23

Анонимен

преди 11 години

За каква демокрация говорите? Испания винаги е била и ще бъде монархия. Точно както и великобритания. Ако си мислите, чр старите аристократи нямат думата в политиката, ви съветвам да се информирате кои са масоните и с какво се занимават, защото 99% от "народните им избранници" са точно такива. както и в българия, разбира се - олигарси.

22

Икономията майка на мизерията."- Татко, каква е разликата между човека и петела?- Човека го скубят жив."

21

Анонимен

преди 11 години

В българия няма сериозни протести защото няма активни неправителствени организации, про-български.Имаме един ХК и едно Отворено общество, про-еврейски и ***. А в останалите и синдикатите има само агенти и ***.

20

ТИТИ

преди 11 години

Веднага Борисов да заминава за Испания да ги оправи.

19

Семов

преди 11 години

Испанците вече две години протестират, но за съжаление са в изходна точка, нищо не се промени при тях. Това показа истинското лице на "западната демокрация", накъдето сме се насочили и ние. Да не говорим за насилието,което оказва полицията върху гражданските протести..това ли искаме и у нас?

18

до29

преди 11 години

Прекалена е тази социална политика в европа, само храни арабите и мързеливите. Трябва като в америка , няма помощи толкова и глупости

17

Анонимен

преди 11 години

Изпратете ги тук и ние ще ги направим като нас.

16

АНАЛизатор

преди 11 години

Испанците може да недоволстват,но колкото по бързо осъзнаят,че трябва да направят крачка назад за да не паднат на земята,толкова по добре за тях и цяла Европа.Всички искаме да живеем по добре със всяка следваща година,но когато сметките излязат без кръчмар е необходимо да проумееш,че не може да харчиш повече от колкото получаваш.

15

Анонимен

преди 11 години

Това е истинското лице на ЕС - просто трябваше да минат 12 години да се види простотията на брюкселските зелки.

14

Анонимен

преди 11 години

добре, от компютъра се каним на протести..ок да кажем, че правителството ще съборим лесно на изборите..окнякои замисля ли се, какво ще качим на тяхно място аджеба...изборът ни е доказани крадци и доказани шутове..не е ли по-добре интернетът да се използва за създаване на гражданско сдружение , съставено от чисти хора, които да се борят с синьо-червената мъгла, която ни управлява 23 години? как да гласувам, като избор отново НЯМА

13

Анонимен

преди 11 години

ДОКОГА ЩЕ ПАСЕТЕ БЕ БЪЛГАРАНОВЦИ ?СТАВАЙТЕ !

12

до всички

преди 11 години

На мен обаче ми е странно, когато се организира протест в България! Колко много плювачи има, справка последният протест - на майките /били ку*ви, защо са се еб*ли, да не са правили деца/, нищо не заслужават, при положение, че те са си внасяли докато са работили вноските! И една приятелка, майка на две деца ми каза защо ще ходиш, нищо няма да се промени! Ние Българите сами ще се изядем! А пред компютъра сме силни ! Това е ще ядем асфалт! Боцко и подобните му никои не ги закача!

11

Обърнете внимание !

преди 11 години

Испанците са на път да свалят правителството си. При това , техният премиер няма нищо общо с нашия, нито по минало, нито по образование, нито по външен вид, нито по акъл. Мизерията при нас е многократно по голяма. Въпреки това стоим, мълчим и се радваме на един пещерняк, който се търкаля по пътищата с ножици в ръце.

10

Анонимен

преди 11 години

Минималното заплащане за труд във Франция е 9,43 евро/час , сиреч 18,45 лв/час , което е 147,56 лв на ден / за 8 часа / . Които са една минимална пенсия за месец на БГ и дневна надница на много работещи в БГ! Защо сме в ЕС?

9

Анонимен

преди 11 години

зА СЪЖАЛЕНИЕ МАРИАНО РАХОЙ БЕ ИЗБРАН ПОРАДИ ТОВА ЧЕ НЯМАШЕ ДРУГ КАНДИДАТ,МАКАР ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ХАРЕСВАШЕ И СЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ БЕШЕ НИКАКЪВ МИНИСТЪР В ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА "РР".ДА ВИ Е ПОЗНАТО ТОВА?

8

КОМУНИСТ

преди 11 години

У нас синдикати няма, шефовете на синдикатите са едни долни, продажни мажоретки.Ставайте бе, ставайте защо спите?"Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее?

7

Испанеца

преди 11 години

Хипнотизаторът Бойко ви прибра всички пари с една дума: Криза!....и сега ви лашка за жълти стотинки(лихви)...Превърна народа в про...тутка.Ако имате малко мозък и достойнство,изтеглете си парите обратно и ПРОМЯНАТА ЩЕ НАСТЪПИ НЕЗАБАВНО !!!

6

до 6

преди 11 години

много си зле,имаш ли представа колко милиарди и милиарди са дадени за спасяване на банките,ето от там ще дойдат парите,като си невеж не се обаждай

5

Анонимен

преди 11 години

Тези хора години наред са се борили за социалните си придобивки. Това ,което ние имахме, но загубихме с лека ръка.

4

анонимен

преди 11 години

Тази Статия да я Прочетат Шефоветв на Българските Синдикати.а не да бъдат Слугини на Властта