6

123

преди 11 години

Токлин да се чете Толкин, моля за извинение

5

123

преди 11 години

много слаб сценарий, ама много, разтегнато до пълна досада действие, а като запяха джуджетата - половин час пеене, все едно слушах хора на евреите от операта "Набуко"; и не става ясно като можеха да извикат орлите и да ги пренесат до замъка, защо беше това лутане три часа, и по някое време взе,че свърши; а иначе книгата на Токлин беше издадена в Бг още през 70-те, много хубава книга.

4

до Шуменец

преди 11 години

Питър Джаксън едва ли ще се заинтересува от хладилника ти, но току-виж някоя нощ налетиш в кухнята си на "споменатият случайно в литературната творба албинос вожд на *** Азог"...Виж, ако Кейт Бланшет в ролята на елфЪТ Галадриел прояви интерес, с удоволствие бих и разрешил да ми бръкне в хладилника ...

3

Анонимен

преди 11 години

филмът ще впечатли феновете на джаксън и толкин, малко патетични изрази имаше, които ми дойдоха в повече, но като цяло става, а иначе статията е прилична, обобщаваща, нито повече, нито по-малко. Интересно е, че в повечето страни са гледали филма на новата технология, а у нас хората са предпочели старото и изпитано IMAX 3D

2

Анонимен

преди 11 години

Статията е *** за разлика от филма. Не съжалявам че го гледах на кино. Няма да сълалявате и вие. Само не пийте нищо преди прожекцията - филмът продължава три часа.

1

Шуменец

преди 11 години

Дреме ми на "хобита"! Пари за кино нямам и знаете ли какво!? - В Шумен и кино няма! Ще чакам да го дръпна от някой торент сайт с риск Питър Джаксън да ми ровичка в хладилника!