34

C.C.

преди 11 години

A мачовете с говедата и *** бяхме гости, а на тях като най големите ни дразнители щеше да има поне по 20 000, та това е едно средняшко като посещаемост за нас!!!

33

Анонимен

преди 11 години

Нормално е за феновете на Ботев, след толкова години изгнание в долните ешелони сега наща А група им се вижда, като шампионската лига. Стадионите в България бяха пълни, когато имаше качествен футбол и качествени играчи, тогава във всеки кръг Левски събираше най-много публика и то 2 пъти повече от тази на Ботев сега. А с това сегашното малоумно първенство от ранга на махленски футбол по стадионите ходят само ***.

32

Анонимен

преди 11 години

До РАЗБИРАТЕЛЗа това ли Стойка и Тризначките се караха, като футболни агитки, ХА ХА ХА ?

31

Анонимен

преди 11 години

До РАЗБИРАТЕЛАма разбира се, те за това едните бяха толкова години в Б и В група, а другите изчезнаха изобщо от картата. А черно бялата половина на Пловдив е от Кюстендил!

30

РАЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ПЛОВДИВ И БЛАГОЕВГРАД СА НАЙ-ФУТБОЛНИТЕ ГРАДОВЕ .....

29

Анонимен

преди 11 години

galatasaray- 41310fenerbahce- 39500

28

От Австралия(Сидни)

преди 11 години

До 22."аз съм магистър по счетоводство и одит в публичния сектор"Стойчев по ми мязаш на талаш. Май си някоя зашморцана даскалка като си се фанал с тоя правопис.Ако трябва да сме чесни магистъра съм аз. При това инжинер. Когато поживееш в западна европа и после австралия тогава ела да си говориме кой какъв правопис на какви езици владее. До тогава си гледай правописа в килийното училище дето преподаваш"Като си толкова отворен се върни в родината"Аз съм си В родината,няма *** и турци тук

27

14

преди 11 години

По-интересното е как някои от тези отбори събират повече фенове на баскетболен и волейболен мач отколкото нашите футболни грандове...Който не вярва да си пусне клипове, колкото искате има в интернет. В Сърбия също са фанатици и спортове като водна топка и хандбал се играят пред хиляди.

26

14

преди 11 години

Не мога да разбера, защо имам минуси на един коментар, който отразява истината. Ботевистите са номер 1 в България в момента, спор няма. Но като цяло балканските страни са много далеч от атмосферата в съседните Гърция и Турция. Казах ви че, минимум 10 отбора от тези страни преминават бариерата от 20 000 човека средно на домакинство. Ето ви 8 примера, за които съм убеден: Олимпиакос, ПАО, ПАОК, Арис, Галата, Бешикташ, Фенербахче, Трабзонспор.

25

Фен

преди 11 години

Ботев ПД имат най-верната публика! ФАКТ!!!

24

Анонимен

преди 11 години

Не съм нито от Ботев, нито съм от Пловдив, но категорично заявявам ,че такава публика като на Ботев няма. Уникални са!!! Ако не хвърлят по три -четири бомбички на мач ще са световни. Говедата , комунистите и столипиновците могат само да им завиждат.

23

иво

преди 11 години

Тази снимка не е от дербито ,поредната жълта лъжа.ОООООжълти турцииии,какви жени стее

22

Varbanov

преди 11 години

Запей с цяло гърло, запей не се щади..

21

Стойчев

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Приятелю, аз съм магистър по счетоводство и одит в публичния сектор. А съдейки по правописа ти си мисля, че ти не си завършил и средно образование. Като си толкова отворен се върни в родината и помогни за нейното развитие. Повече не виждам смисъл да общувам с теб гражданино.

20

sin4ec

преди 11 години

хората са го написали точно и ясно: futbol-tv/novina.php?sid=37253&cat1=bg няма какво да се умува

19

баю

преди 11 години

долуууу локо........ууууууууууууууууууууууу

18

Анонимен

преди 11 години

Явно ''сърцата милиони'' и ''отборът на народа'' заедно не могат да съберат колкото нас! Стотици фенклубове по села и паланки, а стадионите ви празни!

17

Анонимен

преди 11 години

СAМО БОТЕВ!!!!!!!!! Нaй големите!

16

Анонимен

преди 11 години

До юве: Хахаха гладен ***, жълтури сънува

15

Анонимен

преди 11 години

10 000 души, където и да са, си е хубаво на стадион :) Браво на феновете на Ботев, аз лично наистина им се възхищавам и им пожелавам на есен да играят в Европа, а на армееца ще кажа едно - истинският фен е на стадиона, да подкрепя отбора и в добро, и в лошо, както тези на Ботев - и във В група пак по 8-10 хиляди. А не като измислените ни грандове ЦСКА и Левски, дето когато отборът като бие и на дербита едва събират по толкова, иначе по 500-1000 човека я идат, я не! Пак казвам, БРАВО Бултраси :)