18

Анонимен

преди 11 години

Той без да иска...

17

Анонимен

преди 11 години

пблично еб"н и смърт

16

Бай Хой

преди 11 години

Много странно. Преди време почти всички пишещи тука искаха да се върне смъртното наказание, защото щяло драстично да намали престъпленията (пълна глупост, ама както и да е). Ако имаше превенция в смъртното наказание, защо аджеба в Китай убиват по 4 000 души на година?!? Би трябвало изобщо да нямат тежка престъпност, а те колят деца! Чудна работа.

15

i love guns

преди 11 години

можеше още на 3тото замахване някои да го застреля, но явно и там няма либерални закони за оръжията

14

Анонимен

преди 11 години

В Китай има около 100 милиона християни все пак.

13

Александр Макаронски

преди 11 години

Е не е ли Бойко пак виновен?

12

до 4

преди 11 години

Китайците са будисти,китайците очакват новият Буда,КАКВО второто пришествие те гони. Новият буда ще бъде Майтрея,който ще се прероди в края на света,според китайците.

11

до 5

преди 11 години

Нещо си се объркал,направо говориш простотии. Тянанмън е туристическа забележителност и се посещава от милиони туристи ежедневно,никой няма да тръгне да разстрелва хора там. Обикновено екзекуциите се извършват на специални открити места,но напоследък изоставят този начин за екзекуция и предпочитат да прилагат летални инжекции,което е доста по-модерен и безкръвен начин от хигиенична гледна точка. Знаеш ли как мирише шуртяща гореща кръв?Това въобще не се отразява добре на психиката на екзекуторите

10

Анонимен

преди 11 години

Това е нетипично за Китай

9

Анонимен

преди 11 години

Вие ненормални ли сте? Откога доброволния секс стана престъпление съизмеримо с убийство?

8

Аз

преди 11 години

Поне ще има възмездие.Партията ще го осъди на смърт.

7

уъ

преди 11 години

Тия новини освен храна за болни мозъци друго не е. Особено мотивите, че се извършват заради кризата. Като сме в криза да хващаме ножа и да отидем в близкото училище????? Идиотии

6

Анонимен

преди 11 години

До баба КункаСкоро гръмна скандал за висш комунистически китайски бос с платени няколко к*рви.Смъмриха го на другарски съд.Май и го понижиха в партията.Толкоз.Както у нас едно време...Та такива неща за "справедливия" китайски съд.И неговите тъмночервени фенове у нас.

5

баба Кунка

преди 11 години

Не разбирам какво толкова се възхищавате на китайският съд?! Или само на смъртното им наказание?! Ако съда си вършеше работата, 90% от техните политици по високите етажи(даже вероятно 100%) щяха да са застреляни, ама не, те са робовладелците, тях съд ги не лови.

4

Анонимен

преди 11 години

Мястото за разстрел от упор в тила е на площад Тянанмън и се предава по всички канали в Китай. Какво щеше да стане у нас? Точене на делото с години, тоз не се явил онзи се разболял,размотаване, тройни, петорни и незнам колко още експертизи. Докато подсъдимия осигури пари за доктори и съдии и го изкарат луд.После отива в клиника и оттам след година го пускат по-живо по-здраво защото не е луд. И всичко си е наред. Убиеца е отново сред нас и чака часа си. Това е България!

3

Анонимен

преди 11 години

Светът е изперкал вече.Иде второто пришествие.

2

Анонимен

преди 11 години

Само не мога да разбера, защо напада деца? Яко е загубил работата си, какво са му виновни децата?

1

До 1

преди 11 години

Да, така е, и още нещо...куршумът се плаща от роднините!