20

Ангелина

преди 11 години

Митрополит Николай не е гей и никога не е бил такъв. Аз го познавам лично и съм разговаряла със него на най различни теми.Мога само да кажа,че той е един прекрасен духовник и най заслужава да стане патриарх.Има чисто минало и прави прекрасни служби. Той е най способния сред всички останали. Той не се включи във пиршествата само дни след *** на Максим докато "Митрополит Кирил" пируваше и щедро черпеше със скъпо уиски.Срам и позор за църквата.Начело и трябва да има човек като Николай.

19

lo6o

преди 11 години

В пазарджишката *** махала има едни хора с бради и нито един от тях не е агент на Комунискическата Държавна Сигурност. Но 11 от членовете на Светия Синод са агенти на Комунискическата Държавна Сигурност, а останалите са агенти на Комитет Государственньi Безопасности. Приликата между Пазарджешкия синод и Софийския сенод е, че и двете формирования са АНТИБЪЛГАРСКИ и са АНТИХРИСТИЯНСКИ.

18

Кой е осиротял?

преди 11 години

Май че най-осиротял е Митрополит Николай като най-голям любимец на бившия Патриарх Максим който направо го хвана от детската градина и го направи Митрополит....

17

анонимен

преди 11 години

Боже опази България в нашата църква от подобни митрополити бивши агенти на ДС бивши и настоящи ГЕЙ като дядо Николай и други в БПЦ. Опази ни ни от такъв патриарх, агент или ГЕЙ !

16

123

преди 11 години

Коле, голям си лицемер да знаеш, да те вземат дяволите дано!

15

BAY PANDEL

преди 11 години

До DO 10- KAKVI ORGII !!!!! TOY BESHE SVQT STAREC NA 98 GODINI . MISLETE PREDI DA PISHETE

14

Самоконтрол

преди 11 години

Господ понася всички човешки немощи,но не търпи онзи ,който винаги роптае,и не го оставя без вразумление.

13

максима беше

преди 11 години

на мястото си, а днешните мераклии ако народа ги избира, ще ги отхвърли.

12

Вярващ

преди 11 години

Дали ако Николай не бъде допуснат до избор на патриарх ,както са вече повече са срещу него в Синода могат да го свалят сан и да бъде пратен в манастир. ?

11

румен221

преди 11 години

ТАКА Е...- ЦЪРКВАТА ОСИРОТЯ..., ЗАЩОТО СТАДОТО ИЗГУБИ ПАСТИРА СИ...- НА ЗА ДА СЕ ВЪЗРАДВА СТАДОТО ИСТИНСКИ..., ТРЯБВА ДА "ЗАГУБИ" И ЕДНА "КРАСТАВА ОВЦА"...- МАЙ СЕ КАЗВАШЕ НИКОЛАЙЧО...

10

Анонимен

преди 11 години

Едва след смъртта на патриарх Максим излезе истината ,че той е живял в една стайчка с едно легло ,маса и множество книги и заплатата му от 600 лева които му се полагат на сана му като патриарх на БПЦ е дарявал всеки месец по 500 лв. в продължение на години на дом за незрящи деца като е преживявал само с 100 лв ,без да афишира това си благодеяние,ама нали жидовските медии всячески се стремят да плюят православието и БПЦ не спряха да кепазят и дядо Максим и народа се поддаде на тази пропаганда

9

Ники

преди 11 години

Какъв ли българин си,че да сложиш минус на стихотворението на Ботев(коментар 1)?А на тоя до кога и защо ни го представят за "дядо"?Господ да ни пази от него.

8

Анонимен

преди 11 години

Колката ,не е за служител на Бога ,....той става за търговец ,на едро !

7

Анонимен

преди 11 години

Прав е ,...останаха само ТЪРГОВЦИТЕ, В ЦЪРКВИТЕ !

6

читател

преди 11 години

Църквата не може да осиротее. А след това да има нов баща.Това е институция с 20 в- история.А Николайчо, с обратната резба, скъпите часовници, возила, бароне и охрана,местото не е в църквата, па макар и да го спрягат като синче на \максим.

5

Анонимен

преди 11 години

На всички ни стана ясно , че митрополит Николай се стреми към Патриаршеския трон.Но само това , че е млад и не фигурира във списъците на ДС , не е достатъчно.Начина му на живот е твърде спорен със тази нескрита любов към луксозни автомобили , скъпи часовници и най-вече яката охрана , маскирана със свещеннически раса.

4

ясен

преди 11 години

Лицемерна клика !!!!

3

....

преди 11 години

Турбокольо пак прави циркове!

2

Гошо Тъпото

преди 11 години

Светоста на блажено почившият,патриарх български Максим,тепърва ще се утвърждава и ще намира...път към вечноста.Той е един свещен...капитал за църквата и народа,вечна му памет.

1

Христо Ботев

преди 11 години

О, мой боже, правий боже!Не ти, що си в небесата,а ти, що си в мене, боже -мен в сърцето и в душата...Не ти, комуто се кланяткалугери и поповеи комуто свещи палятправославните скотове