526

И лъже, лъже, лъже

преди 11 години

Бах тия монополи разбити, изядоха ти главата та и кръвно вдигна...

525

Тошо

преди 11 години

По Голям лъжец,Баце от теб в цяла Българя няма,сори;)

524

Чикибойко Подрисов

преди 11 години

Станишев е виновен и за това че на мен ми се огъват презервативите!И Костов!

523

ПИЧ

преди 11 години

ТОЯ ГОЛЕМ ГО ВАДИ АМА МЕККККККККККККККККК

522

Анонимен

преди 11 години

До додо, BKP-BSP UNISHTOJIHA MALKIA BUSYNESS PO JEAN-VIDINOVO VREME.

521

zerbi

преди 11 години

Цените на храните са най-ниски,ама друг път,почти са равни с тези в Италия.Разликата е че в Италия заплатите са над 10 пъти по големи/и говоря за най-ниските такива/.

520

:(((

преди 11 години

Каква е тази държава, където някой с над 40г. трудов стаж взема мизерни 150-200лв. пенсия, а *** без да може и сама *** си да обърше, без един ден трудов стаж, без една стотинка внесена от нея в държавата, на 35г. да има доход над 1000лв./месечно. Стига вече!А после къде били парите, 30% отиват за ***, а те допринасят не повече от 2-3% към държавата. Докога ще ни ограбват под формата на т.нар. им социална солидарност, аз искам да съм солидарен към пенсионерите и инвалидите, а не към мр

519

Анонимен

преди 11 години

vbox7/play:769532b6

518

мнение

преди 11 години

Може ББ/Герб да не са цвете, но сравнение с останалите са просто много по-напред. Аз лично симпатизирам на националистически формации, ако се обединят ВМРО-АТАКА ще дам гласа си за тях. Даже в нашето семейство сме се разделили - 1/2 за Герб, 1/2 за националисти. Като десен избирател, една дясна+един крайно-десен блок като коалиция би бил най-доброто за България към днешна дата. Мисълта, че на власт отново могат да дойдат БСП/НДСВ (чрез г-жа Пръмова, пардон Кунев)/ДПС ме ужасява....

517

додо

преди 11 години

Разбили монополите, но си изградиха своите монополи и унищожиха малкия и среден бизнес. За това пък техния процъфтява. Толкова са нагли. Но ние сме виновни, като си ги избираме, няма да се оплакваме. Хора когато гласувате МИСЛЕТЕ. Стига за тези приказки за комунизма, който никога не е осъществен в България, а и минаха толкова години. Видяхме и капитализма.

516

румен221

преди 11 години

БОКО ни лъже.- Да си нахален е простимо...- Да си глупав е разбираемо...- Да лъжеш е патология, но... все пак се търпи...- Да си дебелоок, мога да ви извиня...- Да си нагъл е невъзпитано, но ти го пише на челото, като на Главчев и ФидосоваНо... Да си нахален ***, който ЛЪЖЕ, че не е дебелоок наглец - ТОВА НЕ МОГА ДА ПРИЕМА... Така ставаш обикновен политически бокбук, като Костов, Софиянски и Сакс-чамкориев!!!

515

румен221

преди 11 години

ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, и манипулации за наивници поддържащи ГЕРБ...- Майчинските били помощи - ЛЪЖА, те са взаимноосигуряване по цели 36+40 = 76 години м/у работещите и мъже и жени...- Майчинските "стрували" на министерството - ЛЪЖА, те са взаимоосигуряване- Майчинските са 240лв., защото "приходите са равни на разходите" - ЛЪЖА защо тогава са "твърда" сума... от години, а заетостта постоянно се променя...- Смесва "майчински"(400 мил), с "детски" (500 мил) - МАНИПУЛАЦИЯ, защото 400 мил. не се плащат от бюджета...- За деца и майки - 900 млн лева, а другите 50% за други социални политики МАНИПУЛАЦИЯ тези пари се дават на неработещите *** и нямат нищо общо със социална политика!!! ГЕРБАДЖИЙСКИ ЛЪЖЦИ!!!

