47

Янко Лудия

преди 11 години

До nekoi si Братленце дори за теб да е така ,това не означава че се отнася за всички. Давам ти един пример: Ти се страхуваш от някой и според теб той е бог, но според други има хора който са повече от България и ако питаш тези хора,те ще ти кажат че това са Братя Домусчиеви.

46

Янко Лудия

преди 11 години

Братленца вие що си мислите че има некой недосегаем в тази държава?очевидно всичко е възможно и за всеки е възможно. Дали е Президента,дали е летище ,дали е *** и да не изброявам още, просто на всеки си му идва времето и всеки си носи отговорноста и кръста в джоба. Кой е знаел и кой не ,хората са отишли там въоръжени и всички пък знаем че от куршъм никой не може да се опази ,така че според мен това е началото. Продължението ще видим какво е....

45

22

преди 11 години

Много го мразите,това вие червени отрочета, или кандидат п...ци, ама -" но пасаран". Цветанов ги лови като ястреб-пилета.И тия, ще паднат в кюпа като свищовските "студенти", убиеца на момчето-снабдител в София , " килърите и т.н.Въпросът не е "кой -кого", а който трябва. И тъкмо затова побесняхте.Последната ви крепост - Съдебната система- скоро ще падне. Само да минат изборите. Вие какво мислите -нещо насаждано половин век (че може да живееш без да работиш ) ще се отстрани с един замах.?!?

44

Анонимен

преди 11 години

Какви чудеса стават и то точно в разгара на борбата с корупцията и организираната престъпност!Нали това беше централното обещание на ГЕРБ?Щели да се справят с корупцията, а се га анализаторите казват, че тя е нараснала толкова, че е в невиждани до сега размери.Освен това, щели да се справят с организираната прерстъпност и тероризма ... и ето - за пръв път от много години бомбен атентат в Бургас, бомбени заплахи всеки ден и обири на банки всеки ден. Наказани почти няма.Гарантирано от ГЕРБ!

43

Даси

преди 11 години

До МРЪСНИ ДЕМАГОЗИ Точно това време, което описваш, роди и създаде любимия ти вожд, известен като Тиквата-

42

МРЪСНИ ДЕМАГОЗИ

преди 11 години

Простите КОМУНИСТИ, които плют по ГЕРБ и искат оставка нека си припомнят, колко обрани трезори, поръчкови убийства в центъра на София, и отвличания имаше през техния мандат, да не говорим за купонни системи, силово застраховане и палене на магазини, кортежи от мутренски джипове стрелящи в дискотеки, кредтини милионери и финансови пирамиди, които съсипаха народа, нагли крижби на ДДС...

41

АНОНИМЕН

преди 11 години

кражби,грабежи,убийства и безработица...неспособност и по скоро безхаберие на властта да се справи с положението в страната..хубаво е да управляваш ..но ако си некадърен трябва да се оттеглиш..а не да се оправдаваш с тия преди теб..мисля че българина няма да подкрепи повече тази безхаберна и некомпетентна партия..самозабравила се и самопохвалеща се с успехи които българина не вижда..ДОЛУ ГЕРБ ОТ ВЛАСТТА!

40

nekoi si

преди 11 години

Със сигурност тея незнаят на кой е била банката иначе надали щяха да я оберат....а за тея които незнаят какво е *** аз мога да кажа....*** за момента е България

39

СВЯТ

преди 11 години

ТОВА Е АТЕНТАТ ВИНОВНИ СА .....ХИЗБУЛАХ...

38

АМАН

преди 11 години

Жалко, че на 21-ви няма да дойде края на всичката тази Простащина... много Жалко.каква ли Майка е отгледала подобни ***

37

Vapros?

преди 11 години

Kakvo tochno sa "***" osven che sa mutri i znam che sasipaha hubavata Varna? Smisal, otkade sa, kolko choveka, kakvi "biznesi" praviat? Niakoi znae li izobsto ili prosto taka si vikate *** bez da imate malko poveche informazia?

36

aa

преди 11 години

Ако не можете да ги крадете направо ги палете тия банки,стига сме робували на банките,стига са си печатали пари без покритие придизвикващи все по-задълбочена криза те си правят каквото си искат а от нас се иска само да си мълчим и да работим за някви мизерни пари за да можем да плащаме осигуровки,данъци,такси на робовладетеля(Държавата).Това не е нищо повече от съвременно робство обвито в малко по-лъскава розова опаковка.

35

Анонимен

преди 11 години

Боковата зима ;)

34

do N 30

преди 11 години

До Анонименoff ne se obajdai nepodgotven...ami ako iska6 ela v Lulin i tam se pravi na ymen...dri6nq takava

33

бай Ганчо от EU

преди 11 години

Още 23 години се очертава глад и беднотия в Бе-гето.

32

Анонимен

преди 11 години

От тия петимата, колко са бивши или настоящи полицаи?

31

Анонимен

преди 11 години

Цветанов да си плати на служителите, че почнаха да правят простотии.

30

Пожарникар

преди 11 години

Какво може да се случи на Кооперативния в Люлин - да с еопитат да ограбят Кооперативна банка :D Еманация на действителността...

29

Хектор до 19

преди 11 години

Това не е обир на "съотечествениците",а на БАНКА,която нито се знае на КОЙ е,нито пък на този НЯКОЙ му пука за "съотечествениците".И друго пичага,точно "твойте банки докараха кризата"-забрави ли???????????

28

Анонимен

преди 11 години

И гольовците в Бг ,започнаха да обират .....!Първо да проучат ,....''КОЙ ОБИРАТ"?Предполагам ,че няма да стигнат ,до ---Бг-СЪД.,...Присъдата ще бъде ИЗПЪЛНЕНА ,преди това !