54

РУМЕН221

преди 11 години

ТАКА БЕШЕ И ПАК ЩЕ ГО НАПРАВЯТ...Фалшификации 2011 г.преди 2 часаВсички телевизии показаха как депутати от Герб изнасят чували с бюлетини на изборите 2011 г. Всяка от големите ТВ излъчи документални филми за схемите и фалшифицирането на изборите от Герб. По БНТ със скрита камера показаха как по морето, активисти (с имената им) на Герб издават фалшиви адресни регистрации на желаещи да гласуват за Герб срещу плащане, по друга ТВ свидетели в Пловдив разказаха за клуб на Герб, в който плащат за гласуване за Герб, без реакция на сигнали до полицията.243 10 ОтговориФалшификации 2011 г.преди 2 часаВ Сев.Зап. Б-я е има кадри как човекът на Искра Фидосова Жоро Черния, мафиотски ромски бос, осигурява *** гласове за Герб, в с. Бохут, камера е заснела как член на СИК от Герб подменя бюлетини. Половин милион избиратели бяха вкарани в забранителни за гласуване списъци, 130 000 бюлетини са обявени за недействителни, уж, че избирателите ги били показали на околните и още много доказателства за фалшифицираните избори 2011г. От Европа имаше много укори, но Герб пак се готвят да фалшифицират.

53

5

преди 11 години

Само коментарите против Борисов ли публикувате ? Да е.а тъпия ви вестник. Дано триглавата ламя никога повече не спечели избори. В блатото.... където ви е мястото

52

Анонимен

преди 11 години

я за Герб нема да гласувам весели празници

51

Анонимен

преди 11 години

Всички срещу ГЕРБ

50

Анонимен

преди 11 години

DA SE RAZBEREM, GERB SI ZAMINAVA ZAVINAGI V ISTORIQTA!NE SME IMALI TOLKOVA TUPO PRAVITELSTVO S TOLKOVA !!! A TEZI KOITO NE HARESVAT OPITITE NA GERB DA UPRAVLQVAT S KOETO ZAKOPAHA BULGARIQ TAKA, KAKTO VIDENOV NE MOJA, NE SA KOMUNQGI A KRAINO RAZO4AROVANI I OBEZVERENI OT GADOSTITE NA BORISOV, DQNKOV I CVETANOV. AZ PITAM, SLED KATO GI IZRITA NARODA TEZ TRIMATA 6TE POSMEE LI NQKOI OT TQH DA TRUGNE SAM PO ULICITE BEZ OHRANA, HEI TAKA, PO 4OVE6KI. MISLQ, 4E NQMA DA GI VIDIM!TE ZNAQT KAKVO SA N

49

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 70 БСП + ДПС = БКП - ГЕРБ! Тоест, ако се съберат БСП, ДПС и ГЕРБ - ще си имаме старата БКП!

48

113

преди 11 години

Човекът е Обществено животно.Обществото е Изобретило три способа да се държат хората в робство: Насилие, Пари и Свобода. Цялата власт произтича от Народа и никога не се Връща към него.ПолитициТЕ умеят да говорят дълго без да кажат Нищо, служейки си с много Лъжи, които представят за Истина.В парламента половината от депутатиТЕ Говорят за неща, които не разбират, а другата половина не разбира за какви неща се Говори.Обещават ли Ви да превърнат Мечтите Ви в действителност, очаквайте да превърнат действителността Ви в Мечта.По-добре е да Паднеш на лешоядите, отколкото на политици.Първите ядат мъртвите, а вторите Живите.В Индия никой Не Знае броя на свещените крави, а У НаС броят на свещените ***.Който Изгуби Честността си, не може повече Нищо да изгуби.Каква полза могат да донесат Само законите там, където няма Нравственост? Отначало ли е нищо - и нататък Нищо.Всичко само се Изменя и нищо не се Губи.Усмихвайте се...Утре ще бъде по-зле.Докогато това е истина,това ще е Истината!

47

АНОНИМЕН

преди 11 години

А стига тъпотии де ,ГЕРБ ще има още един мандат.

46

..НЕМА 69...

преди 11 години

...КАТО ПРЪДНЕ ФИДОСА ----ЗАСЕГА ИЗДУХВА ПОЛОВИНАТА ОТ ЧЕРВЕНАТА АГИТКА В ПАРЛАМЕНТА!ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА И ДАВА ЗА ИЗБОРИТЕ....*** ДА ГАЗИ, КАТО ТАНК!АМИН!

45

di 68

преди 11 години

Абе Гербльо гледай да не ти оръдне фидоската на кухата герберастка тиква.

44

До пост. 66

преди 11 години

Лоша миризма имаш. Идваш отселски външен нужник. Разваляш миризмата не само във форума, а и навън. Това не са ли ти го казвали и друг път ? Обърни внимание и сам ще разбереш, че ти си единствения въшкав *** във форума. Следиш мисълта ми нали ? Тази среда не е за теб. Тръгвай за нужника. Хайде мъна !

43

До 64

преди 11 години

Не си прав ! Да, групировката ГЕРБ има 117 чугунени глави в НС , а останалите 123 са проформа опозиция. От това би следвало тези 123 само да приемат каквото си решат, дори да свалят полиглота от власт, веднага. Но ти забряваш, че в НС има 71-18 политически (ренегати), като започнеш от Тагарински и свършиш ВЪВ Яне Янев. Точно те са причината Пещерняка от с. Хераково да продължи да се търкаля по телевизиите и да мачка с простотията си цялата държава, включително теб и мен.

42

IQ146

преди 11 години

Борисов - 117 депутата, Опозицията - 123 депутата... да се събират, да правят промени и да ги приемат. Те сега зоват, свършете работата, но така, както ние ви кажем. Ами свършете си я работата сами бе, *** КРАДЛИВИ!!!

41

Де бре Боко

преди 11 години

Приятели, притеснен съм малко. Днес не виждам никъде Тиквич да е произнесъл поредната си простотия. Нещо не е наред.

40

възмутен

преди 11 години

Я, по-тихо, да не събудите Спящата красавица от "красивия му сън" на всемогъщ!

39

az

преди 11 години

Da izmetem dolnite kradlivi Gerb da izberem 4itavi mladi xopa

38

Анонимен

преди 11 години

До Е , КАК ТАКА ... ТИКВО ЗОМБИРАНА ВСЕКИ ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ ИМА КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО ДА ГЛАСУВА

37

БОЙКО БАНКЯНСКИ

преди 11 години

АЛООО ТИКВИЧКИ ТИШИНА , ЧЕ ЩЕ ОБРЪЩАМ ПАЛАЧИНКАТА

36

Лорд Баскервил

преди 11 години

Стига сте обиждали моя пес Сергей Станишев

35

възмутен

преди 11 години

До НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ - затова ли за няма и седмица е изхарчил с неговата кокона над 10000 евро? Затова ли, докато му даваха пост тук и там л....е г...а на ГЕРБ, а после като го отрязоха обърна палачинката?