514

666! СУПЕР...

преди 11 години

8.Благодарение на твърдата позиция на Борисов, който без страх се изправи срещу Руската мечка....МОКРИ СЪНИШТА...!

513

666! СУПЕР...

преди 11 години

... ПАЦИЕНТ 576 Е С ПРЕДИМСТВО...!

512

666! СУПЕР...

преди 11 години

построи се най-голямата спортна зала на Балканите, като сега през ден идват световни звезди да изнасят концерти, а пък световното по волейбол за втори път ще се проведе в тази зала! София /ЛЕЛЕ МАИКО БОЖИЯ....! /.... все повече се превръща в ултрамодерен Европейски град,...ТУКА ВЕЧЕ УДАРИ БАНКЯ...!

511

666! СУПЕР...

преди 11 години

7.Постигна огромни успехи както във вътрешен, така и в международен план! Стана един от най-уважаваните премиери в Европа ....МЕРКЕЛКА МУ КАЗАЛА У ОСЛО...СЕДНИ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ МЕНЕ...!

510

666! СУПЕР...

преди 11 години

6.Въпреки кризата при нас се построиха десетки километри магистрали, метропътища, метростанции....И ВЕЧЕ БУЛГАРИНО ОБИКАЛЯ АФРИКА С МЕТРО...!

509

666! СУПЕР...

преди 11 години

9.Борисов постигна и още един невероятен успех за България, ...КАТО ЗАСПА СЛЕД КАТО ИЗПЛИУСКА У САМАЛЬОТА 12 ! ПААРЖОЛИ...!

508

666! СУПЕР...

преди 11 години

В момента в хазната има близо 8 МИЛИАРДА лева!....КВА ХАЗНА БЕ ОФЧИ...!

507

10-те Божи заповеди

преди 11 години

Какво направи Байко Борисов за 3 години управление?1.Изгони комунистите от държавната софра, където се бяха настанили удобно и 20 год. лапаха като за световно без никой да не може да ги спре.2.Имиджът на България се подобри неимоверно много! Благодарение на на управлението на Борисов, България вече не с предишния си лош имидж на престъпна, крадлива страна, а вече има имиджа на модерна европейска страна с която се съобразяват такива суперсили като Русия. 3.Намали престъпността, магистралните обири са вече в историята! По време на комунистическите управления на БСП и сателитите й, България беше известна с огромната си битова и криминална престъпност, безнаказаните кражби за милиони, дори и от Европейските фондове.4.Възтанови за кратки срокове една почти напълно разрушена държава, която на практика се управляваше от мафията. Премахна парадокса: полицаи в извънработно време да охраняват престъпни босове и да работят за мафията. Прекрати практиката всички държавни институции да работят за мафията, като всички държавни поръчки отиваха в фирми свързани с мафията! 5.В момента в хазната има близо 8 МИЛИАРДА лева!6.Въпреки кризата при нас се построиха десетки километри магистрали, метропътища, метростанции, детски градини, построи се най-голямата спортна зала на Балканите, като сега през ден идват световни звезди да изнасят концерти, а пък световното по волейбол за втори път ще се проведе в тази зала! София все повече се превръща в ултрамодерен Европейски град, преди дни S&P повишиха рейтинга й! А когато станат готови магистралите Хемус, Струма и догодина Тракия до морето вече няма да има огромните задръствания на 120 километровия участък Карнобат-Айтос7.Постигна огромни успехи както във вътрешен, така и в международен план! Стана един от най-уважаваните премиери в Европа с който се съобразяват такива световни лидери като Путин, а Обама го нарече световен лидер!8.Благодарение на твърдата позиция на Борисов, който без страх се изправи срещу Руската мечка и спря заробващия проект Белене, който беше с почти 3 пъти завишена стойност. 9.Борисов постигна и още един невероятен успех за България, като успя да договори нов договор за 20 % намаление на газта от Русия!10.През последните 3 години десетки известни политици и висши чиновници от ЕС дойдоха в БГ за да ни похвалят за стабилната финансова политика, която правителството на Борисов успешно провежда!