10

666

преди 11 години

ей костов ли си лостов ли си скоро ще има нещо за теб като в америка

9

Об.Българин

преди 11 години

Най резултатният крадец на прехода. Като видя, че парите са изнесени с куфарчета - Костов поголовно взе да обира материалното на България и като премия Пенсионния фонд. Продаде авиацията, Кремиковци , и всичко друго. Всичко на името на верните си "приятели" Накрая ликвидира и СДС. Стои в парламента за да не му търсят отговорност за националното си предателство безогледния грабеж от жилите на обикновения българин. Най-виновният на прехода. Вместо да осъди БКП крадците предпочете да ги надмине.

8

Анонимен

преди 11 години

Не е нужно да си имал принадлежност към ДС, за да си вредил на обществото и държавата. Ей този на снимката съсипа икономиката през последните 23 години под егидата на американските икономически убийци.

7

Анонимен

преди 11 години

Лидерът на ДСБ Иван Костов връща на предаването "Господари на ефира" връчения му преди четири години златен скункс заради сделката по времето на неговото правителство за продажбата на авиокомпания "Балкан" на израелския бизнесмен Гад Зееви.Статуетката, с която се отличават политици и общественици за допуснати от тях гафове, Костов получи, тъй като тогава Зееви осъди в израелски съд България да му плати обезщетение за отнемането на фалирания от него авиопревозвач.Миналия понеделник обаче стана ясно, че Зееви няма да получи присъденото му от съда в Израел обезщетение, тъй като американски арбитражен съд се е произнесъл окончателно в полза на българското правителство, което обжалва претенциите на Зееви.По този повод и Костов праща писмо на "Господари на ефира", в което пише:"Драги смешници, Преди повече от 4 години ми връчихте "Златен скункс" с версията, че България щяла да плаща 10 млн. на Гад Зееви, заради мои управленски действия. Обясних със специално писмо до редакцията, че обвиненията ви са напълно безпочвени.Тези дни стана ясно, че съм категорично прав. При това положение, не мога да задържа скункса, макар да изглежда много мил. Тогава приех грешката ви с чувство за хумор. Със същото чувство ви връщам статуетката, за да ви дам възможността да я връчите на този, който ви е подвел. Нормално е да грешим. Оставам ваш развеселен приятел, Иван Костов".

6

Жо

преди 11 години

ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ всъщност беше Партийна сигурност, защото не обслужваше интересите на България, а на комунистическата диктатура. ДС беше подчинена на Кремъл и на КГБ и изпълняваше задачите, поставени от Съветския съюз. Тези хора ни ограничаваха най -важното- свободата! Пак подчертавам- тези хора не служеха на България, а на Московската върхушка. Днес Московската върхушка се превърна в Олигархия от милиардери, които държат и финансират своите бивши сътрудници в Българската държава.

5

Расим Пленелиев

преди 11 години

Само не проверявайте съветника ми по въпросите за националната сигурност (генерал-майор Стоимен Стоименов), който изрично и категорично НЕ е служил дълги години в Главно политическо управление на народната армия (ГлПУНА) и НЕ е бил кадровикът на партията в Генералния щаб.

4

криминална утайка

преди 11 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник, президент-к*ртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ***, Бендо, Маргините и всякаква друга криминална ***!

3

Анонимен

преди 11 години

КЕЛ ФАЙДА ВЕЧЕ ПАДНАХТЕ ОТ ВЛАСТ ,НЯМА ДА ИМАТЕ НИКОГА ВЕЧЕ ТАЗ ВЪЗМОЖНОСТ .общо взЕто е така ,ВСИЧКО ОБЩО ВЕЧЕ Е ВЗЕТО

2

започва стрелбата

преди 11 години

Идват избори и започва стрелбата с лай*ометите!

1

ЗАТВОРА!!!

преди 11 години

АБЕ ,*** МРЪСЕН ,ЗАЩО НЕ ОТВОРИ ДОСИЕТАТА КАТО ЦЯЛАТА ВЛАСТ БЕШЕ ВЪВ ВАС!!!ЗАЩОТО ЩЕШЕ ДА ОСТАНАТ ЧИСТИ САМО 15-20 ДЕПУТАТИ ОТ ВАШИТЕ 125!!!А ТИ СИ САМО ЗА