55

Анонимен

преди 10 години

Мога да споделя,чистосърдечно без да си кривя душата,опита си е мой и го споделям,не заемам ничия страна,това което съм изпитал това ще напиша.Марихуаната или по точно редовната й употреба,води странични ефекти с времето,бавно и славно,както всеки други порок.Чувствата ти бидейки разпалени от наркотичното вещество след време изчезват,всячески опитвайки се да получи същаото удовлетворение човек става апатичен и неспособен да се радва на живота такъв какъвто е.

54

weed is all i need

преди 11 години

prostete marijuanata L:D

53

weed is all i need

преди 11 години

MALOUMNICI OTWORETE WIKIPEDIA I PROCHETETE ZA MARUJUANATA... :)

52

Майката, на Майката

преди 11 години

ходете шибнете 500гр. твърд алкохол и си заврете статията у ГЪЗО!

51

Катана

преди 11 години

Тези които се плашат от марихуаната и тези, които злоупотребяват с нея са еднакво *** и ограничени. Хареса ми коментара на Master-a. Овчите булгаристански душици нямат чувство за мярка и са пълни пердета по много въпроси. Безполезни всезнайковци.

50

123

преди 11 години

Защо подвеждате хората, неграмотни селяци

49

Анонимен

преди 11 години

ДОЛНА ЛЪЖА!!!!!!Така наречената марихуана не е наркотик!!!Дори напротив, тя е много полезно растение!!!Напишете в някоя търсачка - истината за марихуана!

48

славянин

преди 11 години

Скоро я разрешиха официално за пушене в Страната на Неограничените Илюзии - САЩ! ВСИЧКО, КОЕТО ВОДИ ДО ФИЗИЧЕСКА И МОРАЛНА ДЕГРАДАЦИЯ НА ХОРАТА ГО РАЗРЕШАВАТ ТАМ - ГМО, педерастки и лесбийски бракове, свободен достъп до оръжие, сега и свободно пушене на марихуана! Нека се поучим от мутантите и никога да не ги следваме!

47

пушил

преди 11 години

дет се вика пушил съм на ди джей Станчо на мотора, пушех постоянно и с много разични хора ... но в един момент осъзнах че пуша без да спирам а мозъчето ми сле 4 години пушене се поизмори. започнах да получвам чести сърцебиения, не спиращи със дни, отделно че започна по-малк ода ми става и по-бързо да ми пада ( а по принцип съм много потентен), започнах да забравям и да ми е труно да се ориентирам в работата си, параноизирах се и СПРЯХ ДА ПУША!!! Чувствам се отлично и *** здраво. МИР.

46

леле, леле

преди 11 години

хахаха, кой плати за тая смешна пропаганда...

45

fsb

преди 11 години

айде само хора, които са пушили да изказват компетентно мнение за ползите и вредите от марихуаната, защото другите очевидно са дървени филофофи. Като всичко друго и тревата е вредна когато е в големи количества, но когато е в умерени не виждам нищо лошо в употребата й. Да не говорим, че ако прекаля с алкохола, на следващия ден ми е зле, ако прекаля с тревата на следващия ден нямам проблеми :)

44

vw

преди 11 години

do vw. 6toto imat nujda ot manipolirani lude, a ne ot genii. Imat nujda ot masovka, koqto da ba4ka za ma6inata, a ne ot hora s bistur um. za tva. Az sum za da se testva marihuanata vurhu decata ni..da vidim kak deistva, ako sme sigurni, 4e e bezobidna

43

Анонимен

преди 11 години

апелирам към всизчки здравни институции безплатно да ни снабдяват с марихуана от ранна детска възраст да се докоснем до благата и просветлението от този природен феномен. Да изградим общество , пушещо общество,с което да се гордеем и да бъдем здрави

42

Анонимен

преди 11 години

До от 50Действието му е върху ЦНС,както всички наркотици,за ефектите съм съгласен.

41

Анонимен

преди 11 години

До до 48Предизвиква лека психическа зависимост и според медицинската класификация наистина не се води наркотик а опиоиден аналгетик,но не и според юридическата такава.

40

Анонимен

преди 11 години

действат институциите на мен звучи по-скоро утопично. Приятен ден на всички!

39

Анонимен

преди 11 години

До Винету Абе то и кокаина идва от растение и е натурален,но тва не значи,че е безвреден,не ме разбирай погрешно аз не съм против тревата дори напротив,но трябва да се опитваме да бъдем обективни,тхц е наркотик и при емоционално нестабилни може да доведе до психозависимост,а оттам заради любопитството и естеството на "пазара" да доведе до интерес и пробване на други наркотици,ето затова според мен трябва се легализира и употребата и да се урегулира със закон,но уви кат знаем в бг как

38

Анонимен

преди 11 години

винету тук никой не защитава алкохола и цигарите. Статията е за марихуаната

37

Анонимен

преди 11 години

До ВинетуКато те гледам тоодар от приподата не ти действува здравословно. Откажи го!

36

Винету

преди 11 години

До АнонименКазах също и тютюн и алкохол, или и те се употребяват само от болни?! А аз съм болен от задръстеняци, коне с капаци с ограничено мислене.