103

dixsan

преди 11 години

абе коя беше ти *** овца че нещо не те помна

102

Анонимен

преди 11 години

Абе ква е тая мода у пловдивчанки да си кичат главите, като селски булки. И стойка, и Саня, че и Лили май си беше сложила нещо такова.

101

до 113

преди 11 години

Никой не я изкарва-ненормална,тя самичка си сложи табелата.........

100

Анонимен

преди 11 години

Интересно защо когато някой не се примирява с това другите да го плюват и унижават и им отговаря със същото го изкарват ненормален

99

557

преди 11 години

"Мразим у другите качества, които виждаме в себе си." Та Стойке, не съди строго близначките и Пацо, щото това, което не харесваш в тях, ти самата го притежаваш. Непрекъснато анализираш, но не знам дали си го осъзнала. Същата си , само си оправила диалекта , лошото е, че си се взела много насериозно.

98

Анонимен

преди 11 години

Тая още не е осъзнала, че са я викнали в Биг Брадър само, за да се подиграват с нея, а не защото е някоя си там.Жалка картинка е.

97

Анонимен

преди 11 години

Стойка е същата простачка и невротичка като *** тризначки и *** Панайот

96

Анонимен

преди 11 години

Що ни занимавате с душевни ***, които вместо да забавляват други *** се превръщат едва ли не в някакви звезди

95

Пиле с картофки

преди 11 години

НБУ, ако всичките ви актриси са като Стойка ,ще трябва пари да плащате, за да учат при вас други..

94

Анонимен

преди 11 години

Labilnoto Stoiche ...sega mnenieto na horata totalno, shte i srinat psihikata. Vkara si avtogol s tova predavane!

93

Предатели

преди 11 години

Стойка и близначките се караха напразно..продуцентите ги използваха..за да спечели чужденец,а наивните хорица пращат смс за да им пълнят джобовете,предаването не се въртеше около Лестер за да спечели той,а тоя с дългата коса на финал който коментираше постоянно казваше че ще спечело македонеца защото е знаел нали са колеги с Топарев.

92

Анонимен

преди 11 години

Стойка/Закачалка/,пипирудата,...е голям селски.... къртач!

91

Анонимен

преди 11 години

Майка ми, преди да се пенсионира, работеше в градската библиотека. Всеки месец имаше по един петък, в който по график беше задължена да посещава подобни на Стойкините представления след работа, които се провеждаха в библиотеката. Много беше неприятно за всички библиотекари, но иначе тия мероприятия имаха по 5 посетители средно, включая организаторите, двете градски откачалки и метачката.

90

Анонимен

преди 11 години

Прекръствам Стойка - пипирудата,на Стойка - пауна,защото винаги е шаренко облечена и се надува,като паун.А селяшкото и излъчване направо кърти мивки.Погледнете я на снимката,сякаш казва "Абре,кой пак ми е нахлузил цървулите?Нема с какво да ида да се кипря на мегдана!

89

werti

преди 11 години

Стойкееее, много се надявам, някой разумен човек около теб да ти каже, че актриса с твоето "Мммммм", "Ъъъъъъъ", "Аааааа" на всяка втора дума в безумните ти монолози и заядливите ти диалози, НЕ СЕ ХАРЕСВА на публиката! Стойке, лекувай злия си нрав и душата си! Имаш нужда от специализирана помощ и мощни оргазми, само така ще станеш по-добър човек и симпатична жена.

88

Гошо Тъпото

преди 11 години

Всеки има право на...щастие,така и Стойка.Ако не намери театър за...изява,да ми се обади в Кривунделово;тук нямаме,но имаме хоремаг,където всички...идват.Ако я наема да чисти масите,може да забавлява и кривунделци,а след като...ударят няколко,кой ти гледа,дали е от Народния,или...Зад канала.

87

от 90

преди 11 години

Алоо днес.бг що ми режете коментарите откога това симпатично животно овцата е обидно и или пък да кажеш за някой че е от село.

86

Вяра

преди 11 години

Изключително просто селско парче е тая овсъ

85

Анонимен

преди 11 години

Изказвам най-искрените си съболезнования на приятеля на Пипирудата-Пипирудчо ! На тая трябва ежедневно да и се напомня,колко е *** и ограничена ! Ако не разбира -бой !

84

Анонимен

преди 11 години

Стойка е толкова некъдърна,че и на състезание по некъдърност да отиде,пак ще заеме второ място !Хората са казали: Всяка жаба да си знае гьола,ама това същество излиза,като въшка чело ! Типичен за повечето провинциалисти манталитет: дошла в столицата и си мисли,че там се е родила,завършили някакви курсчета и изведнъж се взема много на сериозно ! Само дето сега за пръв път почти всички разбраха,че е "актриса" !