402

Imw

преди 11 години

До АнонименКакъв инцидент в сащ бе. Теам да не би да пишат за инцидентите в бг.

401

Banko kredito di...

преди 11 години

Ми няма да тичат при бай Гольо от Голобърдо, я, той няма дворци и милиарди, а е на вересия у хоремако. А колкото до парите, получавани от докторантите, а-а-а, не тека, не с рогот, при бая Тошо получаваха и студенти и докторанти, и лекари-специализанти, и то стипендии, а не кредити. Щото кредитите требе се връщат и то с лихвите, и то на определени банки. Аре са, познайте, кой ще кяри.

400

Dristova

преди 11 години

Khristova , нещо се лъжеш, мадам многознайке, манипулантке. ЧЕЗ дойде още при Царо. Но България запази около 1/3 дял. Окончателно продадоха тихомълком енергетиката миналата година. Сети се, кой?

399

Анонимен

преди 11 години

Пушачите извън закона!

398

Анонимен

преди 11 години

Кой беше Ти бе Комплексар измислен,как не ти писна с чужда пита помен да правиш?!? Той давал парите от бюджета все едно са негова собственост,негови са самолетите,хеликоптерите на армията и колите на НСО,кой си ти бе *** недодялан?!?!? Бой по кратуната на изборите и бегай да си гледаш каракачанките че ни се повръща от теб Лъжецо!!!!

397

Анонимен

преди 11 години

Върви да копаш картофи и да топиш маз

396

pUSHACHKLA

преди 11 години

TOGAVA, podavai ostavka g-N BorisOV, POSLE SHTE KAJA ZASHTO. NE OUSHEH PREDI DA PRISTIGNA V bg, NO SEGA TAKA PUSHA CHE NIKOI NE MOJE DA ME SPRE!

395

znaesh koia sym az

преди 11 години

Purvo. Oshte niama durjava v BULGARIA ZA DA E "MALKA". TI i priatelite ti VZEHTE VSICHKO. Hello???VTORO: NAPRAVIL SI TAKA CHE TI BASHTA , TI MAIKA"STIGA : Bydi muj. Haide, stiga nomera. Da ne kazvam poveche.

394

STOMIN

преди 11 години

До АнонименТочно така напълно сам съгласен.Дано не се допусне повече това

393

Анонимен

преди 11 години

СЪБУДЕТЕ СЕ БРЕ, ПЛЕМЕ ОСКОТЯЛО ОТ БЕДНОСТ ЗАРАДИ ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ ОГРАБЕНИ ОТ БСП!Крадливата столетница, довела страната ни до 4 Национални катастрофи вече е на смъртния си одър, но въпреки всичко алчната старица иска пак да управлява тоест пак да краде страната ни. БРАТЯ БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА КРАДЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ДОРИ ДА ПОМИРИШАТ ВЛАСТ!

392

bg

преди 11 години

VIKNETE SI STANI6KA S MALKA PI6KA I SANYVAITE ROZOVI SASNI6TA ,,,

391

Анонимен

преди 11 години

Искам си пак Станишката

390

До платената сволоч

преди 11 години

Пичове абите си парите и времето. Никой не ви чете щот знае че няма смисъл. На изборите ще се види какво що ... и то няма да ви хареса....МУАХААААААААААААААААААААА...(п.с. червенотурската *** няма да помирише власт скоро)

389

Анонимен

преди 11 години

Не, самовлюбена Мутро, само заобикалящите те негодници ти ***....Тиквата, нормалните хора те ненавиждат, защото си лъжлив, нагъл и досаден с нищо правенето и нищо казването си!

388

khristova

преди 11 години

До дЯДО ГОШОКой съсипа производството и го разпродаде дядо Гошо?Има ли друга държава по света , която да си е подарила енергетиката на чужда държава?Казваха - губещ отрасъл. Оказа се , че е печеливш , но при други специалисти. като не ги бива за нищо , да поскат помощ , а не да правят подаръци.сигурно комисионните са космически.

387

khristova

преди 11 години

Една държава , която си е продала на безценица енергетиката си и няма друг работещ отрасъл е обречена на гибел.В края на управлението си Станишев подари производството , разпределението и доставката на ел. енергия в Южна България на EVN, а същото в северна България на ЧЕЗ.Печалбите от това производство , които са огромни заминават за Австрия и другаде в Европа.На българите остава само да се вайкат от високите цени и да са обслужващ персонал.Превърнаха ни в обслужващ персонал.

386

румен221

преди 11 години

БОКО,НИКОЙ НЕ ТИ ЩЕ ПОМОЩТАНационалния ни интерес е ясен БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА, с некадърните си министри! Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза;5. Българска структурно-управленска криза;Изхода е Преработка на бюджета, и ИСТИНСКИ РЕФОРМИЗаради:1. Световната финансова криза Освен Еврофондовете е нужно нисколихвено кредитиране на производството, при лихви 2-3%..., от превишението на държавния резерв и само чрез ББР, в която да се внесат парите на държавните с над 51% фирми.2. Световната продоволствена криза Поземлена реформа налагаща, ВРЕМЕННО, като собственици на земята САМО БЪЛГАРСКИ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА и само до 1 000 декара и 500 гора. Всички селскостопански плащания, да са за СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ЗЕМЯ (не на ратайте/арендатори-милионери) и възстановяване на Хидромелиорацийте за държавна сметка макар, че тя продължава да ги унищожава!!!2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, САМО ЧРЕЗ ББР, на износно ориентираните и най-вече крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите ги фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Южен поток и Белене не по-малко от 33% са за Български фирми и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове чакат ни стотици милиони екоглоби, които ще ни върнат в каменната ера....5. Структурно-управленската криза възстановяване на институциите, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и реформи:- В Здравеопазването Всеки гражданин с Лична дебитно-кредитна картова сметка здравно досие;- В Образованието - Масово Професионално средно образование в Техникуми и един западен език гимназийте, са доказана загуба на време (с изключение на физико-математическите);- В Регионалната политика шестте Социално икономически зони, да се трансформират в Области, като държавните ОБРАЗОВАТЕЛНИ И НАУЧНИ поръчки, да се правят, освен в Софийския и трите специализирани, само в шестте Областни Технологични Университета.- Съкращаване на държавния апарат с 30%.- За наука - 2 % от БВП, концентрирани в БАН, Софийския Университет, 3 Специализирани и 9 Областни Технологични Университети.Всичко останало е ПОМОЩ, която се изразява в Пустословие, Нищоправене... и рязане на лентички

385

666! СУПЕР...

преди 11 години

....НЕ СИ ИГРАИТЕ ПОВЕЧЕ НА ДУРЖАВА...!

384

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЕТО ЕДНО...!

383

Пудела го казва:

преди 11 години

Излиянието на една политическа ***: Яне ЯневНАХОДКА в You Tube . youtube/watch?v=oO-mz05e84s&feature=relatedКойто не вярва да пусне материала: Бойко Борисов Убиец Български ПремиерЦитирам: Да така е, като главен секретар на МВР Бойко Борисов не се държеше като отговорен полицай в демократична европейска държава, а като тартор на силова групировка. Той продължава по същия начин да се държи и като министър председател. Разчиства всички неудобни и най-вече срещу политическите опоненти е готов да извади автомата и да стреля.