители има и всички училища търсят ( справка сайта на МОН) . Не е такава трагедия едно уволнение ,освен ако не си лабилен психически ,а това е още една причина да не влиза при деца повече!

212

ДО 225

преди 11 години

Битовите драми ни правят уязвими. Осъзнайте това. Не обвинявай учителите и които и да други останали тук в България.

211

Анонимен

преди 11 години

...започвайте да организирате мрън-мрън групи във фейсбукито...то и без това на повечето ви замества училището и добрите преподаватели!Личи си колко *** народ сме - не си защитаваме образованието и децата,вълнуват ни само дълбоко-битови драми,но не и това което се изучава от децата.