22

Анонимен

преди 11 години

Какви братя сме що пуснахме американските бомбардировачи през бг да бомбардират Сърбия не знам. Няма по големи дупедавци от нашите политици!

21

Гнафт

преди 11 години

Интернационална тръба за обмен на пръдни

20

Анонимен

преди 11 години

Сръбският народ винаги е бил срещу НАТО и ЕС.-----Тук се коментират сръбските политици, кой го пита народа какво иска! И българският народ е срещу ЕС и НАТО, ама....

19

123

преди 11 години

Какви "братя" са ни тези сърби?! При всеки възможен случай са ни забивали нож в гърба. На всичкото отгоре като национален манталитет са супер ***. Между другото, след Балканската война само с Турция не сме имали никакви проблеми. Което не е така с никоя от останалите съседни държави. Не, че съм фен на турците, но фактите са си факти. И какви са тези глупости за "православните братя"? Сърбите и гърците като са православни, какво добро сме видяли от тях в течение на цялата ни история, а?

18

Анонимен

преди 11 години

Големи глупости, ей. Дали ББ не знае, че и днес сърбите и слугите им , ни правят проблемите с Македония. И не са спрели да тормозят българите в Сърбия. И когато Сърбия влезе в ЕС, ще започне съвсем явно да ни вреди, защото няма вече нищо да зависи от нас. С толкова гадости и зверства относно българите, едва ли друг народ може да се "похвали". Затова българите "изчезват" Сърбия, както и в Македония. Неосведомен ли е ББ или сръбските певачки са му промили мозъка. Но така е, щом чете само вестници.

17

Митко

преди 11 години

Сърбите си гледат техните интереси а ние гледаме да се подмазваме на всички. Газпром е по-могъщ от тия държави и в края на краищата се налага неговият интерес. Руснаците винаги са помагали на сърбите а ние сега сме от два стола и на земята както става обикновенно. Газпром не се интересуват от България и могат да я хапнат за закуска.

16

Митко

преди 11 години

Сръбският народ винаги е бил срещу НАТО и ЕС.

15

Митко

преди 11 години

Газпром яко натиска тия политичета. И без Русия можем викаха в един глас след 1989. Българите винаги са *** гъзовете на мужиците. Задунайская губерня със или без комунизъм. И армия имат по голяма от нашата и са и по-богати и повече полезни изкопаеми имат.

14

Чоки до !2

преди 11 години

Колега освен партията на Винету Борисов и тази на СПИН-озният Съсел има и други сателитки на БКП като сините ДСБ , СДС , ДПС и сега и най-новата на БКП снахата Меглена Кунева -Пръмова която по соц време е завеждала псевдо отдел за правата на човека у нас което се е равнявало на началник отдел в ДС . За тия пършиви партии както и АТАКА която пропуснах да добавя за лидерът и знаем че обича секс оргии в Парижза по 1500 ? няма да гласуваме . СВЕСНИТЕ СМЕ ЗА НФСБ

13

Кире Рило-Пирински

преди 11 години

На снимката виждам едно сръбско знаме, двама сърби и един сърбоман - д-р Боко-Винету, пожарникарят от Банкя. Целиот сръбски турбо-фолк бе приет от този интелектуалец на официално ниво - Цеца-меца, Лепа-грозна. Сите - при Боко. Това, ако не чалга, не знам какво е.

12

,

преди 11 години

Радвам се че не всички които са против герб са за бсп. Трябва ли да избираме между тиква и съсел?

11

Ксеркс

преди 11 години

"Нашите народи са братски, винаги са се подкрепяли и са се обичали" - Борисов толкова си неграмотен, че няма накъде повече. Прочети два реда история!

10

до 8 от славянин

преди 11 години

Не само Турция, но и Унгария и Германия - явно са разбрали кое е тръба и кое опера!

9

Нобел

преди 11 години

Предлагам Набуко да се прекръсти на БатБуко и без това от тръбата остана само пожарникарския маркуч на вожда.

8

Анонимен

преди 11 години

Къв Набуко бе Турция излиза от проекта

7

славянин

преди 11 години

Някои тикви още не са разбрали, че ''Набуко'' е и ще си остане само опера!

6

Елф

преди 11 години

Подписахме със себе си меморандум.Българи,сърби,,македонци,,-един народ.

5

Българин

преди 11 години

Явно,няма поранна дата за рязане на Ленти

4

Боко стратега.

преди 11 години

Боце бърза с Набуко , че като откриеме газ в Черно море да може да го изнасяме на западняците.

3

анонимен

преди 11 години

Боко наясно ли е,че Ивица Дачич доста години е Вътрешен Министър на Сърбия и му знае цялото Досие