74

Калпак Ченалов

преди 11 години

Сигурно са се черпили с Пенгезов-браво пичове !

73

БУРГАЗЛИЙКА

преди 11 години

АМИ ПРАЗНИЦИ СА... ЗАЩО ДА НЕ СИ ПИЙНЕ СЪДИЯТА ???ТОЙ И БЕЗ ПРАЗНИЦИ СИ ПИЙВА... АМА СЕГА ХЕМ МУ Е РЕД, ХЕМ МУ СЕ ПАДА.ДА МУ Е СЛАДКО И НАЗДРАВЕ НА СЪДИЯТА!

72

-10

преди 11 години

652 9 ОтговориАнонимен преди 12 часаЦвъциончо, ако предишния път съдията има написан акт от "органите" на МВР - значи с нищо не е по-различен от всички останали. Хванали са го втори път - е съвсем не е различен от всички останали алкохолици зад волана. Та в тоя смисъл Цвъцунчо - на власт е партията на която ти си председател, имате непоклатими юристи като Фидосето - защо не ремонтирате закон---Шото не му изнася. Къде по-добре е пред раята да се показва като загрижен!

71

-10

преди 11 години

И не въпросът да се променят санкциите през два месеца. Важното е да се прилагат. Сещам се наскоро за някакъв ***, засечен със 107 км/ч през пешеходна пътека. И какво беше предложено? Да се ограничи максимално разрешената скорост от 50 на 30км/ч ???!!!!----Сещам се за един друг случай: Имало много ПТП-та в България. И какво беше решението - да светнем фаровете?????

70

-10

преди 11 години

Не бееее, той е катастрофирал щото не са му били светнати фаровете. То друга причина за катастрофите в България няма, според нашата партия.

69

СЪДИЯ честен

преди 11 години

Драги МАГИСТРАТИ - НА КОЛЕГАТА ВИ МУ ЦЕЛУНЕТЕ *онази работа*, ДАЙТЕ МУ ПЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА КОЛЕДНИ И ГО ПУСНЕТЕ ДА СИ ВЕЕ Х.Я.МОЖЕ И ТРИ ДНИ УСЛОВНО И ДА НЕ ПИЕ ВОДА. СРАМ И ПОЗОР ,ЗА ДЪРЖАВАТА

68

Stel

преди 11 години

И колко пъти трябва да го хванат пиян зад волана, та да му отнемат книжката? Или трябва да чакат да утрепе някого? Ама защо не?! Нали ще му повдигнат обвинение и ще го пуснат! Нормална практика в БГ!

67

ПИЯНДУРНИК

преди 11 години

Н А З Д Р А В Е

66

П.С.Ц

преди 11 години

За кокошка няма прошка за милиони няма закони. А Цв.Цв. ''умен'' както винаги.

65

mdaa

преди 11 години

Стига с тези 'доживот без книжка'. Не книжката му налива в чашатаи не тя кара колата след това. Като му 'вземат' книжката какво ще стане? Ще кара пиян без книжка. Ако някой пиян без книжка ви удари, по-малко ли ще ви боли? И не въпросът да се променят санкциите през два месеца. Важното е да се прилагат. Сещам се наскоро за някакъв ***, засечен със 107 км/ч през пешеходна пътека. И какво беше предложено? Да се ограничи максимално разрешената скорост от 50 на 30км/ч ???!!!!

64

кой е за

преди 11 години

ДА СЕ ЗАБРАНИ ПРОИЗВОДСТВО И УПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ ,НАРУШИТЕЛИТЕ КУРШУМ В ТИКВАТА ,а те ми спират цигарите ЗАЩО човек като пуши няма да изтрепе никой ,а като изпие 1 бутилка алкохол ела да видиш какво става ТОЗИ ТРУТОАР Е МОЙ,ДРУГИЯ НЕ СИ ГО ДАВАМ

63

трезвен

преди 11 години

Господа ,вие трезвен магистрат ,полицай ,депутат,мутра,БОГАТАШКИ *** и т.н. да сте виждали зад волана ,аз лично НЕ .Те ако не са пияни са дрогирани ,съвестните шофьори се броят на пръсти.Такава ни е системата създадена точно от ТЕЗИ хора

62

Щ

преди 11 години

Ако в рамките на една година два пъти е констатирано управление на МПС след употреба на алкохол от този магистрат, това може да застраши живота и на много невинни граждани, каза министърът.А ВЕДНЪЖ АКО Е ПИЯН НЕ ЗАСТРАШАВА И ЖИВОТИ ЦВЕТАНООВ,МНОГО СИ ***....

61

Ирония на съдбата

преди 11 години

преди повече от 10 години една хубавелка ме целна малко в калника,като мина на /полу/червено.Нищо,махнах с ръка,драскотина.Заминах за чужбина и разбирам ,че ме издирват в цяла БГ като виновник???Върнаха ме с белезници от границата,след като се прибирах.И веднага в съда/Ловеч/.И О,УЖАС,същата госпожа/ца/беше СЪДИЯТА.И с цялото си нахалство ми казва'МАЙ НЕ СЕ ВИЖДАМЕ С ВАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ'След това мой познат полицай ми каза,че тогава тя е била с1,60

60

Тина Манева

преди 11 години

Винаги съм подчертавала,че за полицаи и магистрати наказанията трябва да се утрояват!!!Този,който е призван да контролира ,трябва да носи три пъти по голяма отговорност от нас!!!

59

Анонимен

преди 11 години

Цвъциончо, ако предишния път съдията има написан акт от "органите" на МВР - значи с нищо не е по-различен от всички останали. Хванали са го втори път - е съвсем не е различен от всички останали алкохолици зад волана. Та в тоя смисъл Цвъцунчо - на власт е партията на която ти си председател, имате непоклатими юристи като Фидосето - защо не ремонтирате закона така че след втория път поркан - конфискация на автомобила и доживот без книжка?

58

БАЙ ГАНЬО

преди 11 години

НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕСЛУШАЙТЕ КАКВО ВИ КАЗВА БАЙ ***.

57

Анонимен

преди 11 години

Цвъцик, а колко ченгенца поркат като смоци и карат? А? За тях що не кажеш? Нищо лошо няма че раздухваш случая със поркания съдия, ама не само съдиите карат поркани - ченгеца, шапкарчета, прокурочета, следователи злоупотребяват със служебно положение

56

Даскал

преди 11 години

ДО "ИМИГРАНТ" : "Имигранте", прочети романа "Под игото" от Иван Вазов, който не си чел като ученик. Там има една глава "Пиянството на един народ", действието на която продължава: пак сме под иго, ама пият угнетителите ни. Пиян човек се нарича "***", а не "съдия". Ето част от "Съдебен" виц: "Г-н съдия, представи си, че си *** и ми ровиш из двора. Нема ли да те гръмна? Гръмвам те и те *** в свинската *** биля!"

55

Лекар

преди 11 години

Тоя на снимката май е дрогиран,не го знам кой е.Ама Употребява редовно!