16

Анонимен

преди 11 години

ПИК-ове не ни трбват. Имаме си ЕГН-та. Имаме си и адреси, имена. Пощата работи. Данъчните да не хъркат, ами да пращат писма! Последното, което трябва да прави един човек, за да изкара пари, е да си губи времето по опашките на НАП.

15

до галактика

преди 11 години

швеция не са го въвели, но в договора им е записано, че са длъжни някога да го приемат. Точно както нас.

14

галактика

преди 11 години

В Швеция всеки месец на лицето пристигат на адрес всички сметки и вноски. Между другото, ЗАЩО Швеция и още няколко членки на ЕС НЕ СА въвели еврото ?!?!?!!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Да ви *** майката ****еруги мръсни..Герб ли?В затворааааааааааааааааааа!

12

Анонимен

преди 11 години

От Нап са мошенници искат един и същи фиш да им го плащам за 3-ти път а *** ще ме фанат за Купавия тоз път....Е*аси рекетьорската държава сме........

11

Ози

преди 11 години

Братлета, а пък тук при нас в Австралия, данъчните те търсят ако нещо дължиш. Пращат ти писма, имейли, SMS-и... няма начин да не разбереш, че си длъжник. Никакви такива ПИК-ове, ПУК-ове и т.н. регистрации няма. Ако толкова много си се притеснил какво и колко дължиш, сигурно винаги можеш да се обадиш по телефона, да се идентифицираш и да разбереш. Но не съм чул досега за такъв случай. Аз за толкова години и досега даже не знам къде е данъчното.

10

ДА

преди 11 години

Браво!Лъснаха нескопосаните програми,с които работи НАП!Необвързани суми,ама очите да ти извадят!За какво ми е този ел.подпис,като сегя ще ходя по данъчните служби,ще вися по опашки и надали ще има кой да ми обърне внимание,защото няма да съм единствена и да трабява да се доказвам,че аз съм права!!!И много дълъг срок дадохте-2 седмици-в края на годината!А от НГ-някой виждал ли го е вече това единно платежно?Него ще го публикувате на 31.12.-нали?!А може и на 10.01.2013-в сила -от 01.01.2013!

9

Анонимен

преди 11 години

*** е много обезпокоен...всеки ден мисли как да си плати данъците към НАП. Всеки ден мисли как ще плати данъка на опела му за хилядарка и застраховка" гражданска отговорност". Всеки ден си мисли как ще купи дрехи на децата си и ще ги запише в добро училище. Как ще я кара нататък....така в междуметието...трудна работа.

8

Анонимен

преди 11 години

И това няма да им помогне бюджета е продънен, а вътрешния държавен дълг расте главоломно - и след нас потоп и магистрали!

7

до 7

преди 11 години

Как било, отивам и си казвам името и ми издават такъв код?

6

до 3

преди 11 години

Как с ЕГН ...нали ще ти е много лесно така. Трябва да ти е гадно и трудно до припадък. Нали трябва да висиш по опашките за да разбереш какво дължиш, ако нямаш такъв код. Трябва да ти е гадно за всяко едно нещо, даже и да речеш да си видиш задълженията към скапаната държава. Това е целта!

5

Анонимен

преди 11 години

Хубаво, аз като нямам такъв идентификационен код, как да разбера дали имам задължения???

4

Анонимен

преди 11 години

ко става с данъците на КРЕДИТНИТЕ милионери и ЕЛИТА на бизнеса ,ко става .ще плащат ли или само фалират и си живеят като симеончо през фашистко ,а директора ,ко щи кажеш по въпроса .ИЛИ ТВА ТЕБ НЕ ТЕ ЗАСЯГА

3

тома неверни

преди 11 години

боже,боже,хубава работа,ама българска работа.Какви персонален идентификационен код (ПИК,не може ли с ЕГН ,след като за откриване на тел пост,пишем и моминското име на майките си???ама не,заадминистрацията,работа да има .....пфууу

2

Анонимен

преди 11 години

Някой може ли да ми обясни какво е това понятие: "плащане на данъци' като се има предвид че съм на трудов договор и работодателят ми плаща данъците на държавата от моята заплата???? В този случай дължа ли нещо на НАП?

1

Анонимен

преди 11 години

Няма такава скапана държава. Аз откъде да знам дали имам задължения към НАП, като нито ми идва писмо, нито нищо. Трябва да се интересувам като отида в НАП и започна да ровя по гишетата??? И хоп след някоя друга година ми начислили лихва на сума която съм дължал без да съм уведомен за нея. За всичко друго те уведомяват ако не си платиш в срок, само тези *** от НАП изискват от теб да се интересуваш какво дължиш. Е*аси скапаната държава